Cautare

34 de rezultate pentru "romica" (2.93 secunde)
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) sau Automobile Dacia nu sunt obligate sa-i achite vreo suma inginerului Romica Sandu Ion, inventatorul eleronului Dacia, pana cand instanta nu va lua o hotarare irevocabila in privinta contestatiei formulate.
100 de sindicalisti galateni, membri ai Cartel Alfa Galati, vor participa pe 7 octombrie la Bucuresti la mitingul organizat de cele patru confederatii sindicale pentru marcarea zilei mondiale a muncii decente, ne-a declarat presedintele filialei locale a Cartel Alfa, Romica Garneata.
Romica Marcu participa la toate targurile Piata Taraneasca si Mester(esti) organizate in curtea MTR. la ultima editie, acesta a venit cu:
Reprezentantii sindicatului si ai administratiei de la Atlas SA au finalizat negocierea Contractului Colectiv de Munca (CCM) pe anul 2005-2006, ale carui prevederi vor intra in vigoare de la 1 iulie Potrivit liderului sindicatului de la Atlas, Romica Girneata, majorarea salariilor va fi facuta in trei etape, respectiv cu 10% de la 1 iulie si cu cite 5% de la 1 noiembrie si respectiv 1 aprilie 2005.
Potrivit liderului de sindicat de la Atlas, Romica Girneata, cresterea salariala se va realiza in doua transe, mai exact cu 10% de la 1 iulie si cu inca 5% de la 1 aprilie 2008.
Ninsorile vor fi prezente in cantitati consistente si in cursul zilei de miercuri, a declarat, sambata, pentru AGERPRES, Romica Jurca, specialist meteorolog in cadrul Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM).
In locul lui Onofrei, ca deputat, urmeaza sa fie validat presedintele PNL Falticeni, Romica Andreica, primul supleant pe lista Aliantei D.A.
Deputatul PNL de Suceava, Romica Andreica, a anuntat ieri ca alesii locali care isi anunta independenta fata de partidul pe listele carora au candidat ar putea sa nu-si piarda postul pentru ca aceasta situatie nu a fost prevazuta in textul legii privind stoparea migratiei politice.
Catalin Botezatu, Dana Savuica, Mihai Morar (amfitrionul evenimentului), Mihai Bitza, Ela Voineag, Romica Tociu, Pusa Hack, Doru Todorut (Deepcentral), Alin Vaduva (X Factor) s-au numarat printre cei care s-au bucurat de concertele sustinute de Mihai Margineanu, trupa Etajul 4 si Fanfara Republic.
Mihai David, Petre Ninosu, Ion Predescu, Iulian Dumitru Popescu, Roxana Bichel, Gheorghe Leonard Cazan, Romica Tomescu, Cristian Colteanu, Andrei Popescu, Dan Jurcan etc.
Au parasit PNL senatorii Viorel Arion, Mircea Cinteza, Gheorghe Flutur, Nicolae Vlad Popa, Ionut Popescu, Ovidiu Radoi, Mihai Tibuleac, Dan Sabau si deputatii Romica Andreica, Horatiu Buzatu, Marian Hoinaru, Mircea Iustian, Corneliu Momanu, Viorel Oancea, Dumitru Pardau, Sorin Paveliu, Florin Popescu, Vasile Pruteanu, Gabriel Sandu, Cornel Stirbet, Dragos Ujeniuc, Petre Ungureanu, Dorinel Ursarescu si Claudiu Zaharia.
Prin mai multe Hotarari adoptate in sedinta de miercuri Guvernul a decis exercitarea, cu caracter temporar, a functiei de subprefect de catre Sovaila Cristian Marian (Dolj), Hornoiu Gabriel (Prahova) si Rotaru Romica (Neamt).
De exemplu, aud, repet, aud, si daca acest lucru este adevarat, cred ca e foarte grav, ca directorului APIA Caras-Severin, Romica Anculia (n.r.
La "Consproiect” presedinte al CA este Costela Lungu (din partea PD), iar membrii ai CA sint Marcel Cercelaru, David Craiu (membru PD), Tanase Panait si Romica Dumitrache.
Presedintele filialei locale a Cartel Alfa, Romica Garneata, ne-a declarat ca prevederile cuprinse in acord legate de modul de stabilire a salariului minim pe economie a fost una dintre doleantele confederatiei Cartel Alfa si respecta cerintele Uniunii Europene.
Printre participantii la eveniment s-au numarat si Andreea Mihai - Director Marketing Groupe Carrefour Romania si Romica Ploscaru - consultant S.C.
Modul politicianist, superficial si nerealist de a articula politicile agricole face ca unii din cei mai titrati agronomi si specialisti, precum domnii Tabara si Ciolos, sa fie in practica, infinit mai ineficienti din punct de vedere organizatoric, managerial si administrativ, decat vizitiul lui Petru Groza, mult hulitul si hazliul sau ministru al agriculturii, Romica Zaroni" - sustine senatorul PSD Laurentiu Coca.
- Pai, ne vedem diseara la Romica! - Nu, Traiane! Mi-e dor de tine... - Lasa, dom’le, ca am inteles ce spui, dar inca nu.
In fruntea ei se aflau Doinita, pe numele ei stiut Ana Blandiana, Romica Rusan, scriitor si sot, conjudeteanul meu, jurnalistul Petrica Bacanu.
In cadrul evenimentului de la Grand Entertainment Baneasa, Jukebox a sustinut un concert plin de energie si buna dispozitie, incluzand in repertoriul sau hituri internationale ale unor artisti precum Beyonce, Justin Timberlake, Bob Marley, Bruno Mars, Pitbull, Daft Punk dar si piese renumite de la Goran Bregovich , Zdob si Zdub sau Romica Puceanu.
google-analytics.com