Cautare

483 de rezultate pentru "rodica florea" (3.93 secunde)
Senatorul Florea VOINEA a sustinut o declaratie politica intitulata: Habita ad populum. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Senatorul Florea Voinea i-a interpelat pe prim-ministrul Dacian Ciolos si pe ministrul Afacerilor Externe Lazar Comanescu, in sedința Senatului din data de 07.11.2016.
Ionel Dancu) Deputatul PSD Oana Florea a declarat, vineri, la Antena, 3, ca vicepresedintele PSD Lia Olguta Vasilescu ar fi un candidat bun la alegerile prezidentiale, aceasta fiind de parere ca l-ar spulbera pe Klaus Iohannis in turul 2.
Florea Pirvu, vicepresedintele patronatului, sustine ca in luna noiembrie 2005 au fost introduse noi norme privind contributia la asigurarile sociale de sanatate.
Potrivit presedintelui Camerei, Florea Stoenescu, 45 de notari sunt numai in Dolj. ... Atunci cand pretul este mare, procentul scade", a precizat Florea Stoenescu.
Aceasta crestere este insa nesemnificativa in raport cu necesarul de locuinte, estimat la un milion, potrivit Danei Florea, reprezentant al Autoritatii Nationale pentru Locuinte (ANL).
Catalina Florea, director executiv al Asociatiei Telefonul Copilului spune ca fiecare copil are dreptul sa fie fericit, iar fiecare adult are responsabilitatea de a face ceva in acest sens.
Vicepresedintele Consiliului National al Întreprinderilor Private Mici si Mijlocii România (CNIPMMR), Florea Pîrvu, considera ca „una dintre cauzele principale pentru care investitorii ocolesc România este birocratia pentru a se înregistra ca si societate comerciala.
Eduard Florea, seful Directiei Economice din cadrul Primariei Oradea a declarat ca noile reglementari impun o taxa cu retinere la sursa si se aplica turistilor, cu incasare de catre firme. ... De fapt s-a organizat o dezbatere publica pe tema taxelor si impozitelor locale" a precizat Eduard Florea.
Practic, el si-o face cu mana lui, a declarat Florea Parvu, vicepresedintele CNIPMMR.
Vicepresedintele Consiliului National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR), Florea Parvu, este de parere ca reducerea contributiilor ar trebui sa fie una drastica.
Vicepresedintele Consiliului National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR), Florea Parvu, este de parere ca reducerea contributiilor ar trebui sa fie una drastica.
Romania va fi reprezentata la Eurovision 2017, in Kiev, de Ilinca si Alex Florea, cu melodia Yodel it!.
Ilinca si Alex Florea, reprezentantii Romaniei, s-au calificat in finala Eurovision 2017. Ei au obtinut calificarea in cea de-a doua semifinala a Eurovisionului, care s-a desfasurat in Ucraina.
Dorina Horatau, Octavian Neculai, Radu Igaszag, Cosmin Paulescu, Aurel Vlad, Stefan Radu Cretu, Sergiu Chihaia, Petru Lucaci, Anca Boeriu, Irina Florescu, Brandusa Bontea, Raluca Demetrescu, Mihai Zgondoiu, Mariea Petcu, Alexandru Papuc, Patricia Teodorescu, Ioana Avram, Ilie Rusu, Aniela Ovadiuc, Maria Cioata, Adriana Florea Baloiu, Florea Alexandru Daniel, Alfred Schupler isi vor expune lucrarile la intrarea in cladirile:
Cainele a iesit bezmetic din curtea cabinetului medical al doctoritei Elena Gabriela Florea si a luat-o hai hui pe strazi. ... Elena Gabriela Florea:
Initiativa i-a apartinut primarului sectorului 5, Daniel Florea, care a vrut sa o aduca pe Regina Maria acasa. ... Cristian Marian Olteanu, presedinte PNL Sector 5, il ataca pe primarul Daniel Florea, considerand ca statuia pe care a inaugurat-o nu are nici o legatura cu regina.
Omul respectiv poate suferi de disposofobie, o afectiune care se manifesta prin colectarea obsesiva a unor lucruri de care nu este neaparat nevoie, explica intr-un interviu Ziare.com psihologul si psihoterapeutul Iulia Florea, de la www.psihozen.ro.
Florea 87 Echipele de start: ... Florea; Antrenor: Emil Sandoi UTA Arad: Fl. Iacob - Vukcevic, Erico, Benga, Shlyakov - Batha, Ubbink, Vorobjovas - Miculescu, Cardoso, Otele;
Daniel Florea, fost primar al Sectorului 5, a venit, astazi, la sediul DNA pentru a fi audiat in acelasi dosar in care este vizat si actualul primar, Cristian Popescu Piedone.
google-analytics.com