Cautare

26 de rezultate pentru "rocsana" (2.59 secunde)
Rocsana Ghenoiu este banuita ca ar fi folosit 21.000 de euro in alte scopuri decat cele pentru care a obtinut finantare UE.
Rocsana Marcu este, in sfarsit, invingatoare! ... Si-a dorit un baiat de la Rocsana si pentru ca dorinta nu i s-a indeplinit, a decis sa uite ca are un copil cu vedeta de televiziune.
Potrivit ziarului Libertatea, Rocsana Marcu a incheiat colaborarea cu Prima Tv si a ramas somera. ... Potrivit Pro Tv Magazin, Rocsana Marcu a luat aceasta decizie pentru a se ocupa de cresterea celor doua fetite ale sale, Mayra si Indira.
Dupa ce a avut parte de sarbatori de iarna linistite, in familie si de un Revelion petrecut acasa, impreuna cu cele doua fiice ale sale, Mayra si Indira, Rocsana Marcu a decis sa inceapa noul an cu o vacanta.
In rest, presiunea lor de a distruge orice lucru bun din tara noastra este cu mult mai slaba decat dorinta de a schimba lucrurile in bine. (Rocsana CRISTEA)
Insa, subliniaza Petro, vrea ca Mircea Banias, liderul PD-L Constanta, dar si membrii BPJ, sa ii spuna in fata “rationamentele deciziei” si “oportunitatea deciziei”, dupa cum s-a exprimat Vasile Petro, inca sef al Garzii de Mediu Constanta. (Rocsana CRISTEA)
In momentul de fata, cele sesizate in raportul MAI se afla in cercetare, urmand ca daca falsul se dovedeste, prefectul Liviu Brailoiu sa actioneze in instanta anularea titlurilor de proprietate din zona Grindul Chituc emise din 2008. (Rocsana CRISTEA)
Asta pentru ca - zic aceleasi guri rele - de aici ii ieseau ciubucurile necesare traiului de zi cu zi. (Rocsana CRISTEA)
Daca eu de exemplu am investitori pentru zona, ce le spun? Ca nu mai putem face iar nimic?", a declarat Liviu Bamburic. (Rocsana CRISTEA)
Noi suntem de acord sa oferim sedii partidelor politice, insa cu conditia fireasca sa aiba o filiala activa in municipiul Mangalia", a mai explicat Tusac. (Rocsana CRISTEA)
"Cred ca va mobiliza si tineri care in general nu participa la vot", a spus Monica Iacob Ridzi despre fosta sa colega de partid, adaugand ca imediat dupa alegeri aceasta va fi reprimita in PD-L, "ca simplu membru", iar astfel "partidul va avea un europarlamentar in plus". (Rocsana CRISTEA)
(Rocsana CRISTEA)
Astfel, potrivit consilierilor judeteni PD-L Constanta, in cazul SC Domeniul Public si Privat SRL, "activitatea societatii a fost indelung contestata, fapt care atrage dupa sine reale suspiciuni cu privire la legalitatea continutului proiectului de hotarare". (Rocsana CRISTEA)
Daca Popescu va face acest recurs, ramane de vazut, in momentul de fata avocatul declarandu-se nehotarat si totodata "dezamagit" de intreaga "poveste" cu Consiliul Judetean Constanta. (Rocsana CRISTEA)
"Produsele au fost oprite definitiv de la comercializare", au dat asigurari reprezentantii Comisariatului pentru Protectia Consumatorilor. ( Rocsana CRISTEA)
780 de euro. (Rocsana Cristea)
Contractul are o durata de cinci luni, incepand de la data semnarii, iar furnizorul va livra materialele pe baza comenzilor efectuate de catre Directia de Servicii Publice Medgidia. ( Rocsana Cristea, Ionut ZAGONEANU)
De altfel, locatarii blocului C Midia de pe strada Marii s-au aratat nemultumiti de functionarea barului amplasat la parterul blocului, reclamand faptul ca sunt deranjati de zgomotul produs de muzica data la maxim, dar si de mirosul insuportabil de urina. (Rocsana CRISTEA)
(Rocsana CRISTEA)
(Rocsana CRISTEA)
google-analytics.com