Cautare

188 de rezultate pentru "rocsana marcu" (2.86 secunde)
Marcu Tudor: ... Marcu Tudor: ... Marcu Tudor: ... Marcu Tudor: ... Marcu Tudor: ... Marcu Tudor: ... Marcu Tudor: ... Marcu Tudor: ... Marcu Tudor: ... Marcu Tudor: ... Marcu Tudor: ... Tudor Marcu: ... Marcu Tudor: ... Marcu Tudor: ... Marcu Tudor: ... Marcu Tudor: ... Marcu Tudor: ... Marcu Tudor:
Rocsana Marcu este, in sfarsit, invingatoare! ... Si-a dorit un baiat de la Rocsana si pentru ca dorinta nu i s-a indeplinit, a decis sa uite ca are un copil cu vedeta de televiziune.
Potrivit ziarului Libertatea, Rocsana Marcu a incheiat colaborarea cu Prima Tv si a ramas somera. ... Potrivit Pro Tv Magazin, Rocsana Marcu a luat aceasta decizie pentru a se ocupa de cresterea celor doua fetite ale sale, Mayra si Indira.
Rocsana Ghenoiu este banuita ca ar fi folosit 21.000 de euro in alte scopuri decat cele pentru care a obtinut finantare UE.
Dupa ce a avut parte de sarbatori de iarna linistite, in familie si de un Revelion petrecut acasa, impreuna cu cele doua fiice ale sale, Mayra si Indira, Rocsana Marcu a decis sa inceapa noul an cu o vacanta.
Gheorghe Marcu, senator PSD de Botosani, a adresat o interpelare premierului Emil Boc, avand ca obiect modificarea modului de facturare a gazelor naturale prin Ordinul 62/2008 al Autoritatii Nationale de Reglementare a Energiei (A.N.R.E.).
Punctul de vedere al senatorilor PSD cu privire la comercializarea certificatelor de emisie de bioxid de carbon (AAU-uri), conform prevederilor de la Kyoto, este prezentat de senatorul Gheorghe Marcu.
Noul director al Directiei de Impozite si Taxe, Sorin Marcu, sustine ca pe piata nu exista cerere pentru imobilele pe care s-a pus sechestru. ... Directorul Directiei respective, Sorin Marcu, a spus, pentru GdS: ... Criza imobiliara ne-a adus in acest punct", a precizat directorul Sorin Marcu.
Senatorul Marcu (PSD): Privatizarea societatilor energetice, una dintre marile erori ale Guvernului Boc Presedintele organizatiei judetene Botosani a Partidului Social Democrat (PSD), senatorul Gheorghe Marcu, a criticat, vineri, intentia actualei puteri de privatizare a sectorului energetic din Romania.
Senatorul Gheorghe Marcu propune instituirea unei taxe claw-back pentru energia electrica produsa de hidrocentrale Senatorul Partidului Social Democrat, Gheorghe Marcu, propune instituirea noii taxe claw-back asupra producatorilor de energie electrica in sistem hidro.
Dorin Marcu din Rasnov este pasionat de antichitati din 1990. ... Oamenii cauta obiecte rustice si costume populare!", spune anticarul Dorin Marcu. ... "Mergem prin satele romanesti din Sibiu, Suceava, Botosani si Valcea, de unde achizitionam aceste obiecte vechi si apoi le reconditionam pe unele dintre ele!", ne-a spus Dorin Marcu.
Deputatul PRM Marcu Tudor s-a saturat sa astepte minute in sir la lifturile din Palatul Parlamentului.
Dorin Marcu din Rasnov este pasionat de antichitati din 1990. ... Oamenii cauta obiecte rustice si costume populare!", isi incepe povestea Dorin Marcu.
In ciuda faptului ca Agentia de Plati in Interventii pentru Agricultura (APIA) Constanta a intrat in "hora" institutiilor ce intampina probleme de natura financiara, cei doi sefi, Aurel Susman si Mihai Marcu, au gasit o modalitate prin intermediul careia si-au "coafat" doua birouri directoriale demne de toata lauda.
Gheorghe Marcu: "Nu am purtat nicio discutie cu Miron Mitrea" Senatorul PSD, Gheorghe Marcu, presedintele organizatiei judetene Botosani nu a infirmat, dar nici confirmat intentia de a-l sustine pe fostul secretar general al PSD, Miron Mitrea.
 Gheorghe Marcu va raspunde de organizarea Congresului PSD Liderul PSD Botosani, Gheorghe Marcu, a fost validat ieri de CExN ca membru al echipei de organizare a Congresului din 20 februarie.
Senatorul Gheorghe Marcu, presedintele organizatiei judetene a PSD Botosani, a criticat declaratiile ambasadorului Statelor Unite ale Americii, Mark Gitenstein, referitoare la efectele negative pe care le-ar avea neadoptarea legii Agentiei Nationale de Integritate, pe care acesta le-a facut intr-un interviu pentru HotNews, informeaza Agerpres.
Senatorul Gheorghe Marcu se declara impotriva coborarii pragului de varsta pentru dreptul la vot Presedintele organizatiei judetene Botosani a Partidului Social Democrat, senatorul Gheorghe Marcu, respinge ideea reducerii varstei de vot de la 18 la 16 ani.
Dorin Marcu din Rasnov este pasionat de antichitati din 1990 si vine de sase ani la targurile mestesugarilor de la Muzeul Taranului Roman.
Potrivit lui Marius Ciobanu, director-coordonator adjunct la ITM Constanta, patronul societatii, Mircea Marcu (foto) (fost director al Portului Constanta), s-a infuriat atunci cand echipa de inspectori i-a solicitat actele.
google-analytics.com