Cautare

20 de rezultate pentru "rita" (7.40 secunde)
Sub povara durerilor si a incercarilor, alerg la tine, o Sfanta Rita, care esti numita Sfanta imposibilului, la tine vin cu mare incredere ca sa ma ajuti in necazul de fata (se spune necazul).
Rita Wilson, sotia lui Tom Hanks, dubla mastectomie si reconstructie mamara (Autoare: Magda Marincovici) Rita Wilson, sotia starului Tom Hanks, a anuntat, marti, 14 aprilie, ca a facut o dubla mastectomie si reconstructie mamara dupa ce medicii i-au pus diagnosticul de cancer al sanului.
Vointa de fier si ambitia au dat roade, iar acum, Rita Muresan este un exemplu pentru fiecare persoana supraponderala. ... Pentru ca a ajuns la dimenisiuni de invidiat, Rita nu mai face excese alimentare, nici macar de Sarbatorile Pascale.
La Cinemateca Eforie din Capitala, in cadrul ANIM'EST, puteti viziona duminica, 8 octombrie, de la ora 16.30, filmul de animatie Chico si Rita (UK/Spania, Marea Britanie, 2010). ... Rita este o cantareata superba cu voce iesita din comun.
- Viitura de protocol si dezastrele Rita, Catrina si Sulfina... ... Rita si Catrina. Avem si noi un nume pentru dezastrul national:
traducere de Geo Vasile Monaldi & Sorti Rita Monaldi si Francesco Sorti sunt casatoriti si traiesc de cativa ani de zile la Viena.
Divortat de Rita Haywarth, printul Ali Khan este sedus de Bettina, in ciuda reputatiei lui de serial lover, iar casatoria lor pare doar o chestiune de timp.
Interesant este faptul ca acele terenuri au fost licitate cu preturi intre 50 si 200 de euro pe mp de persoane importante, cum ar fi Bogdan Rizea, fratele deputatului pesedist Cristian Rizea (foto), apropiat al actualului primar Claudiu Tusac, Marian Boroiu, fostul director de campanie al lui Stelian Dutu, Rita Caraulani, membru PSD, dar si apropiati ai fostului primar, Zanfir Iorgus, cum ar fi Liliana Filip, administratora societatii Euro Corom, care a reusit sa devina proprietara unei suprafate de 2.
Si pe durata acesteia (intre orele 21.46-23.38), TVR 1 a fost lider de audienta pe toate segmentele de public, ea fiind urmărita de 1.466.000 de iubitori ai fotbalului (7,7% rating mediu si 18,9% share mediu, la nivel national), dintre care 926.000 in mediul urban (8,8% rating mediu si 21,2% cota medie de piata).
sau Chico & Rita, nominalizat la Oscar si desemnat cel mai bun film de animatie de catre Academia Europeana de Film in 2011.
Cartea a aparut in Romania la Editura Adevar divin. La eveniment au participat si creatoarea de moda Rita Muresan si Roxana Iliescu (a moderat evenimentul).
Conferintele evenimentului vor fi sustinute, printre altii, de Rita Muresan, Alexandru Culcea (Mare Maestru Vindecator), Andra Ivanov (practician vindecare reconectiva, mentor), Maestrul Sri Vasudeva, Cristian Alexandru (trainer, profesor), Dana Simona Margarit (formator, technician si nutritionist), Camelia Paduraru (Trainer NLP) sau Oreste si Doru Bem.
Cele doua zile vor fi pline cu seminarii interesante sustinute de speakeri cunoscuti din domeniul stiintei, al dezvoltarii personale si spiritualitatii, ca Delia Muresan, Rita Muresan, Ioan Gyuri Pascu, Bianca Brad, Zoltan Veres, Nicoleta Svarlefus si Dumitru Constantin Dulcan.
Catalin Botezatu, Ana Maria Prodan, Rita Muresan, Silviu Prigoana, Valentina Pelinel, Andreea Marin, Adriana Bahmuteanu, Adelina Elisei, Luminita Anghel, Minodora, Andreea Balan, Gabriel Cotabita, Lora, Romica Tociu, Nicoleta Luciu, Corina, Gina Pistol, Tania Budi, Marina Almasan, Mirela Boureanu Vaida si Ionela Prodan.
Alaturi de Pusa Hack si fiica ei, Emily Hack, pasionata si ea de obiecte de mobilier, au participat la eveniment Ligia Pop, Izabela Panescu, Carmen Negoita, Kamara de la Alb si Negru si Rita Muresan.
Scrisul e magie, e apa vietii ca orice alta activitate creativa. Apa e gratuita. Asa ca beti. Beti si ostoiti-va setea", spune prof. Florida Rita Chis.
clarificari din perspectiva mesajului Graalului - 15:30 - 16:30 - SALA B - Rita Andreea Muresan: Legile Universului, 2019 anul in care ne acordam cu Universul/Divinitatea - 16:00 - 17:00 - SALA A - Stelian si Gigi Chivu:
La mine la banca sunt de obicei doi functionari, cu exceptia perioadelor foarte aglomerate, cand e unul singur - Rita Rudner (Sursa:
Rita, un Amstaff de 12 ani, a sarit sa-si apere stapanul. Cainele avea si lesa si ham si botnita. Proprietarul va primi 5.000 de lei despagubiri, bani pe care-i va dona.
Potrivit statisticilor, cele mai mari companii petroliere din lume au inregistrat in ultima vreme castiguri fara precedent datorita cresterii preturilor titeiului, a cererii de produse petroliere si a urmarilor uraganelor Katrina si Rita.
google-analytics.com