Cautare

127 de rezultate pentru "rita muresan" (8.23 secunde)
Sub povara durerilor si a incercarilor, alerg la tine, o Sfanta Rita, care esti numita Sfanta imposibilului, la tine vin cu mare incredere ca sa ma ajuti in necazul de fata (se spune necazul).
Rita Wilson, sotia lui Tom Hanks, dubla mastectomie si reconstructie mamara (Autoare: Magda Marincovici) Rita Wilson, sotia starului Tom Hanks, a anuntat, marti, 14 aprilie, ca a facut o dubla mastectomie si reconstructie mamara dupa ce medicii i-au pus diagnosticul de cancer al sanului.
Vointa de fier si ambitia au dat roade, iar acum, Rita Muresan este un exemplu pentru fiecare persoana supraponderala. ... Pentru ca a ajuns la dimenisiuni de invidiat, Rita nu mai face excese alimentare, nici macar de Sarbatorile Pascale.
Tribunalul Constanta a decis, miercuri seara, achitarea lui Sever Muresan (foto) si a lui Mircea Horia Hossu, pentru savarsirea infractiunilor de inselaciune, fals material, uz de fals, folosirea creditului cu rea credinta si abuz in serviciu, in dosarul fraudarii Bancii Dacia Felix.
Omul de afaceri Sever Muresan s-a intors in Romania, sambata, fiind asteptat pe Aeroportul Otopeni de sotia sa, cativa prieteni si fostul vicepresedinte al Partidului Conservator, generalul in rezerva Mircea Chelaru.
Lucrarile congresului au fost perturbate de scandalul iscat de fostul ministru Ioan Muresan (foto, stanga), caruia nu i s-a permis sa ia cuvantul.
Conducerea PNTCD a stabilit sambata, cu sapte voturi pentru si doua abtineri, excluderea din partid a lui Ioan Avram Muresan, din cauza atitudinii echivoce a acestuia in scandalul presupusei mite catre Decebal Traian Remes.
Fostii ministri ai agriculturii Remes si Muresan urmeaza sa dea socoteala în fata judecatorilor pentru palinca si caltabosii de la Ciorba.
Tiberiu Muresan, cadru universitar de marca prin mana caruia au trecut mii si mii de studenti. Venind din Turda, agronomul Tiberiu Muresan ajunge sa conduca Institutul de cercetari agricole Fundulea peste zece ani.
Vineri, 18 ianuarie, de la ora 14:30, in Cafeneaua Verona (Strada Arthur Verona 13-15) are loc lansarea albumului ADA MILEA "ALCOOL", dupa Ioan Muresan.
Fostul ministru al Agriculturii Ioan Avram Muresan, exclus din PNTCD la sfarsitul saptamanii trecute, sustine ca s-a nascut taranist si ca va muri taranist. ... Eu m-am nascut taranist si voi muri taranist", a declarat luni Muresan.
Procesului intentat fostului ministru al Agriculturii, Ioan Avram Muresan, acuzat de deturnare de fonduri internationale, a fost amanat inca o data. In acest context, Muresan s-a aratat extrem de deranjat de amanarile repetate si acuza procuratura ca nu reuseste sa stranga dovezile care sa-l incrimineze.
Pana aseara (duminica - n.a.), a fost randul CFR-istului din Cluj, Iuliu Muresan, sa se bata belicos cu pumnii in piept. ... Cand Mititelu s-a suparat si a amenintat cu dezvaluiri despre "smecheriile" CFR-ului, domnul Muresan s-a scuzat public de ofensa si a tacut malc.
La Cinemateca Eforie din Capitala, in cadrul ANIM'EST, puteti viziona duminica, 8 octombrie, de la ora 16.30, filmul de animatie Chico si Rita (UK/Spania, Marea Britanie, 2010). ... Rita este o cantareata superba cu voce iesita din comun.
In Mihail Kogalniceanu a izbucnit un adevarat scandal intre primarul PSD Valer Iosif Muresan si consilierul local Gheorghe Coconcea, care este si presedintele organizatiei PNL din localitate.
Iuliu Oprea, Neag, Da Silva, Grecu, Achim, Pires, Morar Cfr Cluj Felgueiras, Ivo Pinto, Sare, Muresan, Deac, Valente, Maah, Piccolo, Cadu, Rui Pedro, Camora Rezerve: ... Gabi Muresan si Bokila vad cartonasul galben inainte de pauza. ... Muresan suteaza de la distanta, Hamutovski retine fara probleme!
Cele doua zile vor fi pline cu seminarii interesante sustinute de speakeri cunoscuti din domeniul stiintei, al dezvoltarii personale si spiritualitatii, ca Delia Muresan, Rita Muresan, Ioan Gyuri Pascu, Bianca Brad, Zoltan Veres, Nicoleta Svarlefus si Dumitru Constantin Dulcan.
- Viitura de protocol si dezastrele Rita, Catrina si Sulfina... ... Rita si Catrina. Avem si noi un nume pentru dezastrul national:
traducere de Geo Vasile Monaldi & Sorti Rita Monaldi si Francesco Sorti sunt casatoriti si traiesc de cativa ani de zile la Viena.
Siegfried Muresan: ... Siegfried Muresan: Am securizat frontiera Romaniei, am asigurat toate conditiile. Victor Negrescu: Europa a intrat intr-o criza profunda ca urmare a veto-ului Austriei.
google-analytics.com