Cautare

84 de rezultate pentru "rica raducanu" (2.68 secunde)
Mara Raducanu Prof. univ. dr. Tudorel Butoi, psiholog criminalist a explicat, intr-un interviu pentru site-ul mariustuca.ro, mecanismul care in opinia domniei-sale a declansat explozia din seara de 30 octombrie, din clubul Colectiv.
Mara Raducanu) Cu bocancii in picioare si rucsacul in spinare, Klaus Iohannis, presedintele nostru din tara lucrului bine facut a plecat intr-o drumetie de week-end.
Pe locul doi in preferintele electoratului s-a aflat candidatul Partidului Democrat Liberal (PDL), Daniel Raducanu, care a fost votat de 7.339 alegatori (29,27%).
Dragos Raducanu, director executiv in cadrul Federatiei Patronatelor, a explicat ca la receptia hotelurilor preturile cresc cu 30-40%.
In contractul cu firmele de publicitate care au amplasat panouri la noi avem o clauza de confidentialitate in ceea ce priveste pretul perceput drept chirie", a declarat Dumitru Raducanu, presedintele Asociatiei de locatari Principatele Unite.
Hotelul a achizitionat special pentru bar si restaurant 2 piane cu coada Steinberg (cel de-al treilea pian care se gaseste la ora actuala in Romania a fost achizitionat de hotelul Mariott din Bucuresti), unde vor incepe sa concerteze nume sonore precum Paula Seling sau Johnny Raducanu.
Scrisoarea a fost semnata pana vineri de 100 de scriitori, jurnalisti, actori, regizori, oameni de muzica si artisti plastici, printre acestia numarandu-se Maria Raducanu, Ion Barbu, Mike Godoroja, Bedros Horasangian, Simona Sora Constantinescu, Dan Silviu Boerescu si Clara Voda.
Businesswoman.ro, inr-un interviu realizat de Alexandru Raducanu cu Hajnalka Stefan, fondator Ch‘artist Studio&Paint Your Own Pottery din Capitala.
Trio a luat nastere in a doua jumatate a anului 2011 si este format din Sebastian Spanache (pian, rhodes, wurlitzer), Csaba Santa (contrabas, chitara bas) si Radu Pieloiu (tobe, percuție).  Anul 2013 a fost un an plin de activitate pentru cei 3 muzicieni, de la lansarea primului disc oficial pana la primul turneu european, concerte in cadrul primei editii a JazzTM, Arcub Open Air ai castigarea Marelui Premiu in cadrul festivalului concurs Johnny Raducanu 2013.
Daniela Nane, Marina Constantinescu, Irina Margareta Nistor, Luminita Anghel, Tudor Caranfil, Liza si Viorel Panait, Gabriel Cotabita, Oana Sarbu, Peter Imre si Marina Melescanu, Florentina Fantanaru, Bodo, Anca Radulescu, Carmen Voinea- Raducanu, Naomi si Roxana Guttman, Adina Buzatu, Florentina Opris si Sorin Marcus, dr.
Hey Jude, Yesterday, Yellow Submarine, All You Need is Love, Lady Madonna si multe altele vor fi interpretate alaturi de saxofonistul Costin Rosu, discipol al legendarului Dan Mandrila, considerat cel mai bun saxofonist roman din toate timpurile, basistul Adrian Flautistu, muzician de calibru, prezent in formule alaturi de Johnny Raducanu, Mircea Tiberian, Garbis Dedeian si multi altii, Ștefan Benedict, rafinat baterist, de o impresionanta sensibilitate, Alex Borsan, pianist experimentat, rodat intr-un numar impresionant de colaborari celebre, si - nu in ultimul rand - probabil cel mai talentat reprezentant al noii generatii de Jazzmani de dincolo de Prut, chitaristul Liviu Negru.
In mare verva, Damian comunica cu publicul, canta Ciocarlia la nai, si-o invita in scena pe Maria Raducanu, care incepe cu Un tigan avea o casa.
Maria Raducanu (voce), Pedro Negrescu (contrabass) si Sorin Terinte (pian). Invitatul special al Maratonului este poetul spaniol Luis García Montero care va fi prezentat de poetul si traducatorul Dinu Flamand.
Cartea cuprinde texte cu Aura Urziceanu, Anca Parghel, Teodora Enache, Mara Raducanu, Marta Hristea, Elena Mindru, Manuela Cara, Nadia Trohin, Ana-Cristina Leonte, Irina Sarbu si Catalina Beta.
Printre invitatii editiei de luni care vor vorbi despre semnificatia iei se numara si cantareata Maria Raducanu, care va interpreta cateva din melodiile care au consacrat-o pe Maria Tanase, precum si Iulia Gorneanu, project manager-ul galeriei Galateca, unul dintre organizatorii expozitiei "Maiastra - povestea nespusa a iei".
Carmen Voinea Raducanu a postat un text emotionant pe pagina sa de Facebook despre pilotul ADRIAN IOVAN, care a murit in tragicul accident aviatic.
Barbu Lautaru, Grigoras Dinicu, Johnny Raducanu, Ion Voicu si Madalin Voicu. Stimati colegi, va invit sa participati la actiunile social-culturale dedicate Zilei dezrobirii romilor, organizate de Centrul National de Cultura a Romilor - ROMANO KHER (CNCR-RK), institutie publica din subordinea Agentiei Nationale pentru Romi.
Raducanu, conform ordinului, a spus ca a armat tunurile si se apropie de obiect, pregatindu-se sa traga o salva de avertisment, pentru ca acesta sa-l urmeze.
Mara Raducanu) Doua dintre cele mai terifiante crime petrecute vreodata la Tulcea au fost solutionate, in luna noiembrie 1995 de anchetatorii tulceni, dupa mai bine de 13 ani de cercetari minutioase.
a fost maestrul Johnny Raducanu. In ce sens v-a ajutat acest om? - Johnny a fost una din intalnirile mele fericite in viata.
google-analytics.com