Cautare

1164 de rezultate pentru "rica raducanu ceasornicar catalin vardianu" (4.42 secunde)
Coechiperul sau, Dumitru Raducanu, era un oltean zdravan, de la Targu Carbunesti, un pilot si un coleg exceptional. ... Raducanu a observat si el si i-a transmis: ... Barbutiu s-a eschivat, spunand ca are combustibil cam putin, dar sa incerce Raducanu.
Mara Raducanu este o tanara reportera de investigatie si anchete penale, nascuta la 13 noiembrie 1981 in comuna Cotorca din judetul Buzau. ... In urma cu cativa ani, mai precis in 2010, Mara Raducanu a raspuns astfel la intrebarea:
Rica Raducanu (76 de ani), fostul mare portar al Rapidului, a povestit cum, in tinerete, a vrut sa joace pentru Dinamo, dar a ajuns la rivala Steaua.
Senatorul PSD Catalin Voicu este audiat la aceasta ora de procurorii anticoruptie. ... Catalin Voicu, fost general SPP, este cunoscut pentru relatiile apropiate cu presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie.
Conducerea camerei superioare a Parlamentului a decis ieri ca senatorii sa se intruneasca maine in sedinta de plen, pentru a dezbate si vota raportul Comisiei juridice privind cererea DNA de arestare preventiva a lui Catalin Voicu, acesta urmand sa fie audiat astazi, de la 14.00.
In sezonul 2021, Emma Raducanu a avut 25 de victorii. ... Emma Raducanu va castiga anual 10 milioane GBP.
Uruguay — Costa Rica, la Fortaleza, Grupa D • Duminică ... Italia — Costa Rica, la Recife, in Grupa D 22,00: ... Costa Rica — Anglia, la Belo Horizonte, Grupa D 23,00:
1-0 ARGENTINA a invins cu emotii BELGIA in sferturile de finala, scor 1-0 si s-a calificat in semifinalele competitiei unde va intalni Olanda, castigatoarea meciului cu Costa Rica. ... • OLANDA - COSTA RICA :
Tudorel Toader spune ca Ministerul Justitiei urmeaza sa primeasca documentatia completa cu privire la hotararile de suspendare a executarii pedepselor pentru condamnatele din Costa Rica.
Catalin Predoiu a fost desemnat premier interimar de catre presedintele Traian Basescu. ... Elena Udrea si Catalin Predoiu sunt din judetul Buzau, chiar din acelasi sat, Pietroasa. ... Catalin Predoiu a petrecut cativa ani ai copilariei la bunicul dinspre tata.
'Jurnalistul Ion Cristoiu lanseaza o ipoteza incendiara pe piata, menita sa explice comportamentul ciudat si neavenit al lui Ion Iliescu, cel care ii ia apararea, prin declaratii publice, lui Catalin Voicu.
Premierul din umbra se da de trei ori peste cap La scurt timp dupa ce a fost uns vicepresedinte PDL si apoi premier al Guvernului din umbra, domnul Catalin Predoiu s-a dat de trei ori peste cap, iar la sfarsit - ce sa vezi?
Catalin Stefanescu si invitatii sai vorbesc despre anul 2012.'. Catalin Stefanescu, moderatorul emisiunii "Garantat 100%" (duminica, TVR 1, de la ora 23.20) a ales sa discute despre "sfarsitul lumii, anul 2012, intre zvonuri, speculatii si previziuni". ... • Catalin Stefanescu: ... • Catalin Stefanescu: ... • Catalin Stefanescu:
Catalin Botezatu, despre problemele de sanatate: Am respectat chestiile stricte, nu am dus totul la extrem In urma cu un an, Catalin Botezatu a trecut prin momente dramatice, dupa ce a fost operat pentru a-i fi extirpata o tumora.
Imaginea brandului Exotique in Romania este creatorul de moda Catalin Botezatu, care si-a achizitionat recent de aici un soldat chinez. ... Unul l-a luat Catalin Botezatu;
Gabriel Constantinescu si omul de afaceri Catalin Chelu, arestati in dosarul "Mita la Politie", sunt anchetati de procurorii botosaneni. ... In schimb, fata de Catalin Chelu, procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani au dispus pe 15 martie, neinceperea urmarii penale pentru aceleasi infractiuni.
La Sectorul 2, prima pozitie pe buletinul de vot ii revine lui Dragos Vasile Frumosu (Uniunea Social Liberala), urmat de Neculai Ontanu (Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei) si de Catalin Lucian Iliescu (Partidul Democrat Liberal).
Directorul CURS, Catalin Stoica, pune scaderea lui Traian Basescu pe seama faptului ca a fost perceput de romani drept cel care a generat criza politica peste criza economica.
Catalin Gheorghe - caci despre el este vorba - a reusit sa-i puna pe ganduri pe toti angajatii Agentiei SAPARD Constanta cu toate aceste ilegalitati, spune Mircea Solomon.
"Am avut ciroza, mai aveam 6 luni si muream, daca nu ma tratam in Italia!" Cu o astfel de declaratie, designerul Catalin Botezatu i-a bulversat pe telespectatorii emisiunii "Serviti va rog" de la Pro Tv. ... Catalin Botezatu care s-a jurat in fata lui Nea Marin ca a avut ciroza.
google-analytics.com