Cautare

2783 de rezultate pentru "rezultate minimath 2019 drobeta turnu severin" (6.14 secunde)
Proprietarii a patru autoturisme, printre care si un politist din Drobeta Turnu Severin, au avut parte ieri-dimineata de o surpriza neplacuta. ... Pompierii, la datorie Pompierii de la Primaria Drobeta Turnu Severin impreuna cu cei de la ISU au avut ceva de munca pentru a indeparta copacul de pe masini.
Drobeta Turnu Severin ar putea fi primul oras din Romania in care administratia locala va recurge la conservarea energiei termice cu ajutorul sistemului Casa Clima, care este deja folosit in Italia, Germania si Austria.
O fata in varsta de 17 ani, ranita grav in accidentul de vineri seara de pe E 70, la iesire din Drobeta Turnu Severin, a murit in cursul noptii, in timp ce un baiat de 18 ani a fost trimis la Spitalul din Craiova.
Trei persoane au ajuns la spital dupa ce au fost lovite de un taximetru, in noaptea de sambata spre duminica, pe o trecere de pietoni din municipiul Drobeta Turnu Severin.
ANM a publicat prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani, respectiv pentru perioada 13-27 Mai 2019. ... Va urma o incalzire treptata a vremii, astfel incat intre 19 si 21 Mai 2019 media maximelor termice va ajunge sa se situeze in jurul a 25 de grade Celsius.
Conform prognozei Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), vremea se raceste semnificativ in aceasta saptamana, iar de precipitatii nu vom scapa pana pe 6 octombrie 2019.
2019 se apropie cu pasi repezi, iar horoscopul vine cu vesti excelente, atat pe plan amoros, dar mai ales pe plan financiar pentru unele zodii. Astfel, astrele se aliniaza pentru ca nativii din Taur, Leu si Capricorn sa aiba mare noroc la bani in 2019.
Ministrul economiei, Adriean Videanu, aflat vineri intr-o vizita de lucru la Regia Autonoma pentru Activitati Nucleare (RAAN) din Drobeta Turnu Severin, a declarat ca aceasta va deveni rentabila numai dupa o restructurare a activitatii, proces care va insemna si reducerea locurilor de munca.Cateva sute din cele peste 2.500 de locuri de munca existente in sucursalele RAAN din judetul Mehedinti ar putea sa dispara.Ministrul a solicitat conducerii RAAN sa fie atenta la cheltuirea banului public.
Reteaua de retail cu profil de discount Plus, parte a grupului german Tengelmann, a deschis miercuri la Drobeta Turnu Severin cel de-al 69-lea magazin din Romania, in urma unei investitii de 1,5 milioane euro. Acest magazin este cel de-al treilea din Drobeta Turnu Severin, judetul Mehedinti.
Dinamismul caracterizeaza inceputul de an, luna ianuarie 2019 fiind bogata in aspecte planetare incitante si motivante, dar adesea generatoare de tensiuni si conflicte.
Bazat pe numerologie si pe radiația activa corespondenta cu planetele sistemului solar, horoscopul alchimic iti permite sa afli care este metalul destinului tau, cum poți evita probleme serioase in anul 2019 sau cum iți poți spori sansele in afaceri, dragoste, familie ori cariera.
Duminica, 20 octombrie 2019 avem vreme frumoasa. ... DUMINICA, 20 OCTOMBRIE 2019 Administratia Nationala de Meteorologie(ANM) da vesti bune:
Alte doua codase, FC Caracal si Corvinul, s-au batut pentru cate un punct care nu ajuta pe nimeni t Drobeta si-a facut de cap prin golul lui Jenru si, alaturi de Alba-Iulia, este cea mai in forma echipa din retur. ... Drobeta Turnu-Severin - Jiul Petrosani 1-0 (1-0) A marcat:
Din culisele demisiei lui Severin. ... Liderul PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a fost nevoit, luni, sa cedeze in fata lui Victor Ponta si sa-i retraga sustinerea lui Adrian Severin, gasind formula demisiei europarlamentarului.
Potrivit unui ordin al ministrului Educatiei Nationale, Valentin Popa, anul scolar 2018-2019 va incepe pe data de 10 septembrie 2018. ... - Semestrul I - 10 septembrie 2018 -1 februarie 2019; - Semestrul al II-lea - 11 februarie 2019 - 14 iunie 2019.
Tehnicianul CS Turnu Severin spera ca elevii sai sa nu repete greselile din meciul cu Dinamo si sa fie mai agresivi in partida de astazi, din Ardeal Formatia CS Turnu Severin "deschide"
Agentia Nationala de Integritate a constatat o posibila stare de incompatibilitate a edilului-sef din Drobeta Turnu Severin, Constantin Gherghe, care, timp de patru luni, a fost atat primar, cat si avocat in cadrul Baroului Mehedinti.
In urma acestor sesizari, Comisariatul pentru Protectia Consumatorilor Mehedinti a cerut ANPC suspendarea activitatii Volksbank Drobeta Turnu Severin.
In aceasta pondere este inclus si municipiul Drobeta Turnu Severin.
Echinoctiul de primavara este, in 2019, pe 20 martie, la ora 23.58, ora Romaniei si este sarbatorit de Google printr-un doodle special.
google-analytics.com