Cautare

2351 de rezultate pentru "rezultate titularizare bihor" (2.61 secunde)
Pregatirea alegerilor decurge bine in judetul Bihor, pana acum neexistand probleme.
Coalitia pe care PNL si UDMR au anuntat-o la nivelul judetului Bihor si al municipiului Oradea nu i-a cazut prea bine liderului PSD Mihai Bar.
Lista pesedistilor propusi de Biroul Permanent National al PSD sa asigure, sub conducerea lui Cristian Diaconescu, interimatul organizatiei judetene din Bihor este contestata atat de fostul presedinte Mihai Bar cat si de colegul sau Alexandru Retegan.
Candidatii partidelor parlamentare din Bihor pentru colegiile uninominale se lasa asteptati. ... In ceea ce ii priveste pe conservatori, asteptarile filialei bihorene nu sunt foarte mari, ei aflandu-se acum in perioada de negocieri cu conducerea interimara a PSD Bihor.
A fost o discutie barbateasca si am hotarit sa-l reprimim in randurile partidului nostru, fiind convinsi ca ce s-a intamplat atunci cu el nu se va mai intampla cu niciun alt membru al PSD", a declarat Claudiu Pop, presedintele interimar al PSD Bihor.
Prima conferinta cu participarea celor doua conduceri judetene a avut loc, ieri, la sediul PSD Bihor, din partea PSD participand Lia Pop, Ioan Mang si Claudiu Pop, iar din partea PC, Traian Bodea si Octavian Bara.
Ieri, la statuia lui Szacsvay Imre, situata langa Podul Intelectualilor, a avut loc ultimul eveniment electoral al UDMR Bihor, mai exact, semnarea unui angajament pentru reprezentarea intereselor oradenilor (sau, cel putin, asa se numeste oficial angajamentul).
Dupa ce ca reprezentantii Uniunii au castigat alegerile in Bihor datorita absenteismului cronic de care sufera romanii, acestia se declara nemultumiti de prezenta electoratului la vot.
Echipa care asigura conducerea interimara a PSD Bihor isi revendica toate meritele privind numarul mare de voturi obtinute de PSD in judet.
Comisarii Garzii Financiare Bihor au efectuat, in luna martie, controale la 612 agenti economici, descoperind abateri de la legislatia in vigoare la 490 dintre acestia.
Conducerea OJCA Bihor arata zootehnistilor pasii pentru accesarea fondurilor SAPARD Mai multi virtuali investitori in zootehnia bihoreana s-au adunat, ieri, la sediul Oficiului Judetean pentru Consultanta Agricola Bihor, pentru a vedea care sunt pasii pe care trebuie sa-i faca in realizarea investitiei pe care si-au propus-o.
Din partea autoritatilor locale au participat Bíró Rozália, viceprimar al municipiului Oradea, si Aurelian Demian, din partea CJ Bihor.
Anul 2006 a fost un an agitat si cu probleme pentru Directia de Control Fiscal din cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice Bihor, cele mai multe probleme provenind din activitatea de rambursare de TVA.
Firmele mijlocii vor fi administrate de o noua structura care va fi infiintata, de la 1 aprilie, in cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice Bihor, potrivit deciziei Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF).
Cu ocazia Zilei Mondiale a Consumatorilor, Oficiul Judetean pentru Protectia Consumatorilor Bihor organizeaza mai multe actiuni, intre orele 10:30 si 15:00.
Producatorii de paine vor fi verificati prin sondaj Inspectorii de la Fiscul bihorean, cei ai Directiei Sanitar-Veterinare Bihor ti Inspectiei Muncii vor verifica, in urmatoarele zile, daca vanzarile declarate de producatorii de paine corespund consumului facturat de gaze naturale ti electricitate, daca personalul este angajat cu forme legale ti daca produsele sunt realizate in conditii igienico-sanitare Vasile Farc, purtatorul de cuvant al Fiscului bihoreana, ne-a declarat, vineri, ca institutia pe care o conduce a luat deja legatura cu reprezentantii celorlalte doua institutii implicate in control, urmand ca echipele sa se formeze ti controalele sa fie demarate in cel mai scurt timp.
Odata cu transferul de responsabilitati si activitati de la Fiscul bihorean la Directia Judeteana pentru Accize si Operatiuni Vamale (DJAOV) Oradea, tot mai multe societati comerciale si importatori care produc sau importa produse accizabile se plang ca vamesii le calca pragul si executa aceleasi actiuni de control ca inspectorii fiscali sau comisarii Garzii Financiare Bihor.
Calin Gal, comisarul-sef al Garzii Financiare Bihor, ne-a informat ca cele mai mari cantitati de alcool confiscate pe piata bihoreana provin din judetele Satu Mare si Maramures.
Conducerea Autoritatii pentru Protectia Consumatorilor Bihor a avut o intalnire cu omologii ungari ai Inspectoratului pentru Protectia Consumatorilor din tara vecina, la hotelul Intercontinental din Baile Felix.
Dan Octavian, directorul general al Federatiei Patronilor Bihor, ne-a declarat ca situatia in judetul nostru este si ea alarmanta, tot mai multi oameni de afaceri plangandu-se ca le pleaca oamenii.
google-analytics.com