Cautare

5533 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2009 botosani" (4.00 secunde)
Situatia privind numarul de posturi ocupate in sectorul bugetar, in perioada 2005 - 2009, conform datelor furnizate de Ministerul Finantelor Publice, este postata pe www.spunesitu.ro. In lunile mai-iunie 2009, presedintele Traian Basescu a promovat insistent ideea reducerii numarului de bugetari cu 20%.
Maine puteti si partea a II-a a interviului, in care Vasile Dancu explica cum considera ca se poate reforma PSD cu Adrian Nastase si Miron Mitrea in echipa de conducere, de ce momentul Timisoara (1 Decembrie 2009) a dus la infrangerea lui Mircea Geoana si de ce considera ca estimarea lui Silviu Brucan, referitoare la trecerea a 20 de ani pentru ca romanii sa inteleaga ce este democratia a fost o previziune optimista.
Initiat odata cu plecarea lui Gabriel Oprea din PSD, intrat pe ultima turnanta imediat dupa alegerile prezidentiale din noiembrie 2009, recunoscut oficial de Tribunalul Bucuresti pe 20 aprilie, UNPR se lanseaza public, sambata, in Piata Revolutiei, de Ziua Muncii, melodia aleasa ca imn oficial fiind "Noi suntem romani".
Greva de avertisment si la Botosani Greva de avertisment desfasurata ieri de catre angajatii SNCFR intre orele 7,00 si 9,00 nu a afectat in mod deosebit mersul trenurilor la Botosani.
Mai toate concursurile de angajari despre care am scris in ultima vreme se aseamana la rezultate. La politisti doar unul a trecut, cei de la Politia de frontiera se asteapta la aceleasi rezultate, titularizarile de la profesori au avut tot rezultate dezastruoase, concursurile de magistrati la fel.
In continuare, fotbalistul are prima sansa la titularizare ca fundas stanga, date fiind indisponibilitatea lui Vlad si exilarea lui Cardoso la echipa secunda. ... "Atmosfera este buna dupa ultimele rezultate, important este sa o mentinem asa.
Impozitul pe cladiri si taxele locale nu pot creste in 2009, sunt de parere finantistii craioveni. Craiovenii au dat buzna la ghiseele Directiei Taxe si Impozite Locale a primariei, speriati ca vor fi obligati sa plateasca dari majorate chiar in 2009.
Romanii considera situatia lor financiara din acest an si perspectivele actuale mai putin bune decat la inceputul lui 2009, procentul celor care spun ca o duc mai rau din punct de vedere financiar ajungand, in februarie, la aproape 60%, reiese dintr-un studiu realizat de GfK Romania.
Tibuleac, seful PNL Botosani, nu vrea sa imparta "unul la unu " functiile cu democratii lui Dragus. ... De asemenea, PD considera ca denumirea formatiunii rezultate in urma fuziunii va trebui sa contina in mod obligatoriu titulaturile celor doua partide.
Indiferent cât de mult s-ar adânci criza la noi, românul nu renunta la mâncare, la medicamente si la diverse servicii. Analistii estimeaza ca România se va afla în plina criza economica abia în 2009.
Leul va continua tendinta de depreciere in 2009, in special in prima parte a anului, dupa care se va stabiliza sau chiar aprecia, astfel ca nivelul mediu al cursului se va situa intre 3,68 si 4,07 lei/euro, potrivit estimarilor analistilor economici.
Cresterea Bursei de Valori in continuare, dupa un parcurs bun in 2009. ... Posibila reluare a creditarii, care a inghetat in 2009. ... Mentinerea investitiilor straine macar la acelasi nivel ca in 2009, ceea ce va crea locuri de munca si va aduce bani in economie.
Alexandra Cruceru) Consultantul politic Cozmin Gusa a afirmat, in cadrul emisiunii Jocuri de Putere de la Realitatea TV, ca vizita lui Mircea Geoana la Sorin Ovidiu Vintu cu o seara inainte de dezbaterea pentru alegerile prezidentiale din 2009 reprezinta un eveniment unghiular in societatea romaneasca.
"Este mai mult o figura de stil ", explica Dorin Ciustea, presedintele PRM Botosani. ... Liliana Constantinescu si Marius Codarcea, bucuresteni, dar candidati la Botosani pentru Parlament, sustin ca se va constitui o banca prin care se va finanta constructia locuintelor.
un senator si doi deputati, iar PRM un deputat, acesta pare sa fie rezultatul alegerilor la nivelul judetului Botosani. ... Totusi, rezultatul obtinut de filiala judeteana a Uniunii este unul de referinta, procentul de la Botosani fiind al doilea pe tara inregistrat de PSD^PUR.
"Am aflat despre acest lucru, dar nu o sa reuseasca ", declara deputatul Costica Macaleti, vicepresedintele PSD Botosani. ... "Ne-am dori ", afirma senatorul Mihai Tibuleac, presedintele PNL Botosani.
Lider al PSD Botosani, acesta este adversarul politic numarul unu al Aliantei, iar reprezentantii acesteia par sa fie convinsi ca o buna parte a banilor ajung tot la firmele unde Constantin Contac este actionar.
Senatorul Mihai Tabuleac, presedintele PNL Botosani, pare sa fi ramas aproape fara nici un sprijin in partid. ... Liderul liberal a pierdut si sprijinul celuilalt parlamentar PNL de Botosani, pe care conta si pe care il credea aliat.
Dupa cum sustine Cuciureanu, centrala termica ar fi fost achizitionata de la un magazin din municipiul Botosani si predata lui Paramanov conform intelegerii. ... Intrucit au considerat ca sint indicii cu privire la o presupusa fapta de coruptie, politistii au sesizat imediat Parchetul de pe linga Tribunalul Botosani.
Presedintele PSD Botosani, Constantin Contac, a anuntat ieri ca-i are “in vedere“ pe colegii sai din conducerea filialei care au mers pe varianta “Iliescu, presedinte!“ si pregateau eliminarea sa de la sefia organizatiei in cazul victoriei lui Ion Iliescu la presedintia PSD.
google-analytics.com