Cautare

192 de rezultate pentru "reviste" (4.27 secunde)
Pentru a completa imaginea cititorului roman asupra acestui important poet italian, volumul contine, alaturi de traducerea integrala a Canturilor Orfice, sub titlul Varia, mai multe fragmente, in versuri sau in proza, pastrate in manuscrise, in caiete, carnetele, schite, scrisori, foi volante, texte publicate de poet in reviste sau care nu au aparut in timpul vietii acestuia.
Cristina Cojucar) In premiera pentru un magazin din Bucuresti, pe 24 mai 2018, a avut loc un eveniment monden cu tematica Gucci Day in cadrul caruia s-a prezentat colectia completa de ochelari Gucci de soare si vedere, in prezenta invitatilor speciali Dana Savuica, Oana Cuzino si Simona Patruleasa precum si a mai multor bloggeri si editori de reviste fashion din Bucuresti.
Pesemne ca Dumnezeu a voit ca pana la aceasta plecare mult prea timpurie dintre noi Areta Sandru sa lase,totusi,oamenilor prin cele sase carti ale ei (romane, nuvele si un volum de articole), ca si prin bogata ei publicistica risipita prin ziare si reviste si care va alcatui, desigur, alte volume - o zestre uimitor de bogata de idei, simtaminte, indemnuri la Adevar, Bine si Frumos, povete intelepte adresate tinerilor, dar si celor varstnici - o zestre (este menirea viitorilor exegeti sa se aplece cu atentie si dragoste asupra ei) pe care nu o lasa cateodata urmasilor nici personalitatile - ma gindesc in primul rind la oamenii de litere - ajunse chiar si la varsta senectutii.
Autor a peste 50 de studii si articole de specialitate, publicate in reviste din tara si strainatate, tratand subiecte de Istoria artei medievale romanesti si interferente culturale in sud - estul Europei, prof.
Si fotografii, carti ingalbenite, ziare si reviste - Universul, Adevarul, Dimineata, Oglinda, Realitatea. Si multe alte obiecte care pe atunci nu stiam la ce foloseau.
Rezultatele cercetarilor sale au fost publicate pe scara larga in reviste medicale, stiintifice, si psihanalitice. A fost Director Medical al Centrului de Sanatate Mintala Nord Nassau (1956-1980) si director de cercetare la Spitalul Brunswick (1968-1979) din Long Island.
Biblioteca Biblioteca Institutului Francez din Bucuresti este frecventata de mai mult de 100.000 de cititori in fiecare an si are peste 19.000 de volume in limba franceza, 50 de abonamente la ziare si reviste nationale si internationale si peste 8.000 de materiale audio, CD-uri si DVD-uri.
A debutat in presa literara in 1987, in Suplimentul Literar-Artistic al Scanteii Tineretului (SLAST) si a publicat dupa aceea in numeroase reviste literare.
A fost jurnalist sportiv, apoi director de marketing pentru reviste, apoi publisher, apoi director general de trust de presa, acum se numeste digital enthusiast si vrea sa faca din canalul Pacientul 2.0 cea mai cunoscuta sursa video de educatie pe sanatate.
tablouri vechi si valoroase, reviste vechi, ii, insigne, obiecte de argint si de bronz valoroase. Am pasiunea asta din nastere.
Poet de talent, membru al Cenaclului Pheonix”, cu versuri publicate in reviste locale, acesta nu a ocolit nici pictura, unde exceleaza in peisaje, flori si in redarea corpului feminin, insa cel mai bine i se potrivesc datele desenului, indiferent daca abordeaza o tema oarecare sau caricatura.
In acest sens as aminti publicarea, in ultimii 5 ani, a peste 20 de articole in reviste de mare impact cum sunt:
institutii, reviste, edituri au fost fie desfiintate, fie refondate, cu alte colegii, alta lista de personal, alte grupari, ceea ce i-a plasat pe multi in afara "institutiei".
Lucrari publicate in reviste internationale • Experientia, Elvetia, 1970; • Experimental Cell Research, Suedia, 1971, 1973; • Cell and Tissue Research, Germania, 1971, 1974;
Studiul cercetatorilor Doug Melton sit Peng Yi a fost prezentat pe site-ul revistei Cell si este proiectat sa apara in editia din 9 mai, pe print a prestigioasei reviste, se mai precizeaza in comunicatul elaborat de Harvard Stem Cell Institute.
"La ora actuala, profesorul Victor Velculescu este unul dintre cei mai mari specialisti in oncogenomica si asta o dovedesc lucrarile publicate in reviste prestigioase.
Spre deosebire de dietele-minune despre care citesti in reviste, dieta cu miere si scortisoara iti permite sa te alimentezi normal, echilibrat, fara sa iti privezi organismul de nutrienti esentiali.
"Viitorul apartine razboaielor mici", publicata prin paginile prestigioasei reviste "The Economist", septembrie 1993; si preluata si de prestigiosul hebdomadar francez, tot pe atunci, "Courrier International", sub titlul, pare-mi-se, "Les petites guerres ont de l’avenir", sau cam asa ceva.
Scepticismul generat de validarea rezultatelor studiului echipei de la BICEP2 circula in ultima vreme pe mai multe bloguri de fizica si in reviste stiintifice americane prestigioase, precum Science si New Scientist.
A publicat 214 articole stiintifice in reviste de specialitate din tara si strainatate; autor a trei filme stiintifice; a luat parte, in calitate de organizator, presedinte sau participant, la 45 manifestari stiintifice nationale si internationale (congrese, conferinte, simpozioane);
google-analytics.com