Cautare

192 de rezultate pentru "reviste" (2.82 secunde)
Modelele sunt scoase din anumite reviste de moda si gandite de sotia mea si de cele doua fiice ale noastre, Reka, de 33 de ani, si Tunde, de 30 de ani", ne-a spus Gheorghe Denes.
Directorul editorial al acestei reviste este Prof. Mihaela Serban, iar redactorul-sef este Prof. Cristina Ipate-Toma. Director Executiv: Daniel Ganea. Art Director:
A publicat in reviste literare importante: "Luceafarul", "Amfiteatru", "Romania literara", "Convorbiri literare", "Cronica", "Ramuri", "Tribuna", "SLAST" ("Suplimentul Literar-Artistic al Scanteii tineretului").
Frumoasa actrita este prima femeie din tara noastra, care a aparut pe coperta unei reviste americane, pe IMAGE MOVIES in 1992, apoi in VANITY FAIR, in ENTERTAINMENT TODAY, in VENICE MAGAZINE.
"Dupa tot ce s-a intamplat, este totusi tatal copiilor mei si barbatul pe care l-am iubit si este important sa lasam in urma vechile sentimente de ranchiuna", ar fi spus Romina Power, potrivit unei reviste din presa internationala.
Mass-media (reviste mondene, posturi de televiziune, posturi de radio), agentii de publicitate, campanii politice, cluburi, agentii de turism, cazinouri, hoteluri, creatori de moda, firme de avocatura, restaurante, pensiuni de agrement, producatori (bautura, tutun si telefonie mobila), policlinici, firme de paza, firme de taxi si ambasade.
Despre Burda Burda International GmbH este activa pe 20 de piete, publica in prezent peste 230 de reviste si ofera un numar mare de servicii media digitale.
Dezbaterile vechi de acum, daca Eminescu a fost omorat cu piatra sau cu parul, daca l-au asasinat cu mercur serviciile austro-ungare sau a fost strans de gat de un nebun, palesc pe langa rafturile de magarii adunate in carti, reviste, carcaleli electronice si online-uri.
Colaborator la diverse reviste literare, ziare si alte publicatii, a fost premiat pentru volumele de versuri Zborul carabusului (1944) si Cantecul Sagetatorului (1947).
A publicat volume de versuri, note de calatorie, antologii, eseuri si pamflete jurnalistice. Este tradus in antologii si reviste literare dintr-o duzina de tari.
In sufletele si in viata celor care l-au cunoscut iubit, apreciat, ale celor pe care i-a inspirat, i-a mobilizat, i-a ajutat inviata literara si chiar personala; in reviste, in carti, in edituri, in biblioteci in viata si istoria literaturii romane, si nu numai...
Atunci a scris aproape toate povestirile sale binecunoscute, publicate in Weird Tales si alte reviste, la fel ca si lucrarile mai lungi ca The Case of Charles Dexter Ward (Cazul Charles Dexter Ward) si At the Mountain of Madness (La poalele muntelui nebuniei).
Cei care vor veni la Citim in iarba vor primi produse La Roche-Posay, Vichy, Tymbark, reviste, baloane si alte surprize.
Fiul sau, Barbu Slatineanu (1895-1959), a fost un cunoscator avizat al ceramicii populare romanesti si a publicat mai multe studii in reviste de specialitate.
Studenta anul II la Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei din Bucuresti, nascuta in Calarasi, Raluca Neagu scrie versuri din anul 2010, este castigatoarea mai multor premii literare, debuteaza in revista Algoritm Literar, publica in diverse alte reviste din tara.
In plus, toti cei care citesc in iarba primesc un pachet continand reviste, nectaruri Tedi, biscuiti Poieni, mini-produse La Roche-Posay, baloane si alte surprize.
Opt artisti au fost invitati sa imagineze povesti in casele incarcate de atata istorie, odaile in care isi imagina lumea un vizionar ca Petreache Poenaru sau locul in care desena, candva, Constantin Lecca, artistul care-si adjudeca, pe la 1800, meritul de a fi fost primul de pe aceste meleaguri care indraznea sa picteze icoane in stil occidental sau primul care, alaturi de boierii Oteteliseni, a tiparit reviste si carti la Craiova.
Opt artisti au fost invitati sa imagineze povesti in casele incarcate de atata istorie, odaile in care isi imagina lumea un vizionar ca Petreache Poenaru sau locul in care desena, candva, Constantin Lecca, artistul care-si adjudeca, pe la 1800, meritul de a fi fost primul de pe aceste meleaguri care indraznea sa picteze icoane in stil occidental sau primul care, alaturi de boierii Oteteliseni, a tiparit reviste si carti la Craiova.
Este insa si o avertizare pentru Anna Wintour, care a transformat Vogue intr-un tabloid, prin a le lasa pe Kardashian si alte celebritati indoielnice pe coperta unei respectate reviste.
Considerat de publicatia Washington City Paper drept cel mai important saxofonist alto al generatiei sale, iar de catre The New York Times cel mai admirat saxofonist alto de jazz dupa Charlie Parker, Kenny Garrett a castigat Premiul Grammy la categoria American post bop jazz saxophonist and flautist” si nenumarate alte premii, distinctii, nominalizari, el fiind frecvent selectat in topurile unor reputate reviste de specialitate precum Down Beat si Billboard.
google-analytics.com