Cautare

192 de rezultate pentru "reviste" (3.21 secunde)
Nori negri se aduna si deasupra televiziunilor si diverselor gazete si reviste din cadrul trustului Intact, patronat de un alt multimiliardar, Dan Voiculescu.
La Muzeul National Filatelic pot fi observate timbre, carti postale, reviste de specialitate, scrisori, stampile si alte documente postale importante.
Compania Playboy, publisher al celebrei reviste pentru barbati cu acelasi nume, fondata in urma cu 56 de ani, a fost scoasa la vanzare pentru circa 300 de milioane de dolari, unul dintre potentialii cumparatori fiind Virgin Media, informeaza editia electronica a New York Times.
'• Stirea data de Tolontan a fost confirmata azi oficial si de trustul lui Bobby Paunescu, si de Ringier (care a mai luat niste decizii drastice zilele astea, inchideri de reviste in proiect, dupa ce in prealabil au fost anuntate reduceri de salarii).
"Am incercat sa facem o salina terpeutica, dar sa oferim oamenilor conditii astfel incat sa se simta bine (muzica ambientala de relaxare, reviste, ziare, integrame, internet wireless)", a declarat Nina Colceriu, unul dintre cei doi asociati ai "Salinei de acasa".
Totodata, vedeta este autoarea mai multor editoriale lunare in reviste glossy. Vedeta de televiziune se afla la cea de-a treia casatorie.
La nivel european, 40 de milioane de cititori ai revistelor Auto Bild, Bild am Sonntag si ai altor 26 de reviste partenere au clasat modelul Meriva in primii 20 din 42 de candidati.
La nivel european, 40 de milioane de cititori ai revistelor Auto Bild, Bild am Sonntag si ai altor 26 de reviste partenere au clasat modelul Meriva in primii 20 din 42 de candidati.
Are acasa o intreaga colectie de albume, postere, reviste si fotografii cu idolii lui din acea vreme. Spune depre el ca este un tip orgolios, are "gura mare si rea" si este destul de greu de contrazis.
Albertina Ionescu va discuta cu stilisti, cu designeri romani, cu sculptori, pictori, bijutieri, editori ai celor mai importante reviste de life & style din Romania, incercand sa afle povestea din spatele succesului lor.
vreo 5 cotidiene centrale, cotidiene judetene, saptamanale, lunare, reviste de cultura, cel putin 3 la Bucuresti, apoi la Iasi, la Cluj, la Pitesti, la Timisoara, la Craiova, la Constanta.
modelul de presa din Romania se schimba, de la ziare detinute de jurnalisti la trusturi ce reuneau televiziuni, posturi radio si reviste.
Obiectivul nostru este sa ne ghidam cititorii intr-o economie din ce in ce mai imprevizibila, intr-o lume ce invata in fiecare zi lectiile crizei", spune Radu Preda in prezentarea noii reviste.
Ei bine, e posibil ca persoana care a aprins simtul modei in tine sa se intoarca de la un outlet store, solutia pentru haine de reviste la preturi mici.
A fondat Asociatia MaiMultVerde, una dintre cele mai cunoscute organizatii ecologiste din Romania, a colaborat cu mai multe ziare si reviste si a realizat mai multe emisiuni de televiziune.
Despre Burda Burda International GmbH este activa pe 20 de piete, publica in prezent peste 230 de reviste si ofera un numar mare de servicii media digitale.
Burda International GmbH este activa pe 20 de piete, publica in prezent peste 230 de reviste si ofera un numar mare de servicii media digitale.
Concediata din postul de redactor sef al ziarului Viitorul romanesc, in urma unei sedinte furtunoase, a fost urmata de colectivul redactional care i-a propus sa puna bazele unei reviste.
Sunt prezente in paginile publicatiei, intr-un grupaj relevant, prezentari ale unor ziare si reviste din Romania si de peste hotare care anima spiritul romanesc, care dau culoare si valoare unei plaje publicistice care cere tot mai mult efort in era internetului si a lecturii in viteza.
Mai mult, in acel an a primit drept cadou de Craciun un teanc intreg de reviste cu rochii de mireasa.
google-analytics.com