Cautare

192 de rezultate pentru "reviste" (3.09 secunde)
Sustinerea Legii Cultelor i-a adus parlamentarului o buna mediatizare in diferite publicatii, fie ele ziare locale sau nationale sau reviste de profil.
Pe de alta parte, senatorul a tinut sa-i multumeasca lui Banias pentru sprijinul pe care acesta il va acorda deschiderii unei reviste culturale a Constantei.
Un alt cadou inventariat pentru care s-a stabilit acelasi pret de 30 de euro il reprezinta un set care contine un album Shanghai si sapte reviste in care este prezentat acelasi oras Shanghai.
Ca autor, s-a remarcat prin peste 150 de studii de Drept international, publicate in reviste din tara si strainatate, fiind autorul si a peste 140 de comunicari si expuneri prezentate la intalniri internationale.
58/2010 care mareste cota de TVA de la 19% la 24% la aproape toate produsele, mai putin medicamente, carti, reviste si altele - care au cota redusa de 9% si la constructia de case noi (dar nu mai mari de 120 de metri patrati), unde TVA este de 5%.
Publicatia afiseaza o poza a Elenei Udrea in paginile ziarului si comenteaza ca ministrul Turismului, care obisnuia odata sa pozeze in costum de baie pentru diverse reviste mondene, a considerat ca acele cadouri date femeilor le vor binedispune, in ciuda faptului ca acestea au pierdut totul.
ca trebuie sa ii invidiem pe greci ca in momente atat de grele au un lider adevarat - nu un dictator frustrat si razbunator impotriva propriului popor; ca oamenii liberi si demni prefera sa merga la vot nu sa citeasca reviste cu ministrese dezbracate pe coperta!
Cresteri importante de preturi au mai fost consemnate la carti, ziare si reviste, care s-au scumpit cu 3,3%.
Pe segmentul marfurilor nealimentare, care s-au scumpit in ansamblu cu 0,3%, cele mai mari cresteri de preturi au fost la carti, ziare si reviste (2,3%), tutun si tigari (0,7%), si masini de aragaz, butelii (0,8%).
Am publicat doua carti de specialitate folosite de studentii din invatamintul superior medical,precum si 18 articole in diverse reviste sau la diverse congrese si simpozioane care au avut loc in tara, dar si la Beijing sau Budapesta.
Site-ul www.121.ro noteaza ca indicat ar fi sa aflati (de pe site, din ziare, reviste) cat mai multe lucruri despre aceste companii pentru a sti cum sa le abordati.
Dovada sunt si zecile de anunturi care apar zilnic in ziare si reviste. Cu ce se ocupa persoanele angajate in aceste posturi, ne spun specialistii din domeniul resurselor umane.
Premiul pentru dezvoltarea infrastructurii, in functie de valoarea cheltuielilor pentru dotari si investitii raportata la numarul de studenti, l-a primit Universitatea de Arta Teatrala din Targu Mures, iar premiul pentru dezvoltarea bazei materiale a invatamantului a fost acordat Universitatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila" din Bucuresti, prin evaluarea valorii cheltuielilor pentru carti, reviste si manuale raportata la numarul total de studenti.
Puteti sa folositi ca surse de documentare carti sau reviste de specialitate sau puteti purta conversatii cu colegii, cu sefii sau furnizorii dumneavoastra.
Puteti sa folositi ca surse de documentare carti sau reviste de specialitate sau puteti purta conversatii cu colegii, cu sefii sau furnizorii dumneavoastra.
Potrivit acestuia, foarte mare importanta este acordata revistelor (în ultima luna, cinci reviste de moda din România au în pictoriale modele aflate sub contract cu One Models). „Este o afacere care ocupa foarte mult timp“ Nu în ultimul rând, pentru a avea succes într-o astfel de afacere este nevoie si de foarte multa munca.
Potrivit acestuia, foarte mare importanta este acordata revistelor (în ultima luna, cinci reviste de moda din România au în pictoriale modele aflate sub contract cu One Models). „Este o afacere care ocupa foarte mult timp“ Nu în ultimul rând, pentru a avea succes într-o astfel de afacere este nevoie si de foarte multa munca.
Iar daca cerintele sunt pentru un brad parca rupt din reviste, sumele platite depasesc cu usurinta 100 de lei. Mai mult, pentru ca afacerea sa fie un succes, comerciantii s-au gandit ca si in acest an sa vanda bradul pe bucati.
Cota redusa este de 9% si se aplica asupra bazei de impozitare pentru mai multe categorii de bunuri si servicii precum accesul la castele, muzee, case memoriale, monumente istorice, monumente de arhitectura si arheologice, gradini zoologice si botanice, targuri, expozitii si evenimente culturale, cinematografe, livrarea de manuale scolare, carti, ziare si reviste, cu exceptia celor destinate exclusiv sau in principal publicitatii, livrarea de proteze, livrarea de medicamente pentru uz uman si veterinar, cazarea in cadrul sectorului hotelier sau al sectoarelor cu functie similara, inclusiv inchirierea terenurilor amenajate pentru camping.
Mai trebuie mentionat ca tinerii trimit din ce in ce mai putin CV-uri nesolicitate si nu mai consulta anunturile din ziare si reviste.
google-analytics.com