Cautare

192 de rezultate pentru "reviste" (3.14 secunde)
Pokemon a influentat intr-un mod foarte profund cultura populara, incat a aparut pe coperta celebrei reviste TIME in 1999, iar cea mai mare companie aeriana din Japonia a participat intr-o campanie larga de promovare a francizei la sfarsitul anilor 90:
Datorita colectivizarilor fortate si inchiderii bisericilor (incheiata in 1938) a avut loc un adevarat exod peste Nistru atat de intens incat a fost nevoie de un lagar pentru refugiatii transnistrieni, iar numarul intelectualilor originari de dincolo de Nistru ajunsese atat de mare incat la Chisinau, Cluj si Iasi, apar reviste ale acestora:
a mai publicat doar sporadic, in reviste, cateva fragmente din Cartea Dicomesiei, fiind unul din cazurile cele mai regretate de nefinalizare a unui proiect literar.
Colectionarul Valentin a adus la Piata Taraneasca din curtea MTR bancnote vechi, strainem monede vechi din argint - la 100 ron, insigne vechi care sunt negociabile, steaguri vechi, crose vechi, reviste vechi Cinema.
O mare parte din acest material era deja cunoscuta de pasionatii domeniului, fiind inclusa intre timp si in carti sau reviste.
Dupa el, toate povestile cu OZN-uri naziste sunt o adunatura de inselatorii, aparute in anii ‘50 in anumite reviste din Germania Occidentala, iar mai tarziu, in unele cercuri neo-naziste.
- inabilitatea de a arunca lucruri - achizitionarea de lucruri nefolositoare sau de care nu are nevoie - pastrarea de gramezi de ziare, reviste si reclame - pastrarea de gunoi sau containere de alimente folosite - spatii de locuit dezordonate - tulburari de functionare in activitatile zilnice - probleme in luarea unor decizii - perfectionism - dificultati in organizarea lucrurilor - formarea unui atasament fata de lucruri si nu fata de oameni - restrictionarea altora sa atinga sau sa imprumute din lucrurile pe care le poseda.
Wells, in cartea PRIMII OAMENI PE LUNA, aparuta in 1901, dar dupa 1920, situatia s-a schimbat radical, racheta devenind mijlocul de transport spatial preferat in reviste si romane.
Urma sa se intalneasca aici, pentru un reportaj, cu un jurnalist al unei reviste locale. In timp ce astepta in masina sa, dintr-o data, prin ceata diminetii, atentia lui a fost atrasa de o stralucire galbena care venea din valea aflata sub el.
A crescut numarul studiilor, reuniunilor nationale si internationale consacrate terorismului, au aparut reviste specializate si carti, s au constituit organisme, grupuri de lucru si institutii avand ca obiect contracararea retelelor teroriste.
O parte au fost publicate in revista trimestriala International UFO Reporter (IUR), a CUFOS, una dintre cele mai bune reviste OZN din lume, editat pana in 2010, in format tiparit, apoi doar electronic.
FARCAS) Am mentionat, intr-un episod anterior, ca, la initiativa lui Calin Turcu, a functionat, incepand din 1974, un grup informal, autointitulat RUFOR (prescurtare dupa Romanian UFO Researchers -Cercetatorii romani OZN), care a publicat, intre 1979 si 1986, 27 de numere ale unei reviste samizdat cu acelasi nume:
Adam Dew a refuzat interviuri cu reviste care au dorit sa prezinte povestea, pe motiv ca acestea nu ofereau nicio compensatie.
El a adunat astfel un total de 240.000 de pagini de inregistrari guvernamentale legate de OZN-uri din intreaga lume, plus peste un milion de pagini de inregistrari de OZN-uri non-guvernamentale, inclusiv carti, buletine, monografii, articole de ziar, studii de caz, scrisori, articole de reviste si materiale audiovizuale.
El a facut trimitere pentru detalii la o lucrare privind deplasarea warp, publicata in 1994 de Miguel Alcubierre, intr-una dintre cele mai importante reviste de relativitate generala.
In domeniul fluctuatiilor cuantice ale vidului el inca publica in reviste de fizica. In privinta perceptiei extrasenzoriale, el colaborase atat cu SSE, cat si cu IRVA, fiind chiar membru fondator al acestuia din urma.
Dar exista numeroase observatii ale fenomenelor aeriene inexplicabile facute de astronomi, publicate in reviste stiintifice, inca din anii 1700 si 1800.
A scris 4 carti despre radioterapie si anatomie, este autor si co-autor a peste 40 de articole aparute in reviste si publicatii de specialitate de prestigiu.
De la ziarele locale pina la reviste prestigioase, numele deputatului apare destul de des, precum si pe diverse site-uri care au legatura cu zona politica - informatia.ro, agel-ro.ro, 9am.ro, presaonline.ro si altele.
Momentul numirii lui Aurel Nechita ca secretar de stat in Ministerul Saanaataatii este consemnat si in pagina de internet a unei reviste medicale din Romania.
google-analytics.com