Cautare

942 de rezultate pentru "revista" (5.60 secunde)
Aceasta este revista organizatiilor (mai putin a persoanelor fizice) care investesc zeci si sute de miliarde fiecare: ... Cu cit ai mai multi analisti bine cotati in revista, cu atit ai mai multi clienti pentru investitii si cu atit comisioanele tale sint mai mari.
Aceasta este revista organizatiilor (mai putin a persoanelor fizice) care investesc zeci si sute de miliarde fiecare: ... Cu cit ai mai multi analisti bine cotati in revista, cu atit ai mai multi clienti pentru investitii si cu atit comisioanele tale sint mai mari.
Revista National Geographic Romania se inchide dupa 20 de ani. City Publishing, compania editoare, a intrat in insolventa. Oct-dec 2020:
A infiintat o revista de matematica, singura revista de matematica romaneasca admisa azi in elita internationala a publicatiilor de profil.
"Cel mai sexy barbat in viata" din 2022, desemnat de revista People. "Mama mea va fi atat de fericita"
Tot de la PRM, George Pruteanu, care a fost condamnat penal inainte de 1989 pentru furt calificat si neplata pensiei alimentare, a fost adesea demascat in revista "Romania Mare" ca infractor, ceea ce nu l-a impiedicat sa se inscrie in acest partid atunci cand nu a mai avut loc pe liste la PDSR.
Dupa trecerea in revista si a scurtului moment vesel (pomenit anterior si al carui protagonist a fost Madalin Voicu), trecem acum si la "reunificarea social-democrataā€¯ - actiune careia Iliescu a anuntat ca i se va dedica de acum inainte, fara sa precizeze insa ce vrea sa adune laolalta intru slava si marirea social-democratiei mioritice.
Corina Cretu a precizat ca Ion Iliescu a facut o prezentare mai ampla a tuturor proiectelor mari pe care le-a inceput privind strategiile, dezvoltarea durabila, proiectele culturale si o trecere in revista a tuturor actiunilor desfasurate.
Dupa doua minute, el a trecut in revista garda de onoare, dupa care a fost intonat Imnul de stat. Presedintele Basescu a fost intampinat de fostul presedinte Ion Iliescu, insotit de vechii si noii consilieri de stat.
Grupul, reunit la sfarsitul saptamanii trecute, a facut o trecere in revista a tuturor autoritatilor de management din cadrul politicii de coeziune si a nominalizat responsabili cu domeniile care vor beneficia de fonduri structurale incepand cu anul 2007.
Facand o trecere in revista a membrilor Consiliului de Administratie, se poate observa ca majoritatea persoanelor indeplinesc rolul de marionete, manipulate in favoarea intereselor lui Moldoveanu.
Primul-ministru le-a prezentat oficialilor europeni prioritatile si principalele directii de actiune ale Guvernului in procesul de aderare a Romaniei la Uniunea Europeana, inaugurand astfel dialogul noului Executiv de la Bucuresti cu institutiile europene prin trecerea in revista a masurilor deja adoptate, relevante pentru sustinerea calendarului de aderare.
In calitate de clienti (fara voie) ai TVR, noi propunem ca diferendul sa fie solutionat prin trecerea in revista a jurnalelor de stiri prezentate de TVR in perioada 2001-2004.
Oricat i-a fost de greu, marele perdant al recentelor alegeri a trebuit sa treaca in revista si esecurile electorale.
Cea mai scurta declaratie politica ar fi fost sa va invit afara, la o plimbare prin Bucuresti, si acolo vedeam exact cum stam cu guvernarea si ce a inteles doamna prefect Mantale - numita, intr-o revista politica, "Mantale - trei cazmale" - din guvernarea in Capitala.
Dezvaluirile privind pe procurorul sef Moldovan si pe comisarul sef Dohotar au continuat, articole pe aceasta tema fiind publicate si de cotidianele nationale Romania Libera si Ziua si de revista Academia Catavencu.
Ministrul de externe Cristian Diaconescu participa astazi la reuniunea informala de la Bruxeles a ministrilor de externe ai statelor membre NATO, printre care se numara si secretarul de stat american Hillary Clinton.Desfasurata cu o luna inainte de summit-ul NATO de la Strasbourg-Kehl, reuniunea ministrilor de externe din NATO va prilejui o trecere in revista a principalelor tematici de pe agenda summit-ului aniversar al Aliantei, informeaza un comunicat de presa al Ministerului de Externe.
Cu acest prilej, pentru inceput, Ioan Marchis a trecut in revista stadiul implementarii programului SAPARD la nivel de regiune, dupa care si-a exprimat punctul de vedere cu privire la atitudinea prefectului Radu Bud, in contextul in care solicita cu insistenta ca directorii institutiilor descentralizate sa-si prezinte demisia, indiferent daca acestia ocupa functiile in urma concursurilor sustinute sau au fost numiti pe criterii politice, si fara sa tina cont de competenta si profesionalismul acestora.
Ieri, la sedinta Delegatiei Permanente, Titus Corlatean, purtator de cuvant al partidului, a prezentat un fel de revista a presei despre felul in care este reflectat acest caz in mass-media si implicatiile asupra imaginii partidului.
Gazduita de sala de conferinte a hotelului Crowne Plaza al lui George Copos, reuniunea s-a dorit, in egala masura, o trecere in revista a drumului parcurs de Romania pana la statutul de membru cat si o analiza a strategiei de intergrare.
google-analytics.com