Cautare

942 de rezultate pentru "revista" (2.96 secunde)
Magda Marincovici) Dupa numai o luna si jumatate de cand a nascut-o pe Charlotte, Kate Middleton si-a redobandit silueta, cu ajutorul unei metode speciale, scrie revista Voici. ... Explicatia revenirii rapide la greutatea initiala o releva revista People.
www.qbebe.ro, www.printesaurbana.ro, www.mamicaurbana.ro, www.agendaculturala.ro , www.calendarulcopiilor.ro, www.bucatarici.ro, familiafericita.wordpress.com/, Revista Ioana, Revista Femeia de azi, Magic FM.
A lucrat, din 1989, la Fundatia Culturala Romana, infiintand si conducand (1991-1997) revista Arc (litere & arte), cu suplimentul Creanga de aur, in limbi de larga circulatie;
https://www.facebook.com/events/614206685439105/ A doua zi, joi, 11 mai, ora 19,00, la Teatrul de Revista Constantin Tanase - Sala SAVOY (Calea Victoriei nr. ... Concertului de la Teatrul de Revista Constantin Tanase iivor urma alte doua evenimente:
Este o mare pierdere pentru teatrul romanesc in general, pentru cel de revista in particular, pentru cultura noastra, care iata mai pierde o personalitate deosebita care aducea prin prezenta sa pe scena si mai ales prin aparitiile sale pe ecranele televizoarelor ceva deosebit, o dorinta de viata si de mai bine pentru toti, a declarat pentru AGERPRES Ion Iliescu.
Pe 26 martie, a avut loc vernisajul expozitiei artistilor plastici calaraseni Din Suflet de Roman, pentru Suflet de Roman!, in foaierul Teatrului de Revista Ginta Latina Chisinau. ... La expozitia de la Chisinau, in foaierul Teatrului de Revista Ginta Latina, am expus sapte tablouri:
in Noua revista romana nr. ... Noua revista romana nr. 10, duminica 14 iunie 1909, vol. VI, pp. 147-148; republicat in NRR nr.
1 Calarasi si revista Muguri; ... debut cu poezia Dunare in revista Luceafarul, 1963, semnata Gabriela Vasilache. In timpul facultatii a devenit membra a mai multor cenacluri literare din Bucuresti:
A debutat in 1968, in revista AMFION alaturi de Mihai Panzaru-PIM si Sorin Postolache, fiind prezent cu caricaturi, de-a lungul celor 50 de ani de presa, in aproape toate ziarele si revistele din Romania.
Basescu lasa in urma doar clinchet de catuse Maestrul Mircea Dinescu scrie intr-un editorial pentru revista "Catavencii" ca Traian Basescu insista cu solicitarile de a-i inlatura pe cativa dintre ministri cabinetului Ponta, in numele obiectivului national major, intrarea in Schengen.
Portretul celui care insala Pentru ca de cele mai multe ori avem tendinta deloc eronata de a identifica trasaturi comune ale unor anumite tipuri de oameni, revista AshleyMadison.com a realizat un sondaj (pe un etalon de 11.000 de oameni) in urma caruia a identificat tiparul persoanei care insala.
Am satisfactia de a anunta ca o lucrare a profesorului Velculescu la care a participat si Centrul de Chirurgie Generala si Transplant Hepatic Fundeni va aparea, in curand, in revista Nature.
A fost descoperita AMANTA Revista tabloida Closer va publica astazi un "dosar stufos" in care prezinta cazul de infidelitate al presedintelui francez, Francois Hollande.
se intreba Hastings, care a descoperit, dupa mai multi ani, ca Frazier (desi revista mentiona despre el ca este doar "publicist de stiinta") a fost, inca de la inceputul anilor 1980, timp de doua decenii, angajat al laboratoarelor nationale Sandia din Albuquerque, New Mexico, ca specialist in relatii publice, aceleasi Sandia Labs care realizau, inca din anii 1940, componente pentru ogive nucleare.
Cei ce dezmint din start orice relatare cu fenomene aerospatiale neidentificate au, intre altele, in SUA, si o revista, numita Skeptical Inquirer, specializata pe demitizarea si negarea fenomenului OZN.
Aceasta practica are consecinte uneori severe si reprezinta tema unui amplu articol publicat recent in revista Prescrire. ... Exista, de exemplu, forme lichide buvabile, comprimate efervescente sau orodispersibile (medicamente care se dizolva in gura), ori supozitoare, se precizeaza in articolul aparut in revista Prescrire.
Daciana Sarbu, interviu pentru Je-Magazine despre Romania Revista franceza numeste Romania "o destinatie uimitoare, care intr-adevar merita descoperita" si vorbeste in termeni elogiosi despre farmecul Sighisoarei ("unul dintre cele mai frumoase orase medievale din Europa"), despre castelul Bran si despre "micul Paris", dar si despre relansarea economica din ultimii doi ani.
Descoperirea de la radiotelescopul australian a fost publicata recent in prestigioasa revista Science. ... Analiza acestui nou semnal a fost publicata intr-un articol in revista The Astrophysical Journal.
Altfel, Harper's Bazaar ramane Harper's Bazaar, iar invitatia pe care mi-au adresat-o - de a le fi alaturi - este cu atat mai onoranta cu cat revista constituie excelenta in materie de stil si frumusete.
Exista si o scurta trecere in revista a unor documente americane OZN si a cercetarii ufologice populare din Vest, analiza mesajelor si a conceptiei filosofice ale unor contactati OZN rusi, rapoarte si zvonuri privind OZN-uri observate de cosmonauti rusi si asa mai departe.
google-analytics.com