Cautare

2228 de rezultate pentru "revista presei" (5.84 secunde)
Ca urmare, teoreticienii postuleaza ca piata presei scriseromanesti a cunoscut o perioada de frenezie consumerista inprimavara lui 1990, caracterizata prin cresterea rapida si haoticaa titlurilor si tirajelor, tendinta continuata si ulterior.
Ca urmare, teoreticienii postuleaza ca piata presei scrise romanesti a cunoscut o perioada de "frenezie consumerista" in primavara lui 1990, caracterizata prin cresterea rapida si haotica a titlurilor si tirajelor, tendinta continuata si ulterior.
Romania are o presa partial libera, aflandu-se pe locul 88 in clasamentul anual al libertatii presei realizat de Freedom House, la egalitate cu Bolivia, Brazilia si El Salvador, dupa Burkina Faso, Namibia, Bulgaria si Uruguay, dar inaintea Republicii Moldova, Turciei sau Ucrainei.
Pasajul de la Piata Presei Libere a fost inaugurat de primarul Capitalei, Sorin Oprescu Pasajul Piata Presei a fost inaugurat duminica dimineata. ... Pasajul de la Piata Presei Libere a fost inaugurat, duminica dimineata. ... Pasajul subteran de la Piata Presei Libere face legatura intre Sos.
Libertatea presei - drept constitutional fundamental ce se impune a fi respectat.
Ziua Mondiala a Libertatii Presei se aniverseaza pe 3 mai avand in 2019 tema Media pentru democratie Ziua Mondiala a Libertatii Presei este dedicata, in 2019, temei Media pentru democratie:
Celor mai in varsta, obisnuiti cu o presa sobra, le recomandam Revista UZP. ... xxx Revista UZP si-a obisnuit cititorii cu un continut dens, aplicat, care reflecta pe deplin problematica presei si a organizatiei.
Adevarul Holding a achizitionat revista si editura Historia, precum si site-ul www.historia.ro, detinute de Ion Cristoiu si Vlad Pufu, a declarat Ion Cristoiu, care nu a dorit sa precizeze valoarea contractului. ... Am avut editura, revista si site-ul impreuna cu Vlad Pufu.
Un episod semnificativ pentru alergia presei la orice fel de reglementare care ar proveni din exteriorul breslei l-au reprezentat reactiile fulminante provocate de un proiect de Lege privind dreptul la rectificare si dreptul la replica fata de materialele publicate in presa - initiativa pe care un deputat, pe atunci ministru al Apararii, a depus-o la Camera Deputatilor la sfarsitul lunii noiembrie 2001.
"Presiunile politice", "insuficienta pregatire a jurnalistilor" si "presiunile comerciale" sunt cauzele cele mai des invocate de ziaristi pentru incalcarea normelor jurnalistice, se arata intr-o cercetare a ActiveWatch - Agentia de Monitorizare a Presei si a Centrului pentru Jurnalism Independent.
Presedintele Traian Basescu, primarul Craiovei Antonie Solomon, membrul CNA Dan Grigore si DNA Arges s-au numarat printre "repetentii libertatii de exprimare", ei primind in acest sens premii, luni seara, la Cheful Presei, organizat cu ocazia Zilei Mondiale a Libertatii Presei.
Sesizarea trimisa Comisiei si Parlamentului European de catre site-ul DeCe News, cu privire la incercarea Oanei Haineala de limitare a libertatii presei din Romania Redactia De Ce News a sesizat Parlamentului European ca presedintele CSM, Oana Haineala, incearca sa intimideze presa care critica politizarea Justitiei.
Comisia de Petitii a Parlamentului European a declarat admisibile petitiile impotriva introducerii in Strategia Nationala de Aparare (SNAp) a presei ca vulnerabilitate a statului roman.
Asta nu inseamna ca publicam texte anticomuniste, dar era o revista indrazneata. ... Din nefericire, aceasta revista a intrat in batalia politica din interiorul scriitorilor. ... Noi, la supliment, puteam sa traim mult si bine o revista indrazneata.
Actorul Alexandru Arsinel, care este si director al Teatrului de Revista "Constantin Tanase" din Capitala, sarbatoreste vineri, 4 iunie, implinirea varstei de 71 de ani.
Lucrarile la pasajul subteran Piata Presei Libere ar putea fi terminate la primavara Pasajul subteran Piata Presei Libere ar putea fi terminat la primavara, a declarat primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, vineri, cu prilejul primei sale vizite de lucru efectuata la acest obiectiv.
ZIUA MONDIALA A LIBERTATII PRESEI. ... Duminica, 3 mai, vom celebra Ziua Mondiala a Libertatii Presei, sarbatoare instituita la 23 decembrie 1993 de Adunarea Generala a ONU.
Revista Tango a aparut pe piata in urma cu noua ani, avand un slogan indraznet si o asezare sub semnul dansului si al iubirii.
Revista CASA LUX a implinit pe 1 septembrie 2014 20 de ani de la prima sa aparitie! Revista CASA LUX este prima revista glossy de design interior si arhitectura din Romania.
O pereche fara pereche de Aurel Storin (Editura ALL), binecunoscut prozator, textier si fost secretar literar-artistic al Teatrului de Revista Constantin Tanase.
google-analytics.com