Cautare

2228 de rezultate pentru "revista presei" (2.59 secunde)
Ultimul bagat in colimator la emisiunea "In gura presei" a lui Mircea Badea este jurnalistul Ion Cristoiu, care pare a fi trecut cu arme si bagaje in tabara femininelor din anturajul lui Traian Basescu.
Jurnalistii se simt intimidati de "lipsa de protectie impotriva acestui gen de abuz" si se tem de eventualele riscuri suplimentare la care se expun, se arata in scrisoarea adresata comisarilor europeni Margot Wallstrom si Jacques Barrot, document care citeaza apelativul de "ticalosi" folosit recent de Basescu la adresa unor critici din presa, precum si incercarile de timorare a presei la care a recurs Berlusconi.
Christian Ciocan, sef al Biroului de informare a presei din Politia Romana Christian Ciocan, fost purtator de cuvant al Politiei Capitalei, este, incepand din 6 iulie, seful Biroului de informare a presei din cadrul Centrului de Informare si Relatii Publice al Politiei Romane.
Un presedinte hahait care si-a construit piramida de putere pe incalcarea libertatilor democratice, pe debilizarea institutiilor si pe infiltrarea cu agenti si turnatori a partidelor politice si a presei din Romania. ... Supravegherea presei si Apararea Constitutiei?
Traian Basescu apare in doua filmulete electorale care circula pe Internet, in care ii parodiaza cu ajutorul unor actori pe Mircea Badea, realizatorul emisiunii "In gura presei" de la Antena 3 si pe Mihai Gadea si Valentin Stan, protagonistii emisiunii "Sinteza Zilei" difuzata de acelasi post de televiziune.
'Cand am auzit de amenintarile presei la adresa securitatii nationale, m-a pufnit rasul. O fi Traian Basescu enervat de felul in care se manifesta libertatea presei in Romania.
Acestora li se adauga pasajele de la Charles de Gaulle sau Piata Presei Libere, la care lucrarile ar fi trebuit sa fie in plina desfasurare, dar al caror termen de incepere ramane necunoscut.
Parerea oamenilor cu privire la independenta presei s-a imbunatatit, totusi, comparativ cu anul precedent, scazand numarul celor care cred ca media sunt dependente. ... Fata de anul 2013, numarul celor care cred in independenta totala a presei a crescut in 2014, an dublu electoral, de la 6,6% la 10%.
Au urmat ani, sase la numar, in care am asteptat o "schimbare", care sa ma scoata din ceea ce d-l Iliescu numea atunci "o parte a presei". ... Acum, traiesc a treia experienta a riscurilor libertatii presei in democratia, inca "originala", din Romania.
Au urmat ani, sase la numar, in care am asteptat o "schimbare", care sa ma scoata din ceea ce d-l Iliescu numea atunci "o parte a presei". ... Acum, traiesc a treia experienta a riscurilor libertatii presei in democratia, inca "originala", din Romania.
La scurt timp dupa ce am obtinut aprobarile, purtatorul de cuvant ne-a sunat si ne-a adus la cunostinta ca nu mai sunt valabile, pentru ca s-a modificat grafica acestora si trebuie sa facem o cerere catre conducere daca vrem sa stam in locul special amenajat presei.
Dosariada a dat o lovitura mortala presei, clasei politice, Parlamentului. Prin extinderea suspiciunii asupra presei, clasei politice si Parlamentului. ... Vine apoi un lucru extrem de grav, paralizia presei, a societatii civile si mai ales a Parlamentului.
El incepe sa confunde persoana sa si familia sa cu institutia prezidentiala, atunci cand sustine ca mogulii presei urmaresc sa controleze institutiile statului. ... Orice persoana publica, si cu atat mai mult un politician, inclusiv seful statului, se expune criticilor si observatiilor presei.
Kiseleff si banda I de circulatie, pe tronsonul cuprins intre Piata Presei Libere si Piata Arcului de Triumf - intre orele 09.00 - 14.00, va fi inchisa circulatia pe Sos. Kiseleff si pe strazile adiacente, intre Piata Presei Libere si Piata Victoriei, pe Str.
S-a deschis PASAJUL PIETONAL DE LA PIATA PRESEI. ... GALERIE FOTO Brigada Rutiera a Capitalei anunta desfiintarea unei treceri de pietoni in zona Pietei Presei Libere pentru implementarea treptata a noilor solutii de trafic. Desfiintarea are loc ca urmare a deschiderii pasajului pietonal de la Piata Presei.
Va aparea inaintea lui Halep in celebra revista Sports Ilustrated. ... Sharapova, Ana Ivanovic, Wozniaki si Lindsay Vonn sunt cele mai cunoscute sportive care au aparut in celebra revista.
Activitatea publicistica mi-am inceput-o in 1984, cand redactorii de la revista clujeana, Steaua, mi-au solicitat un eseu despre proza lui V. ... Cu un alt prilej, am relatat intr-un articol publicat de revista craioveana Mileniu imprejurarile in care l-am cunoscut pe poetul Marin Sorescu.
In 25 februarie, publica in revista Familia, poezia De-as avea, sub numele de Mihai Eminescu, pe care poetul l-a adoptat, de aici inainte. La 16 iulie 1866, aceeasi revista ii publica poezia Din strainatate, urmata de noi creatii ale poetului care vad lumina tiparului - Speranta, si Misterele noptii.
Sursa anonima la revista Nature este Daniel Funeriu; ... "Whistle-blower-ul, sursa anonima este domnul consilier Daniel Funeriu, care s-a dus personal si a discutat cu revista Natura si le-a spus cum am plagiat eu lucrarea de doctorat," a afirmat Ponta.
Alexandru Arsinel (este si in conducerea Crediam), director al Teatrului de Revista C. ... Personal, as vrea ca Teatrul de Revista C. Tanase sa poata dezvolta un atelier de creatie pentru artistii de Revista".
google-analytics.com