Cautare

2228 de rezultate pentru "revista presei" (5.44 secunde)
La sfarsitul lunii ianuarie voi pleca la Paris unde am programata o sedinta foto pentru o revista renumita din Franta, iar in luna februarie avem deja antamat un turneu de promovare in Franta. ... Tocmai aparuse revista Playboy si eu eram pe coperta.
Seful statului a anuntat ca nu va promulga Codurile daca ele vor fi adoptate in forma actuala, aducand atingere libertatii presei.Presedintele Traian Basescu a declarat marti seara ca sustine libertatea absoluta a presei si ca, daca prin noile reglementari se va pune problema "sechestrarii unei televiziuni sau a unui ziar", va trimite legea inapoi in parlament."Nu am vazut despre ce e vorba, inteleg ca e o reactie la presa, ca se incearca incriminarea.
Inpolitics publica articolul "Dusmanii presei libere", de pe blogul lui Sorin Rosca Stanescu - www.sroscas.ro, pe care il puteti citi in continuare.
Carmen Ileana Moldovan (foto) publica pe siteul www.libertateapresei.ro, articolul "Libertatea presei, ultimul bastion al civilizatiei", pe care il puteti citi in continuare. ... In doua cuvinte, libertatea presei. ... Libertatea presei a fost de netagaduit, chiar daca puterea scarsnea din dinti, iar ziaristii incomodau.
Razboiul comentatorului cu textul Fac zilnic, pentru uz personal, un fel de revista a presei. ... Nu o sa redeschid discutia despre starea presei ca asta nu se mai termina, dar as vrea sa ma opresc putin asupra comentariilor.
Revista Magazin informeaza: Revista RUFOR (1994-1996) (Autor: ... Aceleasi persoane au luat, in 1994, initiativa sa tipareasca o revista adevarata, cu continut ufologic, care sa fie difuzata pe tot teritoriul Romaniei.
astazi s-a anuntat oficial, in cadrul unei sedinte la care a participat celebrul miliardar in persoana, ca revista Tango a intrat in posesia trustului de presa Adevarul Holding.
Revista Flacara si-a incheiat aparitia in print Veste trista pentru cititorii Revistei Flacara. ... Pana la momentul unui context economic mai favorabil, revista, al carei prim numar a aparut pe 22 octombrie 1911, va fi transferata exclusiv pe online.
Adina Gheorghe, Marketing Manager BURDA ROMANIA, ne informeaza ca revista CASA LUX va fi prezenta in cadrul conferintei DESIGN IS PURE LUST, ce se va desfasura in zilele de 17 si 18 septembrie la Romexpo, in cadrul targului de mobila BIFE-SIM.
In numerologie cifra 9, numarul la care a ajuns in prezent Revista UZP, in conditii grafice excelente, realizate de Ovidiu Zanfir, este asociata cu inteligenta. ... Ce a avut ziaristul Ioan Slavici cu Marea Unire?), Firita Carp (Revista revistelor: Urmuz si Revista Noua & O nobila incapatanare: ... Revista UZP nr.
- regia Cezar Ghioca Duminica, 19 mai - ora 18.00 - Nepotii lui Tanase - regia Alin Gheorghisan Saptamana 20 " 26 mai Sambata, 25 mai " ora 19.00 " VIVAT REVISTA!
(STELA POPESCU - extras din prefata cartii Femeia Hopa-Mitica, autor Cristina Stamate) Cei de la Teatrul de Revista Constantin Tanase au hotarat sa inceapa anuntul acestei vesti napraznice, venita imediat dupa tragedia ce s-a abatut, tot napraznic asupra colectivului teatrului, dar si asupra tuturor romanilor, cu gandurile actritei Stela Popescu.
Adrian Paunescu publica in Jurnalul National articolul "Canibalii libertatii presei", pe care il puteti citi in continuare. ... Din pacate, tot noi vom pierde, daca atentatul lui Basescu impotriva libertatii presei va deveni cunoscut pe continent. Pentru libertatea presei ca intruchipare a libertatii de gandire au murit oameni.
Pasajul de la Piata Presei, gata in 18 luni Primaria Capitalei a finalizat procedura de atribuire a lucrarilor de constructie a noului pasaj subteran de la Piata Presei Libere.
Primaria vrea sa faca trei pasaje subterane la Piata Presei Libere Pasajul de la Piata Presei se complica. ... Schimbare radicala la proiectul Pasajului subteran de la Piata Presei Libere, operata de arhitectii din Comisia de Urbanism si Amenajarea teritoriului de la Primaria Capitalei.
Dreptul asta a fost numit, mult mai elegant, libertatea presei. ... a) pretindem ca nu mai incapem in izmene de democrati ce suntem si ne aratam ingrijorati de "atentatul la libertatea presei" b) ne bucuram ca SANEPID-ul a intrat in sfarsit si da cu dezinfectant.
Cum arata Pasajul de la Piata Presei Libere. Cand va fi gata Pasajul de la Piata Presei Libere prinde contur. ... Lucrarile la Pasajul subteran Piata Presei Libere au fost demarate in martie 2014, iar in primavara acestui an pasajul ar trebui sa fie gata.
Libertatea presei, conditie esentiala pentru functionarea unei societati democratice . ... Pe data de 3 mai, a fost marcata Ziua Mondiala a Libertatii Presei.
Kiseleff si banda I de circulatie, pe tronsonul cuprins intre Piata Presei Libere si Piata Arcului de Triumf, dinspre Piata Presei Libere catre Piata Arcul de Triumf, precum si banda III de circulatie pe Sos. Bucuresti - Ploiesti (dinspre Fantana Miorita catre Piata Presei Libere);
Revista lunara Beau Monde STYLE primeste astfel in familia sa, specialul Beau Monde Mirese. Din 2 aprilie, revista care va implineste visul se gaseste la orice punct de difuzare a presei. Revista glossy interactiva, numarul special Beau Monde Mirese are calitatea publicatiilor editate de Burda Media Bucuresti.
google-analytics.com