Cautare

47 de rezultate pentru "regizori" (7.30 secunde)
producatori, promoteri, jurnalisti, artisti, regizori etc. ... Gala On Air Music Awards aduce impreuna pe Covorul Rosu artisti, producatori, regizori, manageri si alti reprezentanti de seamă
A fost unul dintre cei mai indrazneti regizori ai anilor 70-80, neinteles de unii, adulat si ridicat in slavi de altii, a facut filme care nici atunci si nici acum nu pot fi trecute cu vederea, filme care raman repere in istoria cinematografiei romanesti.
Anterior s-a incercat substituirea cu actori avand o mimica mai potrivita, dar aceia s-au dovedit a fi doar marionetele unor regizori oculti care au incercat sa profite de situatie pentru a da pe sub mana bilete de favoare unor spectatori turbulenti, interesati doar in compromiterea reprezentatiei.
Este unul dintre acei putini regizori care te fac sa crezi ca actoria este la indemana oricui. Este atat de concentrat incat nu-i scapa nimic.
Yvette Hardie (Presedinte ASSITEJ - Asociatia Internationala de Teatru pentru Copii si Tineret), Lali Morris (producator si regizor), Vava Stefanescu (coregraf si manager - Centrul National al Dansului Bucuresti), Octavian Saiu (cercetator si critic de teatru) si Andrei si Andreea Grosu (regizori).Deschiderea oficiala este programata sambata, 1 octombrie, ora 18:00, cu spectacolul de teatru dans 'Zbor prin povesti', o productie a Teatrului Ion Creanga.
Ma bucur ca pe scena am cunoscut si alti regizori americani de film de la Hollywood, dar si pe regizorul, scriitorul roman- Petru Popescu, alaturi de alte personalitati marcante romano-americane care au participat in numar foarte mare la gala".
In prezent, amandoi ar lucra de zor, in subteran, pentru Sorin Oprescu, o misiune majora fiind atragerea cat mai multor nume grele din domeniile artistic-intelectuale (universitari, actori, scriitori, regizori etc) in tabara doctorului.
Scrisoarea a fost semnata pana vineri de 100 de scriitori, jurnalisti, actori, regizori, oameni de muzica si artisti plastici, printre acestia numarandu-se Maria Raducanu, Ion Barbu, Mike Godoroja, Bedros Horasangian, Simona Sora Constantinescu, Dan Silviu Boerescu si Clara Voda.
Teatrul Metropolis a castigat recunoasterea publicului datorita proiectelor sale. Aici au montat regizori celebri precum:
Alexandru Arsinel, Directroul Teatrului de Revista "Constantin Tanase", Maria Capelos (jurnalist la "Medien Holding") si Mario De Mezzo (CEO Grupul Editorial ALL), alaturi de artisti ai Teatrului de Revista "CONSTATIN TANASE" (actori, interpreti, dansatori, coregrafi, scenografi, regizori), colegi de breasla, interpreti, scriitori, critici literari, oameni de arta si cultura.
Incepand cu producatorul Kenneth Feld, unul dintre cei mai cunoscuti regizori de pe Broadway, continuand cu scenografi, designeri, iluzionisti, tehnicieni sau coregrafi, intreaga echipa Disney Live!
In paralel, spiritul sau creativ neobosit l-a ghidat catre lumea fascinanta a filmului, compunand muzica pentru scurt si lung metraje realizate de regizori celebri.
Alexandru Arsinel, Directorul Teatrului de Revista "CONSTANTIN TANASE", Maria Capelos (jurnalist la "Medien Holding") si Mario De Mezzo (CEO Grupul Editorial ALL), alaturi de artisti ai Teatrului de Revista "CONSTANTIN TANASE" (actori, interpreti, dansatori, coregrafi, scenografi, regizori), colegi de breasla, interpreti, scriitori, critici literari, oameni de arta si cultura.
A jucat in 13 spectacole de teatru in regia unora dintre cei mai valorosi regizori romani, iar in 2004 a cistigat un premiu UNITER pentru rolul Malvolio din A douasprezecea noapte de William Shakespeare.
Primul lui film a fost, intr-adevar, unul de arta, "Memoria trandafirului", un film de 8 minute, facut din resturile de pelicula ale altor regizori.
In regia lui Michael Haneke, considerat unul dintre cei mai mari regizori europeni, "Amour" este o poveste despre iubirea matura dintre o femeie pe moarte si sotul ei, care incearca sa faca fata bolii acesteia.
Gala On Air Music Awards aduce impreună pe Covorul Rosu artisti, producatori, regizori, manageri si alti reprezentanti de seama ai industriei muzicale romanesti.
Gala va premia unii dintre cei mai importanti oameni din industria muzicala din Romania, aducand pe Covorul Rosu producatori, artisti, regizori si manageri, precum si alte personalitati ale domeniului.
Gala va premia unii dintre cei mai importanti oameni din industria muzicala din Romania, aducand pe Covorul Rosu producatori, artisti, regizori si manageri, precum si alte personalitati ale domeniului.
din Romania, aducand pe Covorul Rosu producatori, artisti, regizori si manageri, precum si alte personalitati ale domeniului. Prima editie On Air Music Awards, va avea loc luni, 15 aprilie 2013 in Sala Mare a Teatrului National din Bucuresti.
google-analytics.com