Cautare

794 de rezultate pentru "regizori americani" (3.10 secunde)
Noi i-am asteptat pe americani ca pe cavalerii dreptatii sociale, si ne-ar fi placut sa se amestece in afacerile interne ale Romaniei pentru a impune principiile democratiei, libertatii si legalitatii. Ne-am fi asteptat sa-i vedem pe americani intrand in relatii de colaborare cu romanii cei mai seriosi, mai onorabili!
Unul dintre argumentele aduse de aparare si care se pare ca a convins pe juratii americani ca puscasul marin este nevinovat pentru uciderea din culpa a lui Teo Peter, a fost, culmea cinismului, ca acuzarea nu a reusit sa faca dovada faptului ca romanul nostru se afla in taxiul pe care l-a zdrobit masina condusa de militarul american.
Aceasta declaratie reprezinta punctul de vedere al majoritatii cetatenilor americani de origine romana care locuiesc in prezent in Statele Unite.
Magda Marincovici, Jurnalul National) Cercetatorii americani au pus la punct un tratament capabil de a crea, in cazul bolanvilor infectati cu HIV, o rezistenta naturala contra acestui virus. Este un pas important in lupta contra SIDA prezentata de cercetatorii americani in revista New England Journal of Medecine.
Doi americani contaminati cu virusul Ebola au acceptat testarea unui vaccin Un vaccin experimental contra virusului Ebola la om este pregatit pentru testare, au anuntat cercetatorii americani.
Shin Koyamada este unul dintre cei mai bine platiti actori in ascensiune la Hollywood si este la fel de popular si apreciat ca Leonardo Dicaprio, talentul celor doi, fiind foarte apreciat de producatorii de film americani.
producatori, promoteri, jurnalisti, artisti, regizori etc. ... Gala On Air Music Awards aduce impreuna pe Covorul Rosu artisti, producatori, regizori, manageri si alti reprezentanti de seamă
A fost unul dintre cei mai indrazneti regizori ai anilor 70-80, neinteles de unii, adulat si ridicat in slavi de altii, a facut filme care nici atunci si nici acum nu pot fi trecute cu vederea, filme care raman repere in istoria cinematografiei romanesti.
Mariustuca.ro / Cercetatorii americani au descoperi punctul sensibil al virusului Ebola (Autoare: Magda Marincovici) Cercetatorii americani au descoperit punctul slab al virusului Ebola. O proteina indispensabila pentru patrunderea virusului in celula a fost identificata de o echipa de virusologi americani, transmite Franceinfotv.
Armata americana a confirmat marti ca a acceptat difuzarea limitata a unei inregistrari video militare, clasata strict secret, care prezinta comentariile facute de doi piloti americani dupa ce au ucis din greseala un soldat britanic din Irak, in 2003.
Patru din zece adulti americani se joaca pe calculator sau pe console, potrivit unui nou studiu realizat la cererea agentiei Associated Press si serviciului AOL.
Nu, este expresia condensata a unei batalii cu mize economice enorme, intre UE, respectiv Germania, adevaratul conducator al adunaturii de rate schioape care o alcatuiesc, si americani.
Administrarea vitaminei E si a betacarotenului nu protejeaza persoanele impotriva cancerului si a bolilor cardiace, a constatat un grup de cercetatori americani, intr-un raport publicat recent.
Ma gindeam vazind puhoiul de lume care s-a repezit sa fie operat de americani, daca si medicii romani pot spune ceva asemanator. ... Insa dincolo de asta, autoritatile din domeniul sanitar ar trebui sa incerce sa traga niste concluzii din vizitele medicilor americani.
Vestea bomba pentru galateni si pentru Universitatea a€œDunarea de Josa€, anuntata de Mircea Toader, secretar de stat in cadrul Ministerului Administratiei si Internelor, este ca soldatii americani dislocati in cele patru baze SUA de pe teritoriul Romaniei vor studia la Galati.
Profitand de un interviu la ProVest, Traian Basescu a lansat un atac dur la adresa celor care au sustinut teza ca Tamplarul si Electricianul din Irak nu erau doi amarati plecati in lume pentru a castiga o paine, ci doi agenti trimisi de Serviciile Secrete romanesti pentru a-i spiona pe americani.
- Rapoartele despre farfuriile zburatoare au fost raspandite in mod deliberat de oficialii militari americani, pentru a scoate sume mai mari de la contribuabilii americani.
Dupa experienta cu Europa libera, Gatej ajunge presedinte al Camerei de Comert Romano-Americane, post ocupat, pana atunci, de americani get-beget, membru al Consiliului de Administratie al scolii Americane din Bucuresti, ori membru al celebrului Aspen Institute, din Colorado.
Publicarea cablogramelor remise Departamentului de Stat al SUA de diplomatii americani acreditati la Bucuresti nu a adus nimic nou sub soare. ... Diplomatii americani au intocmit si niste topuri cu moguli si cu baronii locali.
Ce a transmis USL americanilor Liderul PSD Victor Ponta a relatat ca a transmis oficialilor americani, in timpul vizitei sale in SUA, ca si dupa venirea USL la guvernare, SUA si UE vor ramane parteneri prioritari ai Romaniei, iar tara isi va respecta angajamentele.
google-analytics.com