Cautare

794 de rezultate pentru "regizori americani" (3.74 secunde)
Consilierii militari americani analizeaza ipotezele de marire a efectivelor din Irak, prin trimiterea altor militari sau amanarea plecarii puscasilor marini aflati deja in zona de conflict, au declarat, in cursul acestei saptamani, o serie de oficiali din cadrul apararii.
Guvernul italian invocase secretul de stat pentru a cere Curtii Constitutionale sa renunte la judecarea unor agenti americani si italieni, acuzati de rapirea unui suspect de terorism.
Secretarul american al apararii Robert Gates (foto) a sosit miercuri seara la Kabul pentru a inspecta pregatirile pentru sosirea a cateva zeci de mii de militari americani trimisi ca intariri de Washington pentru a combate insurgentii talibani.
Un american, membru in grupul extremist al shebabilor somalezi, a criticat pe internet discursul presedintelui american Barack Obama (foto) adresat lumii musulmane si a avertizat ca tot mai multi americani se alatura luptei impotriva "tiraniei" Statelor Unite.
Ceremonia s-a desfasurat in prezenta mai multor oficiali americani, dar si a insarcinatului cu afaceri al Romaniei, Cristian Gaginsky.
cu cat presedintele incearca sa se raporteze mai tare la americani, cu atat acestia il ignora mai ostentativ, iar explicatia nu e complicata.
Si atunci, strategii americani i-au spus "domnule Geoana, risti sa nu intri in turul doi, singura solutie ar fi sa generezi o polarizare masiva intre cele doua partide mari. ... Oprescu este independent, e sprijinit de popor, este simpatizat si de americani.
Majoritatea americanilor s-au declarat nemultumiti de activitatea depusa de Barack Obama ca presedinte, pentru prima data de la inceputul mandatului acestuia, potrivit unui sondaj de opinie publicat de CNN/Opinion Research Corporation.Astfel, 51% dintre americani sunt nemultumiti de prestatia lui Barack Obama ca presedinte, in timp ce 46% aproba activitatea acestuia.
"Asa cum subliniaza raportul, existenta unei agentii functionale de verificare a averilor demnitarilor este cruciala in lupta impotriva coruptiei si necesara pentru ca Romania sa isi poata indeplini obligatiile impuse de calitatea de membru al Uniunii Europene si sa asigure transparenta asteptata de cetatenii americani si de companiile americane care isi desfasoara activitatea in aceasta tara.
Vreau sa-i capacitez pe americani sa vina incoace"'. Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, a afirmat vineri seara, la Realitatea Tv, ca a primit o invitatie de la primarul Washington-ului, iar scopul vizitei sale este de a "capacita" personalitati si investitori americani sa vina in Romania.
Potrivit Hotnews, oficialii americani considera ca declinul extremei nationaliste este datorata unor "lideri batrani si ineficienti" si lipsei "unui dusman comun transformat in element comun de lupta". ... Potrivit Hotnews, oficialii americani scriu despre presedintele PRM Corneliu Vadim Tudor ca "tinerii ultraconservatori il considera un clovn".
De-asta politistii americani sunt simpatizati! Politistii americani sunt sexy, sportivi si emana energie. Sincer, si eu, daca as fi fost politista, mi-as fi dorit sa ma antrenez in aceasta sala.
Dupa incheierea razboaielor politice, vor reusi politicienii americani sa se intoarca la o forma de coabitare civilizata si stabila ?
Vizita are loc in perioada 12 - 18 aprilie si va cuprinde intalniri cu membri ai Congresului SUA, cu reprezentanti ai administratiei Obama, cu diaspora romaneasca din America, precum si cu oameni de afaceri americani interesati de oportunitatile investitionale pe care le ofera Romania, se arata intr-un comunicat.
Adrian Baciu, expert in securitate, crede ca vizita spionilor rusi si americani in Romania nu este o simpla coincidenta.
Batalionul de pana la 1.000 de militari americani va ajunge in anul 2017. Intre timp, potrivit ministrului polonez de Externe, se pare ca Polonia va gazdui in urmatorii ani circa 10.000 de trupe NATO, majoritatea fiind soldati americani.
- Cu toti suntem pro americani, dar sunt convins ca ambasadorii americani nu fac greseli, a precizat Victor Ponta. Partidul Romania Unita In ceea ce priveste Partidul Romania Unita, Victor Ponta a explicat ca el doar a dat niste sfaturi liderului acestei formatiuni, Bogdan Diaconu.
Propaganda vestica ii indemna pe romani sa reziste, sa lupte, pentru ca aliatii anglo-americani vor veni. ... Dar mai intai, Ceausescu a mers in SUA, unde a fost primit succesiv de doi presedinti americani si in Marea Britanie unde a fost primit, cu cele mai mari onoruri, de Regina.
De altfel, datoria totala a Republicii Albania catre Romania este de 5,1 milioane de dolari americani, rezultati din contul in ruble transferabile la care se adauga 300,4 mii de dolari americani rezultati din contul in dolari SUA clearing.
De fapt, „cehii“ de la Zentiva sunt americani de la o foarte puternica companie de investitii, Warburg Pincus, care are investitii de 18 miliarde de dolari, in mai mult de 490 de firme, din peste 30 de tari ale lumii.
google-analytics.com