Cautare

794 de rezultate pentru "regizori americani" (2.67 secunde)
In loc sa avem actori, regizori, scenaristi celebri, pe care sa-i numim vedete, la noi toti crainicii, toate fatucele care apar pe sticla sunt catalogati drept vedete.
Prefer doar sa lucrez si sa tac", declara regizorul in cadrul aceleiasi conferinte, parca imun la 'embargoul' tacit, dar niciodata declarat explicit (aparentele obliga) cu care se confrunta in Bucuresti, referindu-se, voalat, la actualul director al Nationalului, Ion Caramitru, dar si la 'clicile foarte mici de jurnalisti, regizori, actori' care obstructioneaza teatrul din Capitala, ducand la 'castrarea a tot ce e viata', la pierderea 'incandescentei, a celebrarii spectacolului'.
Nicu Alifantis este unul din cei mai prolifici compozitori de muzica de teatru din lume, compunand coloana sonora pentru peste 100 de piese si lucrand cu unii din cei mai mari regizori romani:
Rasturnarea de situatie s-a produs atunci cand consultantii politici americani ai domnului Mircea Geoana i-au explicat acestuia ca nu are nici o sansa la presedintie in fata lui Traian Basescu, insa ca merita oricum sa incerce.
Ambasadorul SUA a participat la inaugurarea Raftului american de la Biblioteca Judeteana din Sfantu Gheorghe, unde a facut o donatie de carte in valoare de aproape 2.600 de dolari americani.
Totodata, in loc sa ne incurajam partenerul, in glas cu marii ganditori americani, la schimbarea propriei sale strategii globale si sa salvam astfel congruenta intereselor strategice aflate la baza parteneriatului nostru, ni se propune sa ne rugam â€" caci ce altceva am putea face?
Am intrat recent in posesia acestui studiu datat 9 iulie 2002, unde, printre altele, consultantii americani atrageau atentia asupra faptului ca „decizia de a desparti productia energetica in entitati termo si hidro a fost de la inceput o condamnare la moarte pentru Termoelectrica“.
In urma unor intalniri infricosatoare dintre militarii americani si obiectele aeriene necunoscute, decenii de-a randul, a existat un interes crescand pentru acest fenomen, inclusiv la Agentia de Informatii a Apararii, ai carei analisti erau ingrijorati ca aparitiile ar putea fi sisteme foarte avansate realizate de rusi sau chinezi.
In Balcani, situatia politica s a complicat prin faptul ca, imediat dupa izgonirea trupelor germane, intre comunisti si trupele de partizani ale acestora, pe de o parte, si fortele de dreapta, pe de alta parte, au aparut puternice ciocniri de interese, care reflectau de fapt tensiunile nemarturisite dintre sovietici si anglo americani, la varful aliantei Natiunilor Unite.
Tot potrivit declaratiilor lui, colonelul Boris Sokolov a ars 400 de dosare, cu cazurile cele mai socante, celelalte dosare fiind intre timp vandute unor ufologi americani care vizitasera Moscova in 1993.
FARCAS) Una dintre problemele care obsedeaza ufologii americani si ii divizeaza in tabere este existenta sau inexistenta unui grup oficial, misterios si ultrasecret, numit Majestic-12 sau MJ-12, singurul care ar avea acces la toate secretele privind prezenta extraterestra pe Pamant.
Profesorul Stephen Hawking rezuma aceste temeri spunand ca primul contact intre umanitate si nepamanteni ar putea semana cu cea dintre exploratorii europeni si nativii americani - numai ca de data asta, noi am fi in pozitia nativilor americani.
Un sondaj arata ca 51% din americani cred ca asasinarea lui Kennedy a fost o conspiratie, 15% cred ca guvernul si mass-media folosesc o tehnologie care le controleaza mintea prin televizor, 4 % cred ca niste reptilieni cameleonici controleaza guvernul.
In Siria, 18 combatanti din opozitia moderata, aia clocita de americani, au fost ucisi de o racheta aer-sol, care, in marea sa desteptaciune, i-a luat drept opozitie radicala. ... - Ba, si la americani e pe baza de greaua mostenire:
Acesta este mandatul in baza caruia Traian Basescu, sprijinit atat de UE, cat si de americani, cu mine strateg al campanie si cu Dan Andronic, apropo de serialul NOI SUNTEM STATUL!, consultant al lui Adrian Nastase in acea vreme, si altii, americani si evrei, asta a fost conjunctura in care Traian Basescu a invins si promisiunea nescrisa, dar asumata, pe care Basescu a avut-o in fata romanilor.
Cercetatorii americani au ajuns sa le dea dreptate colegilor lor britanici, contrazicandu-si propriile studii anterioare!
Cu acest prilej, s-a convenit ca in 2007 militarii americani sa fie dislocati in bazele de pe teritoriul Romaniei deja stabilite.
Cu americani sau fara ei, statul roman este hotarat sa scoata la vanzare pachetul majoritar de 80,9% din actiunile societatii craiovene. ... Americani, francezi si chinezi lupta pentru DAEWOO Mai multe companii internationale se lupta si pentru DAEWOO Craiova.
Comandantii americani din tara s-ar putea opune strategiei britanice de predare a provinciilor Maysan si Basra catre irakieni, parte a unui plan de retragere din tara.
Expertii de la Washington afirma ca anchetatorii americani care analizeaza contractele straine vor incerca sa afle daca tranzactia lui Abramovici, anuntata luna trecuta, a beneficiat de sustinerea guvernului rus.
google-analytics.com