Cautare

794 de rezultate pentru "regizori americani" (4.09 secunde)
Chitila Film Fest se doreste a deveni, odata cu editiile viitoare,organizate anual, o rampa de lansare pentru tinerii regizori, in cursa pentru marile festivaluri de film internationale.
Chitila Film Fest se doreste a deveni, odata cu editiile viitoare,organizate anual, o rampa de lansare pentru tinerii regizori, in cursa
pentru marile festivaluri de film internationale.
Malaele isi face bar in Centrul Vechi, cu banii din "Las Fierbinti" Horatiu Malaele (61 de ani) e unul dintre cel mai bine platiti actori si regizori din Romania.
Volker Schlondorff este unul dintre cei mai apreciati regizori germani. Cu adaptarea romanului lui Gunter Grass, The Tin Drum/ Toba de tinichea (1979), a castigat Palme d’Or la Festivalul de la Cannes si Oscarul pentru film străin.
Chitila Film Fest se doreste a deveni, odata cu editiile viitoare,
organizate anual, o rampa de lansare pentru tinerii regizori, in cursa
pentru marile festivaluri de film internationale.


Chitila Film Fest se doreste a deveni, odata cu editiile viitoare,
organizate anual, o rampa de lansare pentru tinerii regizori, in cursa
pentru marile festivaluri de film internationale.
Echipa Lupeto este formata din actori, regizori, scenografi, scenaristi si fotografi profesionisti, absolventi ai Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografie "I.L.
Programul de filme este imbogatit prin prezenta invitatiilor, regizori, producatori, scenaristi si actori din Germania, cu care publicul bucurestean va avea ocazia sa intre inn dialog dupa prezentarea filmelor lor", spune Beate Kohler, Directoarea Goethe-Institut Bucuresti.
Actorii - povestitori si regizori ai propriilor partituri sunt Alexandru Zob, Silvian Valcu si Laurentiu Banescu. TRISORII, in traducerea adaptata a Sidoniei Marin dupa This Lime Tree Bower, este unul dintre primele texte scrise de premiatul Conor McPherson - dramaturg si regizor de teatru si film nascut in Irlanda.
Teatrul Nottara functioneaza ca o institutie de spectacole de repertoriu (conform Ordonantei Guvernului numarul 21 din 31 ianuarie 2007 privind institutiile si companiile de spectacole si concerte, precum si desfasurarea activitatii de impresariat artistic, cu modificarile si completarile ulterioare), cu un colectiv artistic care are in componenta sa 35 de actori angajati, doi regizori si un scenograf si cu o echipa tehnica si administrativa de 85 de membri.
Radu Beligan nu a dat viata doar unor personaje, ci si unor institutii teatrale, care, la randul lor, au consacrat noi actori, regizori, scenografi.
Regizori: Conrad Vernon si Greg Tiernan. Scenaristi: Ariel Shaffir, Seth Rogen si Kyle Hunter. Genul: Comedie / Animatie Frank e un carnat care traieste intr-un supermarket, alaturi de diverse alte produse alimentare.
FEST in pe Bulevard reuneste spectacolele unor regizori din generatia tanara ale caror voci devin din ce in ce mai puternice precum Bobi Pricop, Alexandru Mazgareanu, Andreea Gavriliu (o referinta in teatrul-dans din Romania)< Andrei Majeri, Bogdan Budes.
Dedicat creatiei celebrului dramaturg, Festivalul propune un program valoros de spectacole de teatru, puse in scena de regizori de calibru, dar si proiectii de film, cu scopul de a transpune pe scena atmosfera Bucurestilor de altadata.
Marele premiu pentru punerea in scena a videoclipului revine chiar membrilor formatiei TKS, supereroi fara acoperire, proactivi, purtatori de gene polivalente si veritabili regizori interlocutorieni”.
Incepand de anul acesta, Caravana filmului romanesc si-a diversificat portofoliul prin includerea in program a unor filme de animatie realizate de cunoscuti regizori precum:
*** De Chitila Film Fest sunt legate si alte nume din lumea teatrului si filmului, intre care Dorian Boguta, Mircea Diaconu, Eusebiu Stefanescu, Geo Saizescu si altii, care au jurizat, in editiile anterioare, productiile tinerilor regizori inscrisi in competitie.
Sa ai pe scena Teatrului National din Bucuresti derularea premiilor GOPO, un festival de elita, in sala mari scenaristi, regizori, producatori, oameni de televiziune, mari actori ai tarii si sa asculti un burtos in maiou alb (caruia ii mai lipsea doar gratarul!), cantand manele e TOTAL RUSINOS!
Un film biografic despre Elton John a fost anuntat in ianuarie 2012 si a avut parte de mai multi regizori si actori in fazele initiale de dezvoltare la Focus Features, inclusiv Michael Gracey, Tom Hardy si alegerea personala a lui Elton, Justin Timberlake.
copii, parinti, studenti, someri, pompieri, actori, soferi, doctori, bancheri, sefi, frizeri, violonisti, academicieni, artisti, functionari, fotografi, profesori, poeti, IT-isti, biciclisti, corporatisti, bugetari, regizori, bucuresteni, provinciali, idealisti, bone, ochelaristi, navetisti, ziaristi, magistrati, piloti, toti, dar absolut toti sunt asteptati intre 3 si 5 decembrie 2016, intre 10 si 18, la Targul de Sfantul Nicolae de la Muzeul Taranului Roman.
google-analytics.com