Cautare

1122 de rezultate pentru "pusa" (4.16 secunde)
Asa cum reiese si din inregistrarea convorbirii din data de 24 februarie, dintre prefectul Radu Bud si directorul Ioan Marchis, pusa ieri la dispozitia ziaristilor, prefectul i-a cerut lui Ioan Marchis sa-si prezinte in scris intentia de a demisiona, cu mentiunea ca nu se va tine cont de acest act, ci va fi asezata in sertar.
"Politica legislativa a Aliantei este doar o clabuceala frumoasa si atat” - a conchis Bolcas, nu inainte de a se intreba daca lipsa proiectelor proprii trebuie pusa pe seama "incapacitatii actualilor guvernanti de a face altceva decat predecesorii lor” sau pe seama unei "viziuni identice cu cele ale PSD-ului despre guvernare si integrare”.
Nu am sa uit niciodata faptul ca Romania a fost pusa la pachet cu Ecuador, cu o tara africana si o tara asiatica, intr-un experiment facut atunci de institutiile financiare internationale, faimosul "bailing in".
Cum zvonurile pe tema au fost reactualizate odata cu lansarea noului partid creat de Cozmin Gusa, ba chiar au inclus-o in randul "migratorilor” si pe Daciana Sarbu, Ponta a tinut sa dezminta public aceste "dezinformari”, considerand intreaga actiune drept o "ticalosie” pusa la cale de PSD-isti care doresc ca "tinerii sa paraseasca partidul”.
Filmul incepe in 2004, cand frumoasa si proaspata sotie a omului de afaceri Dorin Cocos este pusa cap de lista intre candidatii Aliantei PNL - PD-L la Primaria Capitalei.
Jurnalistii s-au plans ca in timpul sedintelor nu mai au semnal la telefoanele mobile, deoarece este pusa in functiune aparatura de bruiaj.
Siguranta cetateanului este pusa in pericol, fie ca vorbim de o crestere fara precedent a infractionalitatii, fie ca vorbim de trenuri care deraiaza aproape zilnic, fie ca vorbim de aservirea interesului cetateanului de catre o coruptie din ce in ce mai agresiva ori de o justitie paralizata.
In cadrul Consiliului de Administratie al Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) s-a stabilit ca reorganizarea va fi pusa in aplicare pana la finele acestei luni.
Sfiala Magdalenelor dambovitene a dus insa la esecul primei expeditii de documentare, pusa la cale in plina zi. Ca urmare, un nou raid a fost programat pentru ieri seara.
Craiova, daca mai dura un an-doi, era pusa la punct la infrastructura rutiera. Daca fac cu taraita, nu se alege nimic.
Cand a fost pusa in discutie reforma din domeniul mineritului si energiei la nivel national, ceea ce afecta in mare parte judetul Gorj, acesta fiind cu pondere in producerea curentului electric, am spus clar ca este nevoie de reorganizare si de reforma.
Deputatul PD Stelian Dutu a declarat ca va prezenta, cu ocazia fiecarei conferinte de presa, cate un caz de retrocedari in natura a unor terenuri, de catre primarul municipiului Constanta, Radu Mazare, retrocedari "a caror legalitate este serios pusa sub semnul intrebarii”.
e pusa la zid aceeasi problema a coruptiei si lipsei de transparenta care enerveaza cancelariile vestice. "Avem nevoie de eficientizarea regiilor autonome si avem nevoie de desfiintarea clientelismului politic la nivelul desemnarilor pe functii la conducerea acestor regii".
Ceea ce se cere retinut este nu doar nevoia de a se trece cat mai urgent la aplicarea tratamentului ci si ca politica Guvernului cu greu va creste increderea daca samanta nu a fost pusa de discursul Opozitiei.
Ca si in ipoteza precedenta, cei care s-au pronuntat, nu isi vor vedea optiunea pusa in practica. Un referendum nul produce efecte nule.
"Prin modul in care vedem ca au actionat procurorii in ultimele zile, si ma refer in special la intrebarea pusa unor cetateni, si anume, cu cine au votat, s-a violat secretul optiunii de vot.
• Piatra de temelie a primului bloc ANL din Seini, pusa de premierul Victor Ponta Premierul a pus piatra de temelie la fundatia blocului ANL care se construieste in localitate.
Piatra fundamentala a a fost pusa in ziua de 11 iunie 1895 in prezenta lui M. Desliu -secretar general al Ministerului de Interne.
Nu s-a uscat insa bine tusul de pe stampila pusa de mine pe candidatul USB, si Nicusor Dan a si anuntat ca USB dispare pentru a lasa loc USR, care USR va intra in competitia pentru parlamentare.
Balbaielile privind ordinea de zi - daca Iohannis sa fie initiator al sesizarii CCR sau doar invitat (!) sa faca si el o sesizare - arata penibilitatea situatiei in care o ditamai institutie este pusa sa scoata din foc castanele aruncate de Iohannis si de sefii bolsevici ai procuraturii.
google-analytics.com