Cautare

1122 de rezultate pentru "pusa" (3.26 secunde)
Privindu-l la randu-mi cu ochii dilatati exoftalmic, incerc sa ma reculeg in fata abruptului situatiei, uitand de zmeul care se zbatea pe fata apei.M a simteam ca o gaza pusa la colt neputand articula niciun cuvant, prinsa sub privirea ochilor lui verzi cum doar la apa marii mai vazusem, cand valul se zbatea spargandu-se la tarm iar verdele se facea albastriu si apoi iar verde, intr-o succesiune uluitoare de parca cineva amesteca culorile intr-un mojar al miracolului.
o pacienta, de profesie medic, ce sufera de o afectiune autoimuna, a fost pusa sub tratament homeopat combinat cu gemoterapie si reflexoterapie...
Dosarul "Zambaccian", cu Basescu autor Procesul "Zambaccian", care l-a trimis pe Adrian Nastase din nou in puscarie, a fost o mascarada judiciara gandita, pregatita si pusa in opera cu multa consecventa de Traian Basescu.
Detectarea undelor gravitationale produse de nasterea Universului, considerata o descoperire majora in fizica, intrucat confirma teoria Big Bangului, anuntata in luna martie de fizicienii americani, a fost pusa de curand sub semnul intrebarii de mai multi oameni de stiinta, informeaza AFP.
o pacienta, de profesie medic, ce sufera de o afectiune autoimuna, a fost pusa sub tratament homeopat combinat cu gemoterapie si reflexoterapie...
Brandul Exotique a avut onoarea de a fi prezent la acest eveniment in calitate de partener oficial, fiind reprezentat de Pusa Hack (detinatoarea brandului Exotique), Emily Hack si designer Diana David.
Extrem de incantata de ritmurile muzicii africane s-a aratat si Pusa Hack, detinatoarea brandului Exotique in Romania, care a dansat si a fost sufletul petrecerii.
Alaturi de Pusa Hack si fiica ei, Emily Hack, pasionata si ea de obiecte de mobilier, au participat la eveniment Ligia Pop, Izabela Panescu, Carmen Negoita, Kamara de la Alb si Negru si Rita Muresan.
Stimati guvernanti, Desi am fi preferat ca in aceste zile preocuparea noastra principala sa fie Sarbatoarea Sfanta a Craciunului, din pacate acest lucru nu se poate intampla intrucat viata noastra, a pacienților cu diabet zaharat, este pusa in pericol din cauza absentei unor tipuri de insulina din farmaciile din mai multe zone ale tarii.
Insa daca broasca este pusa intr-o oala cu apa rece, iar temperatura apei este crescuta progresiv, organismul broastei se va adapta, incet, incet, la temperatura tot mai ridicata.
Lipsa de interventie a Statelor Unite, care in niciun caz nu poate fi pusa pe seama lipsei de informare, ar putea fi explicata prin faptul ca, daca lovitra de stat ar fi reusit, laicizarea Turciei ar fi capatat mai multa consistenta, iar statul de drept nu numai ca nu ar fi fost aruncat in aer, ci dimpotriva, ar fi devenit mai consistent prin intarirea institutiilor democratice.
Nu e evident ca intentia - pusa si in aplicare de altfel - a fost aceea de a se putea fura? Da' vorba aia, pusa si pe melodie - "las-o ba, ca merge si-asa” - poate iesim cumva basma curata si punem totul pe… eroarea umana.
Afacerea lui Mihai Traistariu este pusa in pericol? Singura sursa de venit pentru artist ar putea fi afectata de niste investitori care au aparut peste noapte.
Zice doamna de la Integrare (nici macar nu conteaza ca e de la Integrare, ca ar fi putut fi foarte bine pusa si la Agricultura sau Industrie - nu conteaza, doar sa aiba si ea un post de ministru, ceva, acolo), ca cica n-avem timp de zazanie si de stat pe strazi!
Figura uneia dintre cele mai apreciate personalitati ale lumii politice a fost pusa in antiteza cu declaratiile aduse recent de aceasta dupa ce si-a descoperit, plina de uimire, cele citeva file date ofiterilor.
Analistii cred ca presiunea pusa pe oligarhi poate duce la caderea lui Putin. Ultimul oligarh pe lista americanilor este Konstantin Malofyev.
Fiind pusa din nou in situatia de a-mi imagina ce viata duc detinutii din penitenciarele romanesti, cat si raportarea societatii la acestia, mi-am dat seama cat de tributari suntem conceptiilor inapoiate si prejudecatilor.
Nu s-a gandit nici un moment ca va fi pus in postura de a astepta o jumatate de an ca o decizie luata de consiliul local sa poata fi pusa si in practica.
Escrocherie bine pusa la punct Metoda de escrocare este destul de bine pusa la punct, in sensul ca nu poti factura decat din contul lor, de pe site-ul www.platiprinsms.ro, care, odata blocat, te impiedica sa dovedesti traficul de telecomunicatii si sa facturezi.
El a spus ca ii incurajeaza pe noii membri ai CSM sa ia atitudine de fiecare data cand independenta justitiei este pusa in pericol prin incercari de imixtiuni politice.
google-analytics.com