Cautare

4198 de rezultate pentru "proiectul" (2.74 secunde)
Acesta spune ca nu vrea sa i se termine mandatul al treilea pana nu termina de reabilitatat blocul G4, proiectul ISPA Apa - Canalizare sau Stadionul Dunarea.
Proiectul de lege privind salarizarea unica in sectorul bugetar va fi finalizat pana la sfarsitul lunii aprilie, a anuntat miercuri premierul Emil Boc. "Am decis ca pana pe 30 aprilie sa avem finalizat proiectul de lege cu privire la salarizarea unica in Romania.
Proiectul de lege pentru infiintarea politiei locale a fost adoptat ieri in sedinta de guvern.
Proiectul Legii de salarizare unica se aproprie de finalizare. ... Guvernul ar vrea ca proiectul de lege sa fie gata pana la 30 iunie, inainte de vacanta parlamentara.
Octavian Vulpescu, membru in Colegiul de Conducere al CCI Dolj, a acuzat ca "proiectul Centrului Expozitional nu va fi gata nici 70% pana la toamna si cine va raspunde cand vom pierde finantarea de 600.000-700.000 de euro din fonduri PHARE.
Guvernul a depus la Parlament, joi seara, proiectul de buget pentru 2010, cu solicitarea ca documentul sa fie dezbatut in regim de urgenta. Guvernul a aprobat, miercuri, proiectul de buget pentru 2010.
Proiectul de lege a fost initiat de mai multi parlamentari PSD, PNL si PC, printre acestia numarandu-se senatorul Dan Voiculescu si senatorul PNL, Cristian David - ginerele presedintelui Camerei de Comert, Mihail Vlasov.
Senatul a aprobat ieri, cu 86 de voturi pentru, doua impotriva si doua abtineri, proiectul de buget al forului, care este cu aproximativ 30% mai mare decat cel de pe anul precedent si prevede majorari salariale in medie de 14%.
Guvernul nu a mai discutat proiectul Legii salarizarii in sedinta de ieri, acesta urmand sa fie analizat intr-o noua reuniune programata pentru maine, din cauza ca nu a fost inca primit avizul Consiliului Economic si Social (CES).
Proiectul deputatului PDL Silviu Prigoana privind legalizarea prostitutiei a fost respins, marti, cu unanimitate de voturi, de catre Comisia juridica a Senatului. ... Comisia juridica a Senatului a respins marti, cu unanimitate de voturi, proiectul de lege al deputatului PDL Silviu Prigoana privind legalizarea prostitutiei.
In proiectul noului Cod al muncii, Guvernul a retinut o propunere a sindicatelor, privind perioada de reabilitare a angajatilor sanctionati pentru abateri, au declarat, luni, pentru AGERPRES, surse guvernamentale.
Proiectul lui Basescu este in foarte mica masura unul capabil sa reformeze politica, economia ori administratia din Romania. ... Ca proiectul e conceput de Basescu special pentru a fi respins in parlament o dovedeste si intarirea rolului presedintelui;
CCR a respins proiectul de revizuire a Constitutiei propus de Basescu. Vezi articolele neconstitutionale Curtea Constitutionala a respins proiectul de revizuire a Constitutiei, propus de presedintele Traian Basescu.
Deputatii juristi au inceput dezbaterea pe proiectul de revizuire a Constitutiei Comisia juridica a Camerei Deputatilor a inceput marti dezbaterile la proiectul de lege privind revizuirea Constitutiei, in lipsa deputatilorUDMR, ai grupului minoritatilor si ai PSD si PNL.
Legea "Big Brother" a fost adoptata Camera Deputatilor a adoptat, azi, cu 197 de voturi "pentru", 18 voturi "impotriva" si 13 abtineri, proiectul legii privind retinerea datelor generate sau prelucrate de furnizorii de retele publice de trafic de telefonie si internet, cunoscuta ca Legea "Big Brother".
Proiectul trebuie sa treaca si de Senat Proiectul de lege privind eliminarea atributiilor Curtii Constitutionale de a se pronunta pe constitutionalitatea hotararilor Parlamentului a fost adoptat de Camera Deputatilor cu 168 de voturi pentru, un vot impotriva si 16 abtineri.
S-a judecat si s-a declarat constitutional Proiectul de Lege nr. ... Concluzia, cvorumul de participare la urne vizeaza doar proiectul de lege al USL care completeaza o lege a PDL. ... 731/2012 privind proiectul de Lege nr.
Este vorba despre proiectul ‘Serviciu de Integrare Socio-Profesionala - Atelier Insert Decor’, finantat de Ambasada Frantei in Romania.
Prin prezenta declaratie politica doresc sa fac o deschidere si o invitatie la dezbaterile ce sper ca vor mai urma in societatea noastra pe tema si proiectul legii economiei sociale, aflate in dezbatere la Comisia pentru Munca.
Proiectul de lege privind salarizarea in sistemul bugetar a fost discutat si analizat in nenumarate contexte si cu numeroase ocazii, inca de anul trecut.
google-analytics.com