Cautare

121 de rezultate pentru "profesoara" (5.28 secunde)
Printre preferatii Lelioarei Nicola se afla si Laura Maruntelu, care pana acum a fost profesoara de limba romana si purtatoarea de cuvant a CN "Carol I" din Craiova si care, se pare, este fata profesorului Maruntelu din Dabuleni, locul de bastina al actualei inspectoare generale.
Adelina Stoian, o profesoara din Timis, a fost gasita moarta in casa de catre sotul ei. ... Profesoara din localitatea timiseana Faget s-a mutat impreuna cu familia la Timisoara, dupa ce a aflat de sarcina.
Aveam o profesoara super sexy si imi amintesc cum multi colegi de-ai mei o urmareau pe holuri in pauze atunci cand venea imbracata in fusta. Aia era fantezia cu profesoara.
Deoarece am "aterizat" direct "printre straini", iar ca si profesoara prima intalnire a fost cu copii americani, prima saptamana a fost dificila din cauza faptului ca acestia vorbeau foarte repede, cu prescurtari si jargoane pe care nu le invatasem la scoala.
Si asta este adevarat, dar eu, una, mi-o aduc aminte, e adevarat nu cu extrem de multa placere, pe profesoara de fizica din liceu. ... Elevii de acum nu-si mai privesc cu admiratie profesoara de romana, asa cum o faceam eu si colegii mei in scoala generala.
Un copil roman a fost umilit la scoala dupa ce profesoara de etica l-a nominalizat ca fiind principalul suspect la o lectie despre furt. Potrivit parintilor copilului, profesoara i-a spus copilului ca el e cel mai indreptatit sa vorbeasca despre subiect deoarece romanii sunt cunoscuti pentru furt
La 46 de ani, ea a devenit Tamara Oliver, schimbind Iasul pe California, unde fosta profesoara de romana de la Negruzzi, cunoscuta mai cu seama prin pasiunea si talentul cu care prezicea viitorul in Tarot, plecase mai inainte cu o bursa doctorala.
Am avut o mare actrita profesoara, Eugenia Popovici, care mi-a dat prima lectie de viata fundamentala, care mi-a spus: ... Este o profesoara foarte desteapta.
Inspector scolar general, dar interimar, este Lelioara Nicola, fosta directoare a Grupului Scolar Agricol Dabuleni, profesoara pe discipline tehnice - mecanica.
Am aflat, printre altele, ca Anca Florea (jurnalista si medic stomatolog) a avut-o profesoara pe doamna respectiva la facultatea de stomatologie. Anca Florea era mai in varsta decat profesoara, semn ca studenta nu a facut anumite lucruri la timp.
Asta face profesoara de lingvistica intruchipata de Amy Adams. E un film cu emotie, poate putin trenant uneori, dar care, desi SF, pare plauzibil.Pentru ca tandemul colonel-profesoara-fizician functioneaza.
Am facut atunci cunostinta nu numai cu o interpreta remarcabila (glas invaluitor, studiat, timbru cald, gratie scenica), dar si cu un compozitor-orchestrator mult prea putin cunoscut, prin prisma talentului si a rafinamentului, Francisc Reiter - Octavian Ursulescu Profesoara cantareata sau cantareata profesoara - din orice punct ai porni, ajungi tot la Ioana Sandu, o doamna frumoasa, talentata, sensibila si eleganta.
Daca chiar va preocupa starea acelei fete, mergeti si va interesati la scoala, in familie, de unde au inceput problemele... De ce Profesoara X merge la radiestezie? De ce profesoara cutare merge la Reyki si alte minunatii dracesti?
Dupa incheierea acesteia, medicii vor stabili si numarul de sedinte de radiotrapie pe care tanara profesoara trebuie sa le efectueze, in Turcia, pentru a preveni o posibila recidiva viitoare.
Pe Elisabeta Rosca am cunoscut-o la Liceul Hermann Oberth din Bucuresti (astazi Colegiul German Goethe), unde am avut-o ca profesoara de limba romana si literatura universala.
O tanara si foarte frumoasa profesoara din Calarasi, cu o ascensiune politica fulminanta, i-a transmis lui Constantin Tudor sa aiba parte de o pensie cat mai lunga. ... Frumoasa profesoara-politiciana a tinut sa adauge:
Deoarece am "aterizat" direct "printre straini", iar ca si profesoara prima intalnire a fost cu copii americani, prima saptamana a fost dificila din cauza faptului ca acestia vorbeau foarte repede, cu prescurtari si jargoane pe care nu le invatasem la scoala.
O profesoara a murit la scurt timp dupa ce a inceput programul. Avea 60 de ani si era cunoscuta cu mai multe afectiuni.
O profesoara din Arges a murit de COVID la doar 46 de ani.
Un elev a facut o gluma cu spray lacrimogen, iar o profesoara a ajuns la spital. Stiri Antena 3, prima optiune pentru stiri online in timp real din Romania si din lume
google-analytics.com