Cautare

118 de rezultate pentru "printul" (4.30 secunde)
Presedintele Traian Basescu s-a intalnit vineri, la Palatul Cotroceni, cu Alteta Sa Printul Charles, spunandu-i acestuia, in gluma, de fata cu jurnalistii, cu "toata lumea ar vrea sa il intrebe de Printul William".
SUVERANUL REGATULUI UNIT ESTE REGINA ELISABETA A II-A, ALATURI DE CARE STA PRINTUL CONSORT FILIP, DUCE DE EDINBURGH. ... PRINTESA VICTORIA, MOSTENITOARE A TRONULUI, PRINTUL CARL PHILIP SI PRINTESA MADELEINE.
- Nepotul sau cel mare, printul Joffrey Baratheon, mostenitorul Tronului de Fier. ... - Nepotul sau cel mic, printul Tommen Baratheon. ... - fiul lor cel mare, Printul Quentyn - fiul lor cel mic, Printul Trystane - sora sa, Printesa Elia - fratele sau, Printul Oberyn, Vipera Rosie.
Printul Charles, aflat in vizita privata in Romania, a ajuns marti seara in judetul Covasna, unde si-a petrecut noaptea la conacul din Miclosoara, la invitatia grofului Kalnoky.
Printul Akishino al doilea fiu al imparatului Japoniei si sotia sa, Printesa Kiko, fac o vizita de 4 zile in Romania, in cadrul unui turneu european. ... Printul si printesa Akishino sunt cazati la Vila Lac 1 pe durata sederii in Romania.
Totusi, dupa cateva saptamani, Filer si alti 4 ofiteri din echipajul, sau au primit o invitatie sa ia masa, la baza militara RAF Sculthorpe, cu printul Philip, duce de Edinburgh, sotul reginei Elisabeta a II-a.
Printul William a asistat la nastere. ... Regina, ducele de Edinburgh, printul de Wales, ducesa de Cornwal, printul Harry si membrii celor doua familii au fost instiintati si sunt foarte fericiti de aceasta veste.
A.S.R Printul Paul de Romania dezvaluie adevarata istorie a regalitatii Romanesti in cadrul celui mai nou manuscris al sau, intitulat "Un omagiu Regal pentru Romania adus de stra-nepotul M.S. Regele Ferdinand, A.S.R Printul Paul de Romania".
Printul Paul al Romaniei dezvaluie adevarata istorie a regalitatii Romanesti in cadrul cartii de istorie intitulate "Un omagiu Regal pentru Romania adus de stranepotul M.S. Regele Ferdinand, A.S.R Printul Paul al Romaniei" Lansarea cartii a avut loc la Texas West Grill Restaurant (Bd.
Printul Paul, care se revendica drept mostenitor al lui Carol al II-lea, a adresat un memoriu Comisiei Juridice, prin care solicita sa i se restituie si lui o parte a averii bunicului sau.
Printul Radu de Hohenzollern-Veringen declara ca in acest moment Casa Regala este extrem de interesata de a reinfiinta Fundatiile Regale, instrument foarte important de sustinere a culturii in perioada interbelica. Duminica, in cadrul emisiunii Pro Vest, Printul Radu va prezenta programul "Romania.
In exclusivitate pentru www.estiri.ro, Printul Paul de Romania ne-a acordat un interviu Printul Paul al Romaniei dezvaluie adevarata istorie a regalitatii Romanesti in cadrul cartii de istorie intitulate "Un omagiu Regal pentru Romania adus de stranepotul M.S. Regele Ferdinand, A.S.R Printul Paul al Romaniei".
Bebelusul regal domina presa britanica Ducesa de Cambridge, bebelusul regal si printul William au parasit Maternitatea Saint Mary din Londra, marti seara, printul William declarand sub forma de gluma ca fiul lui seamana cu Catherine "din fericire", relateaza CNN. ... "Seamana cu Kate, din fericire", a glumit printul William.
Printul Paul al Romaniei dezvaluie adevarata istorie a regalitatii Romanesti in cadrul cartii de istorie intitulate "Un omagiu Regal pentru Romania adus de stranepotul M.S. Regele Ferdinand, A.S.R Printul Paul al Romaniei". ... In exclusivitate pentru www.estiri.ro, Printul Paul de Romania ne-a acordat un interviu.
Printul Paul de Romania si Printesa Lia au participat recent la inaugurarea primului magazin alimentar construit din gheata, Profi Ice Store, in Piata George Enescu din Capitala. ... Printre invitati, i-am zarit si pe Printul Paul de Romania, alaturi de Printesa Lia si de fiul lor de cativa ani.
Si sa nu uitam ca printul Edward, unchiul printului William, i-a dat fiului sau, in varsta de sapte ani, numele de James, viconte Severn.
BASESCU, GAFA URIASA LA INTALNIREA CU PRINTUL CHARLES! Basescu a comis-o monumental la declaratia din cadrul oportunitatii fotografice cu Printul Charles de la Palatul Cotroceni.
Dupa cum arata cifrele de vanzare a putinelor cotidiene generaliste nationale care au mai ramas pe piata, printul este media de difuzare unde cuvintele vor muri mult mai devreme.
Alteta Sa Serenisima Printul Albert al II-lea de Monaco (foto) va efectua, in perioada 23 - 24 aprilie, o vizita oficiala in Romania, la invitatia presedintelui Romaniei, Traian Basescu, anunta un comunicat al Palatului Cotroceni.
• Atacul lui Traian Basescu la adresa Regelui are legatura cu relatia, chiar si de rudenie, dintre presedinte si printul Paul? • S-ar putea sa aiba, pentru ca intre printul Paul si Regele Mihai si Familia Regala sunt relatii proaste si nu recunosc reciproc.
google-analytics.com