Cautare

674 de rezultate pentru "poza simona ctrina" (3.00 secunde)
Simona Halep (31 de ani) a fost suspendata, marti, patru ani din tenis de catre Agentie Internationala pentru Integritatea Tenisului (ITIA). Cristian Tudor Popescu (66 ani) a reactionat la scurt timp dupa vestea teribila primita de Simona Halep.
Simona trebuie sa convinga judecatorii TAS sa micsoreze suspendarea in 2 dosare Simona Halep a facut apel la TAS pentru suspendarea de 4 ani primita pentru dopaj Dosarul Simonei Halep va intra in audieri cel mai devreme la finalul lui ianuarie 2024
Rozor l-a chemat in judecata pe Funar in vara lui 2003, dupa ce acesta i-a afisat poza si numarul de telefon pe toate cabinele toaletelor publice din oras, chiar de ziua ei. Poza era insotita de explicatia privind vinovatia pentru starea jalnica a toaletelor din municipiu.
N-ati iesit prea bine in poza... ... Fara dansii nu reusiti sau nu dati bine in poza? Claudiu Tusac: Sunt in echipa Radu Mazare- Nicusor Daniel Constantinescu de patru ani de zile, de aceea.
Doamna Udrea reprezinta un model pentru multi pedelisti, care dorm cu poza ei sub perna. ... Poti sa dormi si cu poza lui Traian Basescu sub perna.
Pe Crin Antonescu il tradeaza atat poza de grup, cat si poza de pe tricou. Dreapta care modernizeaza Romania este Partidul Democrat Liberal.
O romanca va poza pentru Sports Illustrated in 2017: ... Alice e considerata Irina Shayk de Romania si va poza in costum de baie pentru Sports Illustrated in 2017.
Dar oare cati dintre voi stiti care a fost prima poza incarcata pe web. ... Prima poza incarcata pe net a fost, surpriza sau nu, modificata in Photoshop.
Aici mai intervin anumite informatii, dar nu mai intru in detalii (in sensul in care stirea este o poza simpla, o poza cu filtru, un text, un video, un link de pe alt blog etc.
"Mi-a lasat gura apa dupa ce m-am uitat la poza". ... Aceasta domnisoara a postat pe pagina ei de pe reteaua de socializare Vkontakte o poza in care le arata apropiatilor ei cum face sport.
Ruby a postat pe Facebook o poza cu care i-a speriat la maxim pe fani. ... 1-0 pentru apa", a scris Ruby langa poza.
cea mai mare poza de grup, de Revelion 2014.
Intr-un atac dur la adresa prim- ministrului, Mircea Geoana a declarat ca "PSD a semnalat si criticat foarte sever maniera in care premierul Tariceanu isi face reclama pe bani publici si aceste zeci de miliarde de lei, milioane de euro, care au fost cheltuite pentru poza domnului Tariceanu, probabil date la tiparit inainte ca Bruxellesul sa ne spuna ca ne mai amana cateva luni".
Asta este cu siguranta ultima poza cu maestrul popular. ... Cloptelul din poza din lift, il primisem de la el. Dumnezeu sa te odihneasca in pace!", este mesajul sfasietor postat de Daniel Buzdugan.
in poza a doua contururile aparatului aerian devenisera difuze, iar in poza a treia o parte din rebord se dematerializase!
La scurt timp dupa nastere, Catrinel a postat si prima poza cu micuța pe retelele sociale. ... In poza, fanii au putut vedea ca vedeta a inceput deja sa-si alapteze micuta.
Fosta imagine a PSD, Magda Bistriceanu, afirma, zilele trecute, ca este greu sa depaseasca, in aceasta perioada, statutul de poza a partidului, pentru a fi perceputa drept un politician cu greutate.
Asta pentru ca am participat la targul de carte "Gaudeamus" unde a venit si Salman Rushdie, de la care am luat un autograf si am tinut in mana cartea sa "Versetele Satanice" si mi-a facut si o poza.
Primari din PDL dorm cu poza ta sub perna, sub motiv ca ar vrea fonduri de la tine. Am aflat prin mijloace jurnalistice specifice, ca atunci cand Daciana e plecata la Parlamentul European, Victor doarme si el cu poza ta, dar nu sub perna.
Europarlamentarul Sogor Csaba, ales pe listele UDMR, a postat, sambata, pe pagina lui de Facebook un mesaj potrivit caruia nu ii place Tratatul de la Trianon, a motivat acest lucru si si-a indemnat prietenii sa isi puna steagul Ungariei langa poza lor de profil de pe site-ul de socializare.
google-analytics.com