Cautare

674 de rezultate pentru "poza simona ctrina" (4.54 secunde)
Simona Gherghe, prezentatoarea emisiunii "Acces Direct" a marturisit, intr-un interviu, ca a avut probleme de sanatate din pricina unui gest...banal: ... Simona Gherghe spune ca a avut probleme cardiace si ca si-a dat organismul peste cap. ... Sunt minciuni!", a declarat Simona.
Joi, 2 iulie, la restaurantul Zucchero din Bucuresti, a avut loc o noua conferinta "TRAIESTE SANATOS CU SIMONA" cu tema:
Recent, atmosfera de Hollywood a frumoasei cafenele Cinema Café, care se afla la parterul Plaza Romania, s-a imbinat perfect cu informatiile oferite in timpul conferintei "Traieste Sanatos cu Simona", creand un spatiu potrivit pentru cele peste 60 de femei gravide si invitati prezenti.
La un an de la lansarea conferintelor Traieste Sanatos sustinute de Simona Dragomir si invitatii sai, vedeta te invita la o noua editie aniversara, care va avea loc in data de 7 aprilie, orele 18:30, la Aida Bistro.
Conferinta Traieste Sanatos sustinuta de Simona Dragomir va avea loc joi, 23 iunie, incepand cu orele 18:30, la Aida Bistro, gazda deja cunoscuta a evenimentelor anterioare. ... de la Antena 1 si Traieste Sanatos cu Simona de la radio Itsy Bitsy. In plus, Simona Dragomir a adaugat:
Simona Dragomir impreuna cu Mirela Retegan si specialistii invitati au pregatit mamicile pentru Martisor!
La mica distanta de Grand-Place se gaseste statueta simbol Manneken Pis, unde trebuie neaparat sa faceti o poza. insa pentru aceasta va trebui sa asteptati ceva timp pentru ca este mare aglomeratie (nu exista turist respectabil care a trecut prin acest oras si nu a facut o poza aici).
Afisele tiparite de Eckstein il arata pe acesta alaturi de presedintele ales al SUA, Barack Obama, de Mona Lisa, de compozitorul Wolfgang Amadeus Mozart si de cantareata Madonna si au mesajul "Voteaza omul, nu poza de grup", ultimele patru cuvinte fiind de culoare portocalie.
Fostul presedinte al Camerei, Adrian Nastase, ajuns simplu deputat, este inca presedinte executiv al PSD pe siteul formatiunii social-democrate, unde figureaza cu o poza si o biografie in sectiunea "echipa PSD", la linkul alocat acestei functii si la cel al Biroului Permanent National.
Se gandea ca-i va face eventual inca o poza cand parasutistul s-ar mai fi apropiat. ... poza 5. In poza 6 am fotografiat doar un obiect luminos urmat la ceva distanta de un obiect neluminat care reflecta vag luminile orasului si care aveo o forma de pisica de mare.
Afisele tiparite de Eckstein il arata pe acesta alaturi de presedintele ales al SUA, Barack Obama, de Mona Lisa, de compozitorul Wolfgang Amadeus Mozart si de cantareata Madonna si au mesajul "Voteaza omul, nu poza de grup", ultimele patru cuvinte fiind de culoare portocalie, precum si indemnul "Voteaza fain, voteaza Eckstein".
Seful statului nu s-a remarcat foarte mult prin discursul pe care l-a tinut in lacasul de cult, ci pentru poza in care apare la iesirea din catedrala de la Sibiu, inconjurat numai de inalte fete bisericesti.
Fara candidatul ACL, victoria lui Victor Ponta ar fi fost mult mai dificila, pentru ca, in loc sa ne raportam la o entitate clara, cu statura de adversar serios (desi ieri poza in partener de nadejde, alaturi de partidul pe care il conduce), ne-am fi risipit fortele in mai multe directii.
Iulian Leca) Ambasadorul Statelor Unite ale Americii in Romania, Hans Klemm, a aparut intr-o poza infasurat in steagul secuiesc, fiind flancat de primarul orasului Sfantu Gheorghe, Antal Arpad, si presedintele CJ Covasna, Tamas Sandor.
Nu este nicio noutate ca majoritatea intra pe Facebook sa spioneze ce mai fac si ce mai zic altii, care s-a insurat/maritat, care ce a comentat, ce poza si-a mai facut, pe unde a mai fost, ma rog, treaba cu pe unde a mai fost e relativa, ca am descoperit ca majoritatea mint, scriu acolo la inghetata cu X in Y loc cand de fapt sunt acasa.
pe laturile gatului = laterocervical (vedeti poza cu ganglionii gatului si capului) supraclavicular (deasupra calviculei ) â€" vedeti poza axilar (vedeti poza) sub mandibula (submandibular) la stinghiile membrelor inferioare (inghinal) la coate Peste jumatate dintre ganglionii superficiali mariti sunt localizati in regiunea capului si gatului, si cca 14% la stinghiile membrelor inferioare â€" vezi poze cu ganglionii Cu ce se pot confunda ganglionii superficiali?
Anca Serea, Livia Dila, Maria Radu, Livia Graur, Adina Halas Hungeanu, Iulia Albu, Diana Bart, designerul Anca Irina Lefter, Dalia Pusca, Eli Roman, Cristina Soloc, Corina Chiriac, designerul Silvia Serban, Tily Niculae, Camelia Baltoi, jurnalistul Andrei Nourescu, Mihaela Mancila, Elena Simona Taranu.
Simona Nae, caci despre ea este vorba, are multi admiratori.
dr Simona Tivadar, Olga Gudynn, chef Tand Nicolai moderator Tv Maria Coman chef Cezar Munteanu, chef Ciprian Zobuian, chef Laurentiu Mata, chef Ovidiu Vasile Elena Dinu chef Elena Daniela Graura Ileana Petrache Pintilii Alina Simona Nicoleta Potop Anca Danila Dana Tudor Tanase Daca esti fan al evenimentelor noastre, te rugam sa pui cateva zile cover la tine pe profil aceasta poza.
dr Simona Tivadar, Olga Gudynn, chef Tand Nicolai moderator Tv Maria Coman chef Cezar Munteanu, chef Ciprian Zobuian, chef Laurentiu Mata, chef Ovidiu Vasile Elena Dinu chef Elena Daniela Graura Ileana Petrache Pintilii Alina Simona Nicoleta Potop Anca Danila Dana Tudor Tanase Daca esti fan al evenimentelor noastre, te rugam sa pui cateva zile cover la tine pe profil aceasta poza.
google-analytics.com