Cautare

399 de rezultate pentru "portul" (7.00 secunde)
Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a declarat ieri, in portul Constanta, ca taxele portuare percepute in Romania sunt mai mari decat cele din tarile vecine si ca se cauta solutii pentru diminuarea acestora.
Altfel spus, Moldoveanu era responsabil direct pentru modul cum sunt cheltuiti banii din fondurile de investitii ale Companiei, el fiind seful care avea puterea decizionala suprema asupra executiei unor costisitoare proiecte de infrastructura ce se derulau in portul Constanta.
Desi controalele au fost lungi si dese, amenzile si atentionarile asemenea, ITM a descoperit ca in Portul Constanta majoritatea personalului lucreaza la negru, deoarece nu mai putin de aproximativ 3000 de persoane nu au contracte de munca.
In urma controalelor riguroase efectuate de vamesii din Portul Constanta Sud - Agigea, s-a constatat o crestere a volumului de marfuri abandonate de catre cei care doreau sa eludeze prevederile legale, transmite Infostar.
Totodata, a precizat Mircea Banias, in cursul saptamanii trecute Portul Constanta a fost gazda unei delegatii din Qatar, care a vizitat locatiile propuse pentru terminalul LNG (gaz natural lichefiat).
Totodata, a precizat Mircea Banias, in cursul saptamanii trecute Portul Constanta a fost gazda unei delegatii din Qatar, care a vizitat locatiile propuse pentru terminalul LNG (gaz natural lichefiat).
Firma "Royal Vermont Romania" SRL nu renunta la ceea ce sustine ca ii apartine - portul turistic din zona Belona din Eforie, in prezent administrat si folosit de fostul vicepremier George Copos, prin "Ana Hotels".
Cea de a 13-a editie a deja traditionalului targ de ambarcatiuni Tomis Yacht care va debuta maine in Portul Turistic Tomis este organizata de Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura in colaborare cu Capitania Zonala Constanta, a subliniat ieri in cadrul unei conferinte de presa dedicata targului Mihai Daraban, presedintele CCINA.
La sfarsitul saptamanii trecute peste 55 de reprezentanti ai companiilor din domeniul transportului naval, logistica, expeditii, importatori si exportatori din Austria si Romania au participat la simpozionul "Portul Constanta - poarta spre Europa", organizat de Compania Nationala ,,Administratia Porturilor Maritime" SA Constanta (CN APM SA) si "Tina Vienna", companie austriaca de consultanta in domeniul transporturilor.
Din delegatie vor mai face parte specialisti ai CN "APM" SA Constanta, oameni de afaceri din Portul Constanta, reprezentanti ai Ministerului Transporturilor. Temele de discutii vor face referire la potentialul de colaborare dintre Portul Constanta si oamenii de afaceri sarbi.
O delegatie formata din participantii la seminarul regional privind interzicerea sistemelor anti-vegetative folosite la nave- seminar care se desfasoara in aceste zile la Hotelul Malibu din statiunea Mamaia in organizarea IMO si a ANR- au vizitat ieri Portul Constanta.
O delegatie formata din participantii la seminarul regional privind interzicerea sistemelor anti-vegetative folosite la nave- seminar care se desfasoara in aceste zile la Hotelul Malibu din statiunea Mamaia in organizarea IMO si a ANR- au vizitat ieri Portul Constanta.
Una dintre ele este Spet Shipping SA, care activeaza în Portul Bechet. ... Firma sustine ca portul a fost construit de companie, iar terenurile din jur sunt concesionate pentru 25 de ani.
O companie austriaca va ridica in Portul Constanta cel mai mare combinat siderurgic din Europa, iar economia romaneasca se va subordona din nou companiilor austriece. ... Combinatul siderurgic din Portul Constanta, pe mana austriecilor De parca nu era suficient, dupa petrolul si sistemul bancar romanesc au urmat asigurarile si padurile.
In plus, liderul Sindicatului Liber al Navigatorilor a specificat ca la ora actuala chiar si traficul de marfuri in Portul Constanta este afectat cu 20 de procente de fenomenul pirateriei care se manifesta in zona Golfului Aden, prin faptul ca multe nave comerciale aleg rute ocolitoare prin sudul Africii, pentru a ajunge in Europa si nu mai folosesc ruta ce include Canalul Suez, Stramtoarea Bosfor si Portul Constanta (pentru a beneficia, in continuare, de culoarul european de transport pe ape interioare:
"Portul Constanta este deschis si pregatit pentru orice cantitati si tipuri de marfuri tranzitate catre sau dinspre Austria, pastreaza o legatura stransa cu mediul de afaceri austriac, iar pozitionarea si facilitatile pe care le ofera constituie o alternativa viabila de transport catre Austria, pentru marfurile ce vin sau pleaca din Orientul Mijlociu.
Portul Constanta este un obiectiv de interes national, va ramane de interes national, iar Ministerul Transporturilor impreuna cu autoritatile locale vor avea abilitatea necesara sa atraga traficul maritim in Portul Constanta.
Soseaua de coasta va incepe din zona comandamentului flotei, va continua prin portul Tomis si se va opri la intrare in statiunea Mamaia. ... S-ar putea admira peisajul nostru frumos, se leaga portul turistic Tomis de Mamaia, se degreveaza circulatia", spune si Silvia Croitoru, operator turism.
Plecarea era din portul Nidri, din partea de est a insulei Lefkada. ... Portul Kioni Pe vapor ne anunta ca vom face aici o pauza de 90 de minute in portul Kioni.
Imaginile suprinse de Nelu Balasa si Jimmy Stanescu atesta ca in portul Calarasi se potriveste perfect Teoria Ferestrelor Sparte:
google-analytics.com