Cautare

399 de rezultate pentru "portul" (2.91 secunde)
Fratele sefului statului, Mircea Basescu, neaga implicarea in comertul cu arme sau cu explozibili si sustine ca "povestea insailata" de Sorin Rosca Stanescu nu are nicio legatura cu activitatea pe care el o desfasoara in portul Constanta in calitate de manager al unei societati comerciale.
Guvernul a aprobat miercuri memorandumul initiat de Ministerul Transporturilor si Infrastructurii (MTI), prin care porturile Svinita, Tisovita, Dubova, Gruia, Cetate, Bechet si terenul in suprafata de 14.588 mp din portul Oltenita vor trece in administrarea autoritatilor publice locale. ... a Primariei comunei Cetate pentru portul Cetate;
Show spectaculos de Ziua Marinei, in Portul Constanta. Presedintele Iohannis vine pentru prima data la festivitate 3.000 de militari si peste 40 de nave participa luni la Ziua Marinei in Portul Constanta.
Acum mai bine de o luna de zile, cotidianul "Replica" de Constanta anunta ca fostul vicepremier George Copos este pe cale sa piarda portul turistic pe care l-a amenajat si inaugurat cu fast in 2004, in statiunea Eforie Nord.
"Portul Constanta reprezinta o miza colosala pentru Dacia" Tendinta de crestere a vanzarilor de Logan se va pastra si in urmatorii ani, cu atat mai mult cu cat directorii uzinei sustin ca noua Dacie se afla abia la jumatatea drumului.
Sa intelegem ca Romania si in special Portul Constanta va deveni un pilon esential in exporturile de produse petroliere din zacamintele caspice ale Azerbaidjanului catre Europa Occidentala?
Un exemplu in acest sens este si nava "Amiya Scan" sub pavilion Antigua care s-a aflat in aceste zile in Portul Constanta. ... Nava "Amiya Scan" a parasit portul kenyan Mombassa la data de 19 mai a.c.
In cursul zilei de ieri, nava scoala "Mircea" a ridicat ancora din portul Copenhaga (Danemarca) cu destinatia Rostock (Germania). ... Demn de remarcat, este faptul ca pentru prima data o nava a Fortelor Navale Romane viziteaza Portul Copenhaga.
Nava de comandament "Slavutich" (Ucraina), fregata "Smeli" (Bulgaria), corveta "Contraamiral Eustatiu Sebastian" (Romania), nava de debarcare a desantului "Azov" (Federatia Rusa) si fregata "Orucreis" (Turcia) vor sosi vineri, 22 august a.c., la ora 08.00, in Portul Militar Constanta.
O poveste similara se inregistreaza si la Navodari, unde de asemenea teritoriul orasului - partea unde se situeaza portul - nu este clar delimitata, dar doar din punctul de vedere al Administratiei Portului Constanta. ... "Noi nu recunoastem nici o granituire cu Portul Constanta.
Toti cei patru operatori de containere din portul Constanta - Constanta South Container Terminal, Socep, Umex si APM Terminals urmeaza sa faca disponibilizari. ... Traficul de containere a crescut, in portul Constanta, de la 206.
"Portul Constanta este un punct strategic fundamental si punctul meu de vedere este ca acesta trebuie sa ramana in coordonarea Ministerului Transporturilor”.
Portul Constanta a fost desemnat cu unanimitate de voturi parte a Consiliului de Conducere al Asociatiei Europene pentru Transport Intermodal, cu prilejul Adunarii Generale a EIA care a avut loc vineri, 24 martie a.c., la Bruxelles, se arata intr-un comunicat al CN Administratia Porturilor Maritime SA.
"Zilele Municipiului Constanta", o sarbatoare pentru care de la bugetul local a fost alocata suma de 3 miliarde si jumatate de lei, are in acest an o oferta variata - spectacole in Portul Tomis, artisti, colocvii tomitane, activitati sportive, iar ca noutate - fanfara armatei militare din Turcia.
Mai intai va voi povesti,mai pe scurt,despre prima vizita in Kefalonia,sosind cu autocarul in fery-boat din portul St Nikolaos din Zakynthos,in portul Pessada.
"Constantean fiind nu mi-as dori ca portul sa ajunga in grija primariei. Portul reprezinta o aventura economica, acum merge bine, la anul se poate intampla ceva si merge in pierdere, iar ca administratie locala nu te poti baga intr-o astfel de aventura.
"Aeroportul la Consiliul Judetean- luati-va gandul!, Portul la Consiliul Local- forget about it!" Deputatul s-a aratat totusi multumit de faptul ca "s-a intors diriginta in clasa PNL-PSD", iar "nazbatiile" acestora, de a ceda Portul Constanta si Aeroportul Kogalniceanu catre autoritatile locale au fost blocate in Parlament:
Aceasta intrucat corveta romaneasca "Contraamiral Eustatiu Sebastian", avand peste o suta de militari romani la bord, care participa la Grupul de Cooperare Navala Blackseafor si avea in program si acostarea in portul Batumi din Georgia, se afla in prezent in portul Sevastopol din Ucraina unde desfasoara exercitiile programate.
Din cele 3 nave retinute in luna in curs, doar una se mai afla, deocamdata, in Portul Constanta si a solicitatat deja reinspectia pentru a dovedi ca si-a remediat deficientele inregistrate la primul control PSC si ca poate parasi portul romanesc, a precizat Stroe.
Noel Kinsella, presedintele Senatului Canadei, a multumit tuturor romanilor care "au ajutat prin munca lor la construirea Canadei de azi" si a exprimat interesul special al Canadei pentru aprofundarea colaborarii dintre cele doua tari, in special in domeniile agriculturii si energiei nucleare, subliniind importanta pe care portul Constanta o are pentru viitorul relatiilor comerciale ale Canadei cu Romania.
google-analytics.com