Cautare

2794 de rezultate pentru "portul popular in oltenia and 65" (2.98 secunde)
dr.Constantin Tudor, O istorie a Calarasiului in imagini fotografice de ieri si de azi, a ajuns la episodul IV si este dedicat urmatoarelor obiective din orasul de pe Borcea, brat al fluviului Dunarea: PORTUL CALARASI, CAPITANIA PORTULUI, GARA FLUVIALA SI GARA CFR DIN PORT.
Ideea crearii pe scena politica romaneasca a unui partid popular puternic ca doctrina si reprezentativitate nu este noua.
Portul Constanta va incerca sa profite de situatia geo-politica din fosta Iugoslavie, in sensul ca va ataca piata de profil din Serbia, avand in vedere ca prin desprinderea Muntenegrului de Serbia, aceasta din urma tara a ramas fara iesire la mare, a aratat ieri Mircea Marius Banias, directorul general al CN APMC, in cadrul unei conferinte de presa dedicata realizarilor CN Administratia Porturilor Maritime SA Constanta in cursul anului 2006 si proiectelor companiei pentru anul viitor.
Puteti citi in continuare textul integral al articolului intitulat: ... Cum va arata si ce rol va avea in viata publica romaneasca viitorul parlament?
Biografie Alan Watts s-a nascut in Londra in anul 1915, la inceputul Primul Razboi Mondial. ... La varsta de 14 ani a inceput sa scrie pe tema Orientului, publicand in Journal of the London Buddhist Lodge.
Sapte firme la care SIF Oltenia detine pozitii de control au cumparat în ultimele luni 1,37% din capitalul social al societatii de investitii financiare. Institutia acorda în 2008 dividende de 12 milioane de euro, însa, conform legii, aceste firme nu ar trebui sa primeasca nimic.
Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. ... Portul popular romanesc, dar si elementele fundamentale ale culturii romanesti, unanim apreciate, au captat atentia iubitorilor de frumos din toate timpurile si de pretutindeni.
Romanii vor primi de la UE, in urmatorii ani, o serie de fonduri nerambursabile care vor ajuta tara noastra sa se dezvolte la standardele europene. In 2007, in domeniul mediului, prin Agentia pentru Dezvoltare Regionala (ADR) S-V Oltenia, vor putea fi accesate peste 4,4 milioane de euro.
In cursul zilei de ieri a avut loc inaugurarea statiei de tratare a apelor uzate din Portul Constanta.
Deturnarea traficului de materii prime pentru aprovizionarea Combinatului Sidex din Galati, apartinand Grupului Arcelor Mittal, din Portul Constanta, pe Canalul Dunare-Marea Neagra, catre portul bulgaresc Burgas, a reprezentat subiectul principal al conferintei de presa comune sustinuta la Terminalul de Pasageri din cel mai mare port autohton de senatorul PDL Mircea Marius Banias, alaturi de Ioan Balan, directorul general al CN Administratia Porturilor Maritime (CN APM) SA, Valentin Zeicu, directorul general al CN Administratia Canalelor Navigabile (CN ACN) SA, Viorel Panait directorul general al SC Comvex SA si Dumitru Costin, presedintele Blocului National Sindical.
Spate asigurat si pentru PPE, si pentru partidele romanesti Iminenta integrare a Romaniei in Uniunea Europeana aduce cu ea si o schimbare destul de importanta pe scena politica autohtona. Este vorba despre orientarea sau reorientarea unor partide spre doctrina populara, in spiritul Partidului Popular European (PPE).
Camera de Comert care activeaza in Craiova a functionat in ultimul an sub doua denumiri, au fost emise acte cu parafe diferite, cu nume diferite ale aceleiasi institutii.
SIF Oltenia si-a vazut sacii in caruta in relatia cu americanii de la Ford. ... SIF Oltenia (SIF5) a vandut catre Ford Motor Company participatia de 22,56% detinuta la Automobile Craiova (AUCS) pentru circa 75,25 milioane de lei (18,05 milioane de euro).
Moartea lui Paul Walker, starul din "the fast and the furious", a venit, in mod ironic, la numai o zi dupa ce pe retelele de socializare a circulat o gluma macabra care anunta ca acesta a murit intr-un accident rutier, petrecut in Southern California.
O societate din portofoliul SIF Oltenia cu activitati in comertul cu cereale a ajuns sub controlul unor apropiati ai lui Dinel Staicu, contra sumei de 1,8 milioane de euro. Mihai Anghel, baronul agriculturii doljene si actionar cu 30% la Comcerealis, ataca tranzactia in instanta.
Se vorbeste mult in ultima perioada despre constituirea in Romania a unui partid "popular”. ... De obicei se face referire la perspectiva afilierii la Partidul Popular European, care are o pozitie solida in Parlamentul Uniunii Europene.
Joi, 14 aprilie, intre orele 17.00 - 20.00, va avea loc Simpozionul referitor la Stabilitatea Financiara, in Aula Magna, Universitatea Romano-Americana din Bd.
CNVM a fost sesizata oficial in scandalul actionarilor-fantoma de la SIF Oltenia si poate decide controale de proportii la SIF si la societatile de valori mobiliare care au intermediat tranzactiile lui Staicu.
Regiunea de Dezvoltare Sud-Vest Oltenia, din care face parte si judetul Dolj, este cea mai saraca dintre cele opt regiuni infiintate la nivel national. ... Oltenia va intra in Uniunea Europeana cu un handicap major in fata celorlalte regiuni din tara.
SIF Oltenia cere anularea majorarii de capital pe care Ford a facut-o pentru fa-brica din Craiova. Dupa respectiva majorare, detinerile SIF Oltenia la Ford au scazut de la 22% la 0,14%.
google-analytics.com