Cautare

2794 de rezultate pentru "portul popular in oltenia and 65" (3.04 secunde)
Mesterul popular Viorel Marian este un mester popular specializat in realizarea lingurilor de lemn cu simboluri rare, vechi (milenare).
In cadrul unui recent interviu acordat Agentiei Rompres, ministrul delegat pentru relatia cu Parlamentul, Bogdan Olteanu, a fost intrebat daca mai este de actualitate fuziunea dintre PNL si PD.
Cele mai bune si cele mai asteptate filme de animatie pentru copii vin in fiecare an la Minimest, sectiunea speciala dedicata celor mici a Festivalului International de Film de Animatie Anim'est.
Cu ocazia celui de-al 6-lea Congres Mondial de Ozonoterapie desfasurat in perioada 9-10 Noiembrie 2018 la Guangzhou, China, Adunarea Generala a W.F.O.T. l-a ales in functia de Presedinte pe domnul doctor Stefan Tiron (presedinte fondator al S.S.R.O.O.T.) .
Virusul prin care hackerii ne fura fotografiile si filmarile din telefon Un nou virus, extrem de periculos, face ravagii in telefoanele, computerele si tabletele din intreaga lume. Botezat Hide and seek, adica De-a v-ati ascunselea, acesta preia controlul oricarui dispozitiv electronic inteligent si le furnizeaza hackerilor informatii despre posesor.
G Billig, primul debut literar international made in Romania A.G. Billig este prima scriitoare autohtona al carei volum de debut apare direct in limba engleza, fiind disponibil pe tot mapamondul.
In septembrie - Luna Internationala de Lupta Impotriva Limfomului - Asociatia Bolnavilor cu Limfoame desfasoara a treia editie a campaniei "Info Limfom", ce isi propune sa creasca gradul de informare al publicului despre aceasta forma de cancer care ucide in fiecare an mai multi oameni decat calamitatile naturale.
Al XVI-lea Congres National de Ortopedie si Traumatologie se desfasoara in perioada 21-23 octombrie 2015, la Palatul Parlamentului din Bucuresti.
Cand vine vara si avem mai mult timp liber in agentie, cautam sa aflam noutati in marketing, iar daca identificam ceva interesant facem o analiza si o punem intr-o prezentare, asa cum am invatat.
Porniti pentru a treia oara pe "Drumul lung spre Cimitirul Vesel", mai multi de iubitori ai Maramuresului in general si ai Sapantei in special (carora li s-au adaugat o serie de spe­cialisti din mai multe domenii, reuniti intr-un grup tematic de lucru ale carui scopuri sunt promovarea si valorificarea patrimoniului cultural si natural - inclusiv turismul rural) au poposit de curand in celebra comuna in care pana si moartea este luata peste picior.
Toate sunt branduri din Oltenia, care au capatat notorietate pe plan regional, national sau international. O serie de marci "nascute si crescute" în Oltenia s-au detasat  în decursul ultimilor ani, pe o piata din ce în ce mai competitiva.
Camera de Comert si Industrie (CCI) "Oltenia" judetul Dolj organizeaza, in perioada 30-31 mai, o noua editie a Salonului Auto - Autoshow Oltenia. ... Cuza, in zona cuprinsa intre Universitate si primarie (suprafata inchisa traficului auto in weekend).
Viitorii directori coordonatori fie nu au avut nici o legatura cu Finantele, dar au obtinut punctaje mari la evaluare, fie au detinut functii similare in aceste institutii.
Liberalii gorjeni nu sunt de acord cu infiintarea unei companii care sa cuprinda complexurile energetice din Oltenia si Societatea Nationala a Lignitului Oltenia, si care sa aiba sediul la Bucuresti.
Intermediarii pe piata de capital nu accepta ordine de vanzare pe astfel de tranzactii pentru ca ar iesi in pierdere.
Proiectul va demara in luna august a acestui an. O companie de transport aerian intentioneaza sa intre ca operator privat pe Aeroportul International Craiova incepand din luna august a acestui an, au informat ieri factorii implicati in desfasurarea acestui proiect.
Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare le recomanda sefilor SIF Oltenia sa respecte legislatia in vigoare si statutul societatii, atunci cand mai iau hotarari. Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM), organismul de supraveghere si control al pietei de capital, incurca din nou socotelile sforarilor de la SIF 5 Oltenia.
Pe componenta infrastructura, Oltenia are alocate 540 de milioane de euro. 41 de institutii medicale din Oltenia vor putea beneficia de fonduri structurale pentru modernizari incepand cu 1 ianuarie 2007, a anuntat ieri Agentia de Dezvoltare Regionala (ADR) 4 Sud-Vest Oltenia, institutia prin care se deruleaza fondurile UE.
De vina sunt birocratia excesiva, dar si intarzierile constructorilor, sustin responsabilii in domeniu.
Marile societati din Oltenia listate la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) au avut in 2006 evolutii diferite pe piata de capital. In timp ce detinerile de actiuni la unele dintre ele reprezinta constant o afacere, altele depind foarte mult de deciziile statului in privinta privatizarii.
google-analytics.com