Cautare

2794 de rezultate pentru "portul popular in oltenia and 65" (3.91 secunde)
Desi a vandut pachetul de actiuni detinut la Ford, SIF Oltenia continua procesul intentat companiei producatoare de autoturisme, in intentia de a ajunge la statul roman. ... SIF Oltenia continua procesul intentat companiei Ford, desi nu mai detine decat un numar infim de 22 de actiuni la fabrica din Craiova.
Prognozele publicate zilele trecute de Comisia Nationala de Prognoza arata ca, in 2009, PIB-ul din regiunea Sud-Vest va scadea cu 4,1% fata de anul precedent, iar in 2010 se va comprima cu 0,1% fata de anul acesta.
Societatea Nationala a Lignitului Oltenia (SNLO) scapa de datoriile pe care le inregistreaza la bugetul de stat prin intermediul Regiei Autonome pentru Activitati Nucleare (RAAN), care beneficiaza de un ajutor guvernamental de 215 milioane de lei.
In acest episod, vom vedea cum societatea Constructii Montaj (CM1) Craiova, detinuta in proportie de 96,5% de SIF Oltenia, a cumparat un conac boieresc la sugestia oamenilor de la SIF Pe 7 octombrie 2010, CM1 a achizitionat un teren cu constructii in centrul comunei Ilovat (judetul Mehedinti) - la 34 km nord de Drobeta Turnu Severin, la pretul de 640.000 de lei, contravaloarea a 150.000 de euro.
Reprezentantii a 14 ambasade din intreaga lume, a 60 de firme din Oltenia, ministri, presedintele Senatului Romaniei si primari de municipii din cele cinci judete ale regiunii vor participa incepand de azi, timp de doua zile, la primul forum economic regional organizat in Oltenia Azi va debuta cel mai important eveniment economic organizat in Oltenia.
Dupa ce vineri 9 Mai, in cadrul Festivalului Muzicilor de Fanfara, organizat de ARCUB, trupele invitate la Bucuresti au oferit reprezentatii in puncte-cheie ale orasului (Piata Unirii, Piata Universitatii, Centrul Istoric, Cercul Militar, Parcul Cismigiu), sambata, 10 mai, de la ora 12.30, ele sustin un spectacol de 4 ore, in spatiul special amenajat din Piata Constitutiei.
Ofiterii Directiei Generale Anticoruptie - Birourile Hunedoara, Arad si Timis, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Hunedoara, au prins in flagrant trei persoane, din care doi functionari ai Administratiei Nationale a Drumurilor (AND) Arad, care au pretins si primit de la un administrator al unei societati comerciale hunedorene suma de 1.500 de lei pentru a nu-i aplica o sanctiune contraventionala in valoare de 8.200 de lei.
In cazul in care ai cont pe Yahoo Mail, iata cateva moduri prin care poti sa iti securizezi adresa de mail. Intra pe icoana aflata in dreapta sus a ecranului si alege "Account info".
In cadrul Bookfest, ii gasiti la standul G 04 si pe cei de la Treasure Tea and Coffee ce au magazine in Mall Promenada si Mega Mall la nivel minus 1. La targul Bookfest, cei de la Treasure Tea and Coffee au adus:
Fostul presedinte al PPRM, Corneliu Ciontu, sustine ca sapte deputati i se vor alatura in Grupul popular independent din care va face parte si Anghel Stanciu.
Siteul Grupului PDL din Senat informeaza ca senatorul PDL Diaspora, Viorel Badea si Secretarul General al Partidului Popular European (PPE), Antonio Lopey Isturiz au avut convorbiri fructuoase la Bruxelles.
Managementul deseurilor in portul Constanta se afla de mai multi ani intr-o situatie critica din cauza iresponsabilitatii cu care Gheorghe Moldoveanu, directorul executiv al CN Administratia Porturilor Maritime SA, a inteles sa se implice in verificarea modului in care se achita societatea Salport de obligatiile contractuale ce deriva din prestarea serviciilor de salubritate pe platforma portuara si in special de gestionarea rampei de gunoi de la Poarta nr.6.
Vizita premierului Calin Popescu Tariceanu la Constanta a tinut in priza toate oficialitatile judetului pentru o zi intreaga, chiar daca nu toata lumea a fost conectata la polul "pozitiv" al evenimentului.
Avand in vedere stadiul destul de avansat al lucrarilor la Portul Turistic Mangalia, primarul municipiului Mangalia, Mihai Claudiu Tusac a considerat necesara initierea unui proiect de hotarare privind aprobarea Regulamentului de Functionare al Portului Turistic, proiect ce a fost aprobat in ultima sedinta a Consiliului Local Mangalia.
Fratele sefului statului, Mircea Basescu, neaga implicarea in comertul cu arme sau cu explozibili si sustine ca "povestea insailata" de Sorin Rosca Stanescu nu are nicio legatura cu activitatea pe care el o desfasoara in portul Constanta in calitate de manager al unei societati comerciale.
Guvernul a aprobat miercuri memorandumul initiat de Ministerul Transporturilor si Infrastructurii (MTI), prin care porturile Svinita, Tisovita, Dubova, Gruia, Cetate, Bechet si terenul in suprafata de 14.588 mp din portul Oltenita vor trece in administrarea autoritatilor publice locale.
Show spectaculos de Ziua Marinei, in Portul Constanta. Presedintele Iohannis vine pentru prima data la festivitate 3.000 de militari si peste 40 de nave participa luni la Ziua Marinei in Portul Constanta. Premiera de anul acesta sunt trei remorchere care au intrat recent in Serviciul Fortelor Navale Romane.
Acum mai bine de o luna de zile, cotidianul "Replica" de Constanta anunta ca fostul vicepremier George Copos este pe cale sa piarda portul turistic pe care l-a amenajat si inaugurat cu fast in 2004, in statiunea Eforie Nord.
Iar acest lucru se intampla in conditiile in care doua treimi din productia actuala de Logan sunt destinate exporturilor.
Cu prilejul prezentei sale in judetul Constanta Excelenta Sa dr. Eldar Hasanov, ambasadorul extraordinar si plenipotentiar al Republicii Azerbaidjan la Bucuresti a facut ieri o vizita si la redactia cotidianului "Replica" de Constanta, ocazie cu care distinsul diplomat azer a acordat publicatiei noastre, in exclusivitate un interviu:
google-analytics.com