Cautare

2794 de rezultate pentru "portul popular in oltenia and 65" (3.55 secunde)
Urmatoarele zile vor marca prima perioada cu adevarat calduroasa (chiar usor caniculara in Oltenia) din acest inceput de vara in tara noastra. Temperaturile se vor situa cu mult peste mediile climatologice specifice perioadei, cu pana la 8-10 grade Celsius in anumite regiuni din sud.
In urma cu mai mult de un an, Gheorghe Moldoveanu, directorul general al Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime SA Constanta, si campion al licitatiilor trucate ce au condus la despuierea Administratiei Portuare de cele mai atractive si mai profitabile surse de venituri, a mai tras un tun colosal, actionand - potrivit unor surse bine informate - la comanda politica si ierarhica a fostei conduceri a Ministerului Transporturilor.
In perioada urmatoare vor sosi deja in premiera, in Portul Constanta, cateva nave de transport plecate din Portul Rotterdam, nave ce vor tranzita Canalul Dunare-Marea Neagra, a declarat vineri Valentin Zeicu, directorul general al CN Administratia Canalelor Navigabile SA, cu prilejul unei conferinte de presa organizata la sediul companiei.
Multa vreme, in Romania am avut o inflatie de partide social-democrate. Dupa ce crestin-democratia traditionala a intrat definitiv in dizgratia electoratului roman, pe esichierul politic romanesc tot mai multe partide adera la curentul popular european. In acest moment, se prefigureaza o inflatie de partide populare.
Criza financiara din ultimele doua saptamâni a dus la pierderi de 140 de milioane de euro ale cotatiilor principalelor societati din Oltenia. Cele mai mari caderi au fost înregistrate de SIF Oltenia si Alro Slatina.
In urma discutiilor purtate duminica de reprezentantii FMI cu membrii guvernului de la Bucuresti, Ministerul Economiei a avansat ideea urgentarii privatizarii filialelor Electrica Transilvania Nord, Transilvania Sud si Muntenia Nord, dupa ce FMI ar fi exercitat o "anumita presiune"
Ambasadori, atasati comerciali ai ambasadelor deschise la Bucuresti, ministri, factori de decizie ai administratiei locale si centrale, reprezentanti ai mediului academic si zeci de oameni de afaceri din toata regiunea Olteniei s-au adunat ieri in Sala Albastra a Universitatii din Craiova, in cea de-a doua zi a Forumului Economic Regional Oltenia, organizat in Craiova, in perioada 4-5 aprilie.
- continuare - Mihaela Raileanu este autoarea unui curs online in desfasurare intitulat Actiunea politica si busola morala in Urzeala tronurilor. ... Un stat este justificat sa initieze un razboi daca decizia este luata de autoritatea legitima a acelui stat in conformitate cu legile.
DGFP Dolj a pus sechestru pe Abatoarele Mofleni si Podari si pe FRIGORIFER Craiova in contul datoriei de 125,6 miliarde catre stat imputate FPP Oltenia.
Este vorba despre scanerul pentru containere recent inaugurat in Portul Constanta Sud, investitie aproape complet inutila atat pentru Administratia Portuara, care a trebuit sa scoata din buzunarul companiei 4,5 milioane de euro pentru a face hatarul fostului ministru al Transporturilor si lider PSD-ist, cat si pentru institutia vamala care nu a solicitat niciodata un astfel de echipament.
Porturile dunarene ar putea fi administrate in curand de comunitatile locale. Propunerea apartine ministrului transporturilor, Ludovic Orban, care a declarat ca acest lucru se va realiza doar daca porturile vor beneficia in continuare de Programul Operational Sectorial.
Delegatia parlamentara romana condusa de presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, care se afla intr-o vizita oficiala in Mexic, a vizitat Portul Veracruz din aceasta tara.
Acestea valoreaza acum aproape 500 de milioane de euro si au crescut cu 41,28% in primele noua luni ale anului.
Omul de afaceri galatean Catalin Chelu este in prezent singurul actionar semnificativ al SIF Oltenia care a declarat oficial ca detine concertat un pachet de actiuni ce depaseste limita legala de 1% din capitalul social permisa pentru societatile de investitii financiare.
De anul viitor, Craiova va avea Centru Expozitional Transfrontalier în valoare de peste 1.100.000 de euro.
Societatea are 5,8 milioane de actionari, cea mai mare parte fiind cuponarii beneficiari ai programului de privatizare in masa. Actionarii SIF 5 Oltenia au votat in cadrul AGA de sambata acordarea de dividende in valoare bruta de 0,06 lei/actiune, aferente anului 2008.
Partidul Popular va fi surpriza alegerilor parlamentare iar formatiunea politica are toate sansele sa acceada in Parlament, la alegerile din 9 decembrie, a declarat, joi, deputatul PSD Ioan Munteanu.
MAI PUTIN DE O SAPTAMÂNA PÂNA LA PHOENIX AND FRIENDS ROCK EDITION Doar 6 zile ii mai despart pe fanii fenomenului creat de Nicu Covaci de PHOENIX AND FRIENDS ROCK EDITION, primul eveniment ce celebreaza 55 de ani de activitate ai legendarei trupe, pe data de 19 Aprilie, de ziua de nastere a lui Nicu Covaci, printr-un concert-eveniment ce va avea loc la Arenele Romane, din Capitala.
Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud-Vest "Oltenia" ar putea primi in curand bani pentru constructia unui sediu nou.
Desi au fost laudati pentru rezultatele bune obtinute in 2005, cei doi au fost acuzati ca nu fac fata unor presiuni in legatura cu pachetul de actiuni detinut de societate la BCR.
google-analytics.com