Cautare

1516 de rezultate pentru "popa laurentiu" (3.22 secunde)
Vuscan sustine ca unul dintre prietenii lui Calin Popa, fiul deputatului Cornel Popa, i-a aplicat o corectie constand in doi pumni in gura si ca bonus si un picior in cap, miercuri seara, pe terasa unui restaurant.
Conducerea PNTCD a decis excluderea din partid a presedintelui filialei Alba, Alin Ioan Popa. Decizia s-a bazat pe informatiile furnizate de Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii, potrivit carora Popa ar fi fost un colaborator al Securitatii.
Mihaela Popa a demisionat din functia de vicepresedinte PDL Senatoarea Mihaela Popa a declarat ca si-a depus luni demisia din functia de vicepresedinte al PDL, ea precizand ca in continuare va activa ca membru simplu de partid. ... Voi ramane simplu membru de partid", a declarat Mihaela Popa.
BNR intentioneaza sa mentina flotarea controlata a leului Banca Nationala a Romaniei (BNR) va mentine regimul de flotare controlata pentru moneda nationala inca pentru citiva ani, dupa ce a trecut, in aceasta luna, la un regim de tintire directa a inflatiei, a declarat viceguvernatorul BNR, Cristian Popa, citat de Reuters.
In acest context, adoptarea euro potrivit calendarului stabilit, in conditiile "neprielnice" din plan global, va fi marele test pentru Romania, a declarat viceguvernatorul BNR Cristian Popa. ... daca in aceste conditii neprielnice reusim sa adoptam euro dupa calendarul stabilit", a spus Popa.
Steaua a castigat cu 3-0 finala Cupei Romaniei-Timisoreana, dupa ce Adi Popa a reusit o dubla si o pasa de gol pentru Rusescu. ... - Adi Popa in min 9 si min 53 - Raul Rusescu in min 48.
Dorian Popa continua ULive Session, cel mai amplu proiect live din Romania cu o varianta personala a hitului Love Yourself, piesa lansata de Justin Bieber.
Record dupa record pentru Dorian Popa:
80, cand a marcat dintr-un penalty acordat pentru faultul lui Rodriguez la Adrian Popa. ... Echipa lui Laurentiu Reghecampf a reusit un rezultat bun in deplasare si nu a lipsit mult sa obtina chiar un rezultat rasunator.
Deputatul PD Laurentiu Mironescu si-a inaugurat, in cursul zilei de ieri, cabinetul parlamentar de pe raza circumscriptiei electorale pe care o reprezinta. In acest context, Laurentiu Mironescu a mentionat ca obtinerea spatiului se datoreaza, intr-o oarecare masura, bunavointei Primariei municipiului Constanta.
In cursul zilei de ieri, la sediul Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime Constanta a avut loc o conferinta de presa la care au participat, alaturi de directorul general al CN APMC, Mircea Banias, respectiv directorul Vicentiu Petrescu, si deputatul PD Laurentiu Mironescu.
deputat Laurentiu Mironescu a afirmat ca la Constanta se practica cel mai scump tarif la gunoi. ... Si seria recomandarilor facute deputatului Partidului Democrat, Laurentiu Mironescu nu s-a oprit aici. ... La fel de revoltat impotriva deputatului Laurentiu Mironescu s-a aratat si deputatul PSD Alexandru Mazare.
Presedintele Organizatiei Municipale a PD Constanta, deputatul Laurentiu Mironescu este convins ca ce se petrece in acest moment pe scena politica din Romania este "o consecinta a dorintei premierului de a ramane in functie, cu orice pret".
Grupul PDL, prin vocea consilierului Stefan Stoica, le-a cerut ieri socoteala celor de la PNL pentru ca l-au desemnat vicepresedinte al CJ pe probleme economice pe Laurentiu Ivanovici, fost director al Camerei Agricole Dolj, dar si fost "trecator"
Senatorul Laurentiu Coca a sustinut o declaratie politica intitulata "Calculele aritmetice liberale dau si cu virgula si cu minus!", pe care o puteti citi in continuare.
In perioada august 2005 - iunie 2008, departamentul a luat amploare, astfel ca s-a infiintat firma propriu-zisa", a declarat Laurentiu Ilie-Mare, managerul Helmat. ... Anual, s-a inregistrat o dublare atat a activitatii, cat si a clientilor si a stocurilor existente", a precizat Laurentiu Ilie-Mare.
Vocea Valcii din 28.10.2010 informeaza ca senatorul de Valcea, Laurentiu Coca (foto), acuza guvernantii de distribuirea fondurilor pe criterii politice.
Academicianul Laurentiu Popescu, parintele telocitelor, a incetat din viata (Autoare:
Senatorul PSD Laurentiu Coca:
Dupa ce Laurentiu Reghecampf a iesit public si a facut declaratii cu privire la despartirea de Anamaria Prodan si despre relatia cu amanta, Corina Caciuc, Anamaria Prodan Reghecampf spune si ea lucrurilor pe nume.
google-analytics.com