Cautare

1516 de rezultate pentru "popa laurentiu" (3.18 secunde)
Sedinta de ieri a fost una cu scantei, inca de la inceputul ei anuntandu-se excluderea din PD-L a consilierelor locale Narciz Amza si Madalina Popa, care isi vor pierde astfel si mandatele.
Iar in acest context, sursele noastre sustin ca a revenit in carti, pentru sefia ministerului in cauza, nimeni altul decat actualul deputat PD Laurentiu Mironescu, cel despre care, la formarea actualului Guvern, se vorbea ca despre un posibil ministru al Transporturilor.
Vineri, 24 februarie a.c., Vasile Francu s-a prezentat la conferinta de presa a deputatului PC Andrian Mihei, nu pentru a vorbi de buna intelegere dintre cele doua partide, ci pentru a da "lectii de moralitate", in lipsa, deputatului PD Laurentiu Mironescu si directorului Administratiei Porturilor Maritime, Mircea Banias, colegii sai de partid.
Obisnuita conferinta de presa de luni a Organizatiei Municipale a PD Constanta a fost un bun prilej pentru presedintele acesteia, deputatul Laurentiu Mironescu, de a prezenta cateva detalii legate de ultimele sale deplasari, in Canada si Turcia, in calitatea sa de membru al Adunarii Parlamentare pentru Consiliul Europei.
Potrivit directorului de investitii al CE Rovinari, Laurentiu Ciurel, profitul a scazut cu 350 de miliarde lei vechi, principalul motiv fiind supracontractarea unitatii de catre "baietii destepti", care intermediaza energie.
In replica, Laurentiu Marin (foto), directorul DADL, a declarat ca s-a obisnuit cu "reactiile unui om frustrat care nu detine autorizatiile necesare pentru baza nautica. ... In fiecare zi am facut sesizare in atentia directorului Laurentiu Marin ca nu am primit autorizatia, dar nu am primit nici un raspuns.
http://youtu.be/5OJj9L8lt8I Laurentiu Duta, unul dintre cei mai apreciati artisti romani, lanseaza single-ul "Raza de soare" feat Kaira - o tanara si talentata solista.
Laurentiu Stefan, Campion National de Barista 2013, este prezent week-end-ul acesta la Festivalul Ceaiului si al Cafelei de la Sala Dalles. ... Am facut lumea sa se simta bine!", ne-a spus Laurentiu Stefan.
Laurentiu Reghecampf si Dan Alexa au prezentat mai multe tinute, ce se vor regasi in catalogul pentru vara a brandului a carui poveste si-a scris primele capitole acum 66 de ani. Laurentiu Reghecampf:
Sub genericul campaniei "Mandru sa fii roman", in Jurnalul National a aparut un articol despre o personalitate marcanta a medicinei romanesti, academicianul Laurentiu Mircea Popescu, descoperitorul telocitelor, articol din care puteti citi in continuare prima parte. ... Pentru inceput l-am ales pe Laurentiu Mircea Popescu, medic, profesor universitar, academician.
Dupa ce au destructurat mai multe grupari de carderi din care faceau parte Samir Spranceana, Ion Rosianu, Dragos Tiugan sau Marius Voinea, zis Cretu, politistii doljeni au "spart" ieri o grupare in care activa si fiul adjunctului sefului Politiei Municipiului Calafat, Laurentiu Vladut.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, miercuri, ca se asteapta ca PNL sa nu isi desemneze candidat la alegerile partiale pentru colegiul de deputat din in Sectorul 4, in locul lasat vacant de Daniela Popa, pentru a respecta astfel o intelegere explicita parafata de PSD si PNL la nivelul Bucurestiului.
Radu Popa sustine ca liderii partidului l-au trimis sa negocieze cu PSD Radu Popa, deputat si prim-vicepresedinte PP-DD, afost exclus din partid de catre membrii Biroul National de Coordonare al PP - DD, dupa ce a fost acuzat ca a intreprins actiuni in nume propriu impotriva partidului.
Adrian Manolache, Sebastian-Ionut Cazacu si Corneliu-Vasile Popa lanseaza casa de avocatura Cazacu Manolache Popa. ... Cazacu Manolache Popa se diferentiaza de firmele de avocatura conventionale, rigid compartimentate si guvernate de ranguri si statistici, aplicand un model de business progresiv, care incurajeaza inovatia, transparenta si sinergia cu clientul.
Sora mea, Luciana Popa, actrita (a avut o emisiune de shopping si a terminat Stiinte Politice), a plecat definitiv in America in 2012. ... Romancele sunt fashioniste", ne-a spus Ioana Popa.
Consilierul local independent Marian Popa a intrat in greva japoneza. ... Motivul este reprezentat de faptul ca Popa il considera pe presedintele acestei comisii, conservatorul Eugen Gavan, responsabil de eliminarea unor oameni cinstiti dintr-o afacere de milioane de euro.
Laurentiu Reghecampf isi propusese chiar sa nu piarda in Anglia, dupa esecul dur de la Bucuresti, scor 0-5.Tehnicianul si-ar fi dorat ca Steaua sa marcheze macar un gol in dubla mansa cu echipa lui Pep Guardiola.
Consilierul local independent Marian Popa se afla in pericol de a-si pierde locul din legislativul local. Dupa cum se stie Popa a fost ales consilier pe listele PUR, transformat in PC.
Curtea de Apel Galati a hotarat ieri ca mandatul de consilier local al independentului Marian Popa a incetat ca rezultat al plecarii acestuia din Partidul Conservator, filiala Galati, formatiunea avand acum posibilitatea legala de a numi o alta persoana in locul sau Rasturnare de situatie in procesul deschis de conservatorii galateni pentru incetarea mandatului de consilier local al lui Marian Popa.
Conducerea PC a fost mandatata de Consiliul National sa negocieze cu PSD o alianta preelectorala pentru alegerile parlamentare, optiunile in ceea ce priveste PNL ramanand deschise, a anuntat presedintele PC, Daniela Popa.
google-analytics.com