Cautare

1512 de rezultate pentru "popa laurentiu" (3.43 secunde)
Pedeapsa pentru judecatoarea care l-a achitat pe Adrian Nastase Magistratul Aida Popa a pierdut functia de vicepresedinte al Inaltei Curti dupa ce l-a achitat definitiv pe Adrian Natase in dosarul "Matusa Tamara" In prima sa postare pe blog dupa ce a fost incarcerat pentru a doua oara, Adrian Natase face dezvaluiri despre manevrele de culise care au stat in spatele condamnarii sale.
- Este mult "deci ca atare", dar si legea este complicata Nicolae-Vlad Popa: ... Nicolae-Vlad Popa: ... (Legea privind privind vanzarea bunurilor imobile in care se desfasoara activitati de asistenta sanitar-veterinara.) - Deci, va rog domnule senator Popa sa stati jos.
Sub genericul campaniei "Mandru sa fii roman", in Jurnalul National a aparut un articol despre o personalitate marcanta a medicinei romanesti, academicianul Laurentiu Mircea Popescu, descoperitorul telocitelor, articol din care puteti citi in continuare a doua parte.
Noul sef al Politiei Romane, Liviu Popa, a declarat ieri, dupa numirea sa in functie, ca in perioada urmatoare va face o evaluare la nivelul IGPR, dupa care isi va prezenta prioritatile ministrului administratiei si internelor, Traian Igas.
Liderul PDL Iasi Mihaela Popa a demisionat din functie Presedintele interimar al organizatiei judetene PDL Iasi, senatorul Mihaela Popa, a anuntat, astazi, ca a demisionat din functie, pe fondul tensiunilor din filiala, transmite NewsIn.
BPJ-ul a mai discutat, pe langa subiectul Ionel Manafu, si "neobrazarea" Organizatiei Municipale, mai exact a presedintelui acesteia, deputatul Laurentiu Mironescu, de a solicita sefilor de institutii deconcentrate din judetul Constanta rapoarte de activitate, dupa cum au declarat, pentru "Replica", surse judetene.
Candidatul Partidului Democrat pentru Primaria municipiului Constanta va fi Laurentiu Mironescu, sustine chiar deputatul democrat. ... Desi admite ca sondajul PD la nivel de municipiu este gata, deputatul Laurentiu Mironescu este extrem de secretos in ceea ce priveste procentele, sustinand ca importante sunt datele cercetarii referitoare la asteptarile constantenilor.
Fostul director al Complexului Energetic (CE) de la Rovinari, Laurentiu Ciurel, acuza politizarea excesiva a managementului celor doua Complexuri Energetice de la Rovinari si Turceni, care ar fi condus la diminuarea drastica a profitului si chiar la aparitia pierderilor.
Dupa o serie de discutii, prin intermediul presei, pe marginea calitatii de consilier local a lui Marian Popa, Partidul Conservator a trecut la actiune cerind Tribunalului Galati sa constate ca mandatul sau a incetat de drept prin excluderea sa din aceasta formatiune politica.
Firma s-a înfiintat în 2004, având ca asociati doi frati gemeni, Ovidiu si Dragos Popa. ... Nu m-as vedea facând altceva decât productie“, a declarat Ovidiu Popa, directorul general al firmei.
Oamenii PD-ului din PNL Oradea ii cer liderului national, Calin Popescu-Tariceanu, sa-l puna la "zid" pe presedintele filialei judetene, deputatul Cornel Popa.
"Marul discordiei" il reprezinta un mandat de consilier local, conservatorii galateni dorind ca Gabriel Constantinescu sa fie numit ales municipal in locul lui Marian Popa, care a devenit consilier local independent dupa ce si-a dat demisia din partidul pe lista caruia a castigat fotoliul respectiv.
Desi pana acum cateva zile fostul consilier local Marian Popa era in postura de presedinte inca nenumit al Organizatiei Judetene a Partidului National Taranist Crestin Democrat, lucrurile au luat o turnura mai mult decat neasteptata pentru ca, in urma discutiilor purtate la Bucuresti intre presedintele filialei Judetene a PNTCD, Constantin Telegan, Marian Popa si liderul PNTCD, Marian Petre Milut, s-a hotarat ca Popa poate reveni in organizatia taranista de la Galati, dar pe functia de prim-vicepresedinte.
Contestatiile rasarite din senin la adresa corectitudinii alegerilor pentru functia de presedinte al Organizatiei Municipale a PD Constanta, castigate de deputatul Laurentiu Mironescu au fost solutionate. Din cate au declarat democratii, verdictul de la Bucuresti este favorabil lui Laurentiu Mironescu.
Cei carora CCL-ul le-a creat un disconfort (nejustificat am zice noi) au fost anumiti sefi de institutii descentralizate, carora presedintele Organizatiei Municipale a PD Constanta, deputatul Laurentiu Mironescu, le solicitase informari scrise referitoare la activitatea depusa la locurile de munca dobandite ca urmare a sprijinului acordat de partid.
Dar sunt si exceptii, iar un exemplu elocvent este Laurentiu Branescu, care, desi nu a implinit 18 ani, se bucura de atentia unui club foarte mare, Juventus Torino.
- Laurentiu Catrina: ... - Andrei Belous Laurentiu Catrina: ... - Laurentiu Catrina Ovidiu Sebastian Toader: ... - Laurentiu Catrina Andrei Belous: ... - Laurentiu Catrina: ... - Florian Popa: Partea dementiala e alta:
Vicepresedintele PC, Nicolae Popa, a anuntat ca a demisionat din PC pe motiv ca numele sau a fost asociat a€žin tot felul de combinatii dubioasea€œ in legatura cu disidentii din partid, iar liderul conservatorilor, Dan Voiculescu, nu a vrut sa dezminta acest lucru.
Dupa ce Marian Popa a spus ca va reveni in PNTCD pe o functie de conducere doar daca va primi o oferta de la nivel central, se pare ca centrul il vrea sef peste taranistii galateni.
Prima ocazie mare de gol a Stelei, dupa o faza realizata de Popa si Stanciu. ... Adrian Popa, 10. ... Laurentiu Reghecampf.
google-analytics.com