Cautare

1407 de rezultate pentru "popa florian" (5.07 secunde)
Bogdan Stancu si Adi Popa au ratat incredibil, singuri cu portarul, insa Cu doua minute inainte de final, Tanase a inscris la capatul unei actiuni individuale superbe.
Adrian Popa (85) deschisese scorul, dar oaspetii au egalat imediat prin Stevan Jovetic (87). ... 85, prin noul-intrat Adrian Popa, care a fructificat mingea trimisa inapoi de Stanciu. ... Adrian Popa (85), respectiv Stevan Jovetic (87). ... Adrian Popa, 76), 19.
Stelian Popa si sotia sa, Elena Popa, participa cu masti populare la targul Piata taraneasca de la MTR. ... Masca se poarta si pe fata, cand se merge la colindat, in zona Moldovei!", ne-a spus Stelian Popa.
Stelian Popa participa in luna decembrie la targul organizat de Primaria Capitalei la Universitate, cu masti mari, dar si cu masti mici, decorative, din impletitura de sfoara de canepa.
Narciz Amza, Madalina Popa, Danut Moisoiu, Catalin Gabriel Filisan, Florin Gheorghe, iar in eventualitatea in care vor fi 6 mandate va deveni consilier local si Mircea Banias.
Aceasta dezvoltare a patrimoniului se datora unui grup de intelectuali entuziasti printre care Nita Angelescu - primul director al muzeului, Vasile Culica, Iatan Constantin, Gheorghe Florea, Florian Chirulescu s.a.
Directorul tehnic al Directiei Silvice Dolj, Florian Popa, spune ca in 2006, numai din vanzarea cotei de masa lemnoasa pusa la dispozitie de Romsilva, institutia si agentii economici cumparatori ar trebui sa vireze la fondul de mediu circa 3,9 miliarde de lei vechi.
Potrivit celor precizate de Florian Popa, director tehnic al Directiei Silvice Dolj, in judet exista la ora actuala 233 de cantoane. ... Nu stiu de cate disponibilizari se poate vorbi, pentru ca mai sunt destule suprafete solicitate de validat de catre comisiile de fond funciar", a precizat Popa.
Victor Grigore, Jimmy Stanescu , Florian Vilsan, Cornel Ursu Dobrogea, Dorin Manea, Petronela Milea, Mireille Astrid Popa, Otilia Anastase, Mihaela Melehat, actorul Sorin Tofan si alti invitati, in general tinere talente din Calarasi. ... - Mireille Astrid Popa are lucrari foarte delicate.
Tabelele intocmite vor fi transmise la Ministerul Muncii, iar pana pe 10 mai trebuie finalizata si evaluarea si in ceea ce priveste casele, insa nu va pot spune cand se vor primi banii", a declarat Florian Vlaescu, directorul Directiei de Munca, Solidaritate Sociala si Familie Dolj.
Mai exact, dupa cum a precizat primarul localitatii, Florian Mitroi, a fost infiintat Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta.
In sedinta ordinara din luna noiembrie a anului trecut, patru consilieri locali, Ovidiu Ghita, Marian Boroiu, Ion Petcu si Florian Marin, au fost exclusi din randurile Consiliului Local Mangalia, pentru simplul motiv ca au abandonat randurile PSD-ului.
(R.T.)   ' Vicepresedintele Consiliului Economic si Social a facut politie politica CNSAS a stabilit ca vicepresedintele Consiliului Economic si Social, Florian Costache, a facut politie politica. ... Florian Costache a fost cercetat din oficiu pentru ca are o functie de conducere intr-o institutie publica de stat.
Marian Boroiu, Ovidiu Ghita, Ion Petcu si Florian Marin au fost exclusi din randurile Consiliului Local Mangalia in sedinta ordinara din luna noiembrie a anului trecut, pentru simplul motiv ca au abandonat randurile PSD-ului.
SRI precizeaza ca va lua masurile ce se impun la finalul anchetei interne declansate ca urmare a "ultimelor evenimente", in replica la solicitarea Comisiei SRI de a-l suspenda pe prim-adjunctul Florian Coldea pe timpul derularii anchetei Comisiei privind presupusele presiuni exercitate asupra CC.
George Maior, directorul SRI, a declarat ieri, inaintea intalnirii cu membrii Comisiei SRI, ca, daca se va pune problema biletelului elaborat de prim-adjunctul Florian Coldea, va arata ca exista un raport final al anchetei interne a SRI.
Disputa episcopului reformat Tõkés László cu preotul ortodox Florian Puscas a continuat, ieri, cu o pretinsa demonstratie prin rugaciune.
Dumitru Bocai (primar Ovidiu), Florin Mitroi (primar Valu lui Traian), Mugur Mitrana (primar 23 August), Vasile Delicoti (primar Poarta Alba), Gheorghe Cojocaru (primar Murfatlar), Tudorel Calapod (fost primar Navodari), Gigi Chiru, Zanfir Iorgus (fost primar Mangalia), Ionel Manafu (fost sef DADL), Gheorghe Sutu, Florian Constantin, Gheorghita Corbu (fost sef SAPARD), Ion Toanchina, Iancu Stavrositu, Marian Mitrea, Paul Branza (fost sef ANR), Dorel Constantin Onaca;
pe Florian Constantin. ... Ion Popescu provine din fostul PD, insa Florian Constantin... nici pomeneala! Este fost PLD-ist, la fel ca multi dintre oamenii de incredere cu care Ion Popescu s-a inconjurat, sub pretextul ca acum exista un singur partid - PDL.
Tensiunile existente sunt puse de Popescu si Florian Constantin, lider al organizatiei municipale Constanta, pe seama "cartitelor" PSD-ului, nominalizandu-i aici pe Danut Moisoiu si "omul sau de casa Macovei", care pun la cale "un puci" prin anuntatul Consiliu de Coordonare Local de sambata, 19 iulie.
google-analytics.com