Cautare

1404 de rezultate pentru "popa florian" (3.20 secunde)
Record dupa record pentru Dorian Popa:
Neculai Ontanu (Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei), Dragos Vasile Frumosu (Uniunea Social Liberala), Catalin Lucian Iliescu (Partidul Democrat Liberal), Radu Mihai Popa (PP-DD), Cristian Florin Gheorghe (Partidul Verde), Ion Dumitru (Partidul Socialist Roman), Marin Badea (PAS), Irina Militaru (Partidul Uniunea Ecologista din Romania), Ionel Chircu (Partidul National Democrat Crestin), Marin Stoica (Partidul Social Democrat al Muncitorilor), Nicolae Varbanciu (PP-PS), Petre Chirica (PNG-CD), Petre Raducanu (PRM), Bogdan Andrei Mustata (Partidul Forta Civica), Radu Balaban (PER) si Iulia Ichim (Partidul Poporului).
Blogul senatorului Florian Bodog: Activitate in cadrul Senatului In urma cu o saptamana, am participat la o dezbatere pe care am organizat-o alaturi de colegii mei din cadrul grupului parlamentar al PSD, domnii senatori Ion Rotaru si Florian Popa.
Colegiul 5 - Bihor Sud (Ceica - Tarcaia - Holod - Olcea) Reprezentantii partidelor parlamentare in acest colegiu sunt Pásztor Gabriella (UDMR), Mihai Bar (PSD-PC), Stefan Seremi (PDL), Claudia Sorina Vlas (PNL) si Florian Popus (PRM).
Steaua a fost prima data periculoasa dupa o greseala al jucatorului venit la "U" in iarna din Ghencea, Dorinel Popa, care a uitat ca nu mai trebuie sa-i paseze lui Tatu, iar brazilianul l-a intins pe Bornescu (14).
Ce s-ar intampla daca medicii ar face ca minerii sau ca lucratorii de la ICAB si ar sta 3 zile fara sa acorde asistenta de urgenta oamenilor? Sa nu se joace Puterea cu rabdarea medicilor! FLORIAN POPA MICSAN
CCL-ul sintetizat de tabara adversa, reunita in paralel la restaurantul "Zorile", drept "Cei Care Latra", a adoptat cu unanimitate de voturi demiterea Biroului Permanent Local interimar condus de Constantin Florian, invalidarea deciziei de dizolvare a vechiului Birou Permanent Local, condus de deputatul Laurentiu Mironescu (care a fost criticat pentru neimplicarea sa in campanie), invalidarea deciziilor de excludere din partid a celor 10 contestari, in frunte cu Danut Moisoiu si convocarea in regim de urgenta a unui Consiliu de Coordonare Judetean.
Florian Popa Micsan, un publicist originar din Calarasi, a publicat pe facebook un Apel catre parlamentarii PSD si PNL de Calarasi pentru a sprijini proiectul inginerului Titus Cristescu, de a finaliza proiectul machetei si dioramelor cu orasul Calarasi de acum 100 de ani.
Silvicultorii trebuie platiti pentru serviciile asigurate", a precizat Florian Popa, director tehnic in cadrul Directiei Silvice Craiova. ... Numai asa organele de control pot fi convinse de bunele intentii si nu vor aplica sanctiuni", a incheiat Florian Popa.
xxx Pe pagina de Facebook a lui Florian Popa Micsan am gasit o explicatie a locului codas ocupat de echipa Dunarea Calarasi in clasamentul Ligii 1 de fotbal profesionist. ... - Florian Popa Micsan Lucian Sarbu Rationamentul tau este corect.
Publicistul Florian Popa Micsan a publicat pe pagina sa de facebook un comentariu legat de situatia echipei de fotbal Dunarea Calarasi in Liga 1.
Florian Buzan: ... Popa Anisoara : ... Florian Popa: Lui Tudor Chirila i se potriveste zicerea unui publicist despre Lia Bugnar: gamfosi d-astia cu gura mare si vanturi in cap.
- Florian Popa Micsan: ... - Florian Popa Micsan: Imi plac eseurile dv. Ce mult imi plac! Pentru ca descalciti realitatea. Si nu conteaza ce etichete doriti sau vi se pun de catre altii, atata timp cat prin si in textele dv ajungeti la adevar.
FLORIAN POPA MICSAN (fragment din reportajul Un oras fabulos dintre campii si ape, capitolul INTOARCERE LA IZVOARE - volumul CALATORIE SPRE IZVOARE, Editura Eminescu, Bucuresti, 1986, p.
Florian Popa Micsan a postat pe pagina sa de Fb un text intitulat: Facebook-ul este un fel de borcan cu amintiri, pe care il puteti citi in continuare:
Un interviu de Florian Popa Micsan, cu Mihaela Raileanu Publicistul Florian Popa Micsan a incredintat redactiei estiri.ro si einformaii.ro un interviu cu Mihaela Raileanu, care se defineste pe Facebook ca fiind un omulet normal intr-o lume cu susul in jos.
Pe pagina sa de Facebook, publicistul Florian Popa Micsan a publicat un text, din care rezulta ca nu a renuntat la proiectul sau SF, desfasurat sub genericul JULVERNISME.
Florian Popa Micsan a publicat pe Facebook un text despre frumusetea orasului Calarasi, oras aflat la intretaierea a trei elemente importante:
Deputatul Cornel Popa a castigat duminica cel de-al doilea mandat de presedinte al filialei PNL Bihor, el fiind singurul care si-a depus candidatura pentru aceasta functie.
Academicianul Constantin Popa: ... Magda Marincovici) 24 aprilie este ziua de nastere a domnului academician Constantin Popa. ... Dar mai cu seama, am aflat care este reteta de viata lunga a domnului academician Constantin Popa, salvator de vieti, creator de institut, aducator de tehnologii revolutionare in tara.
google-analytics.com