Cautare

1407 de rezultate pentru "popa florian" (3.11 secunde)
Vicepresedintele PC, Nicolae Popa, a anuntat ca a demisionat din PC pe motiv ca numele sau a fost asociat a€žin tot felul de combinatii dubioasea€œ in legatura cu disidentii din partid, iar liderul conservatorilor, Dan Voiculescu, nu a vrut sa dezminta acest lucru.
Dupa ce Marian Popa a spus ca va reveni in PNTCD pe o functie de conducere doar daca va primi o oferta de la nivel central, se pare ca centrul il vrea sef peste taranistii galateni.
Festivalul Folk You!Florian Pittis 1-4 august 2013(Autor: Marius Tuca) Ne vom bucura si anul acesta de Festivalul Folk You!Florian Pittis!
Vor expune Victor Grigore, Jimmy Stanescu si Florian Valsan. ... Florian Valsan Personajele lui Florian Valsan, realizate in tehnica acuarelei, sunt transpuse acum in datele stilistice ale caricaturii.
Pe Facebook am gasit informatii relevante, in unele dialoguri purtate de ing Titus Cristescu, in special cu publicistul Florian Popa Micsan, originar din Calarasi si interesat de punerea in valoare a acestui oras de la Dunarea de Jos.
Ciuca a adaugat ca nu trebuie sa se astepte cineva ca actuala conducere a partidului sa-i vorbeasca de rau pe unii dintre colegi, nici pe Florian Anghel, nici pe Sabin Cutas. Daniela Popa a fost huiduita, duminica, la Congres, dupa ce s-a anuntat ca ea a castigat presedintia PC.
Florian Popa Micsan a publicat pe pagina sa de Facebook un text interesant, despre valoarea prieteniei pe Facebook, prea adesea considerata ca fiind falsa. Puteti citi in continuare textul postat de publicistul Florian Popa Micsan si intitulat:
Pe pagina de facebook a publicistului Florian Popa Micsan a aparut un text, despre orasul ideal, pe care il puteti citi in continuare. ... Iata textul scris de Florian Popa Micsan, pe care il incadram la o rubrica noua, lansata azi de site-rile nationale estiri.ro si einformatii.ro:
Publicistul Florian Popa Micsan a postat pe pagina sa de Facebook un text intitulat: ... xxx Continuarea mea (Florian Popa Micsan)?
Interviu cu sociologul Florian Popa Micsan: ... Florian Popa Micsan: - Pornesc de la fapte concrete.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, miercuri, ca se asteapta ca PNL sa nu isi desemneze candidat la alegerile partiale pentru colegiul de deputat din in Sectorul 4, in locul lasat vacant de Daniela Popa, pentru a respecta astfel o intelegere explicita parafata de PSD si PNL la nivelul Bucurestiului.
Radu Popa sustine ca liderii partidului l-au trimis sa negocieze cu PSD Radu Popa, deputat si prim-vicepresedinte PP-DD, afost exclus din partid de catre membrii Biroul National de Coordonare al PP - DD, dupa ce a fost acuzat ca a intreprins actiuni in nume propriu impotriva partidului.
Adrian Manolache, Sebastian-Ionut Cazacu si Corneliu-Vasile Popa lanseaza casa de avocatura Cazacu Manolache Popa. ... Cazacu Manolache Popa se diferentiaza de firmele de avocatura conventionale, rigid compartimentate si guvernate de ranguri si statistici, aplicand un model de business progresiv, care incurajeaza inovatia, transparenta si sinergia cu clientul.
Sora mea, Luciana Popa, actrita (a avut o emisiune de shopping si a terminat Stiinte Politice), a plecat definitiv in America in 2012. ... Romancele sunt fashioniste", ne-a spus Ioana Popa.
Cel mai virulent oponent al acestui proiect a fost Florian Marin, liderul Sindicatului Liber "Navalistul" din Santierul Naval Daewoo Mangalia, care a solicitat ca in proiect sa apara date mai concrete, precum termenii in care se face aceasta creditare, durata creditului si garantiile pe care Primaria urmeaza sa le puna gaj.
Florian Vilsan, un artist calarasean consacrat, a expus recent la Salonul de Toamna din Calarasi, la Muzeul Dunarii de Jos. Iata ce spune Ana Amelia Madalina Dinca, critic de arta si curator de expozitii, despre Florian Vilsan:
Saptamana viitoare, PDL Constanta va avea si o structura de conducere la municipiu, ne-a incredintat presedintele interimar Florian Constantin.
Printre ei, atat fostul lider Mihai Bar, cat si Sonia Draghici sau Florian Pavel.
"Astept contactul de management, pe care vreau sa-l studiez bine inainte de a-l semna, pentru ca trebuie sa stiu ce obiective am de realizat", a declarat, pentru cotidianul "Replica", Florian Constantin, care va ocupa functia de inspector-sef la Inspectoratul Teritorial de Munca Constanta.
functia de inspector-sef al ITM-ului ii va reveni lui Florian Constantin (foto), iar directorii-coordonatori adjuncti sunt Marius Ciobanu si Daniela Neagu.
google-analytics.com