Cautare

1694 de rezultate pentru "pop maria" (3.19 secunde)
Adormirea Maicii Domnului sau Sfanta Maria Mare este una dintre cele mai importante sarbatori crestine, iar pentru romani este si ocrotitoarea marinarilor, in mai multe orase fiind organizate, in 15 august, procesiuni cu icoane si pelerinaje, dar si manifestari artistice.
Spitalul Clinic Sfanta Maria din Bucuresti a transmis miercuri un comunicat de presa din care aflam ca in noaptea de 17 spre 18 aprilie 2018 a fost realizat un transplant pulmonar la acest spital.
Prima statuie a Reginei Maria, plina de controverse: ... Prima statuie a Reginei Maria a fost dezvelita, la inceputul lunii decembrie, in Parcul Izvor din Capitala, aflat in apropierea Palatului Parlamentului. Initiativa i-a apartinut primarului sectorului 5, Daniel Florea, care a vrut sa o aduca pe Regina Maria acasa.
Pop Napoleon - pe care il cunoasteti - este un pasionat pictor si el a dat tuturor colegilor cate 10-15 tablouri. Le face si repede si usor, unii le-au tinut..., te duci cu Pop Napoleon la evaluare ?! Cine este Pop Napoleon?!
Albumul Undeva al lui Calin Pop va fi lansat oficial joi, 12 iunie 2014, pe terasa "Morgan La Dud" dupa urmatorul program: ... - orele 14, Calin Pop se va intalni cu fanii si va acorda o sesiune de autografe.
Fie ca este hip-hop in maniera B.U.G Mafia, rock alternativ de la Coma, Firma si The Mono Jacks, un amestec fin de blues si electro in interpretarea Jurjak, power pop in stilul The Details sau indie rock de la DayDay muzica de la Bucharest Craft Beer Festival va satisface si cele mai exigente gusturi.
Acest eveniment va avea loc atunci cand echipa de conducere interimara va considera de cuviinta", spune deputatul Claudiu Pop. ... Conducerea centrala a PSD l-a desemnat pe parlamentarul bihorean Claudiu Pop, in pozitia de "reprezentant local" al echipei interimare de conducere a PSD Bihor.
Deputatul Claudiu Pop este sigur de reusita partidului pe care il conduce la alegerile parlamentare, declarand ca lista propusa de PSD este "beton".
Prima conferinta cu participarea celor doua conduceri judetene a avut loc, ieri, la sediul PSD Bihor, din partea PSD participand Lia Pop, Ioan Mang si Claudiu Pop, iar din partea PC, Traian Bodea si Octavian Bara.
Conform liderului PSD Claudiu Pop, organizatia judeteana spera sa obtina peste 20% dintre voturile bihorenilor si sa trimita in parlament candidati care sa reprezinte cu cinste judetul Bihor.
Claudiu Pop s-a dus la Bucuresti cu un mandat clar, sa voteze pentru guvernare. ... Actuala conducere a PSD Bihor nu este statutara, indiferent ce spune Claudiu Pop sau Mircea Geoana", a declarat Retegan.
Claudiu Pop, Alexandru Retegan si Mihai Bar au un singur vis: ... Este voba de presedintele interimar al organizatiei, Claudiu Pop, si cei doi fosti lideri, Mihai Bar si Alexandru Retegan.
Senatorul Gheorghe POP, Presedintele PSD Zalau, a transmis un comunicat de presa pe care il puteti citi in continuare.
Directorul general al Termoelectrica Bucuresti, Ovidiu Pop, s-a ferit ieri sa avanseze o cifra exacta in ceea ce priveste cresterea pretului la energia termica.
In schimb, in timpul conferintei de presa, presedintele Mihai Bar a inceput sa aduca laude la adresa deputatului Claudiu Pop, cel care se pare ca este agreat in acest moment de presedintele filialei.
Programul concertului va cuprinde cele mai frumoase cantece de dragoste din repertoriul indragitilor solisti, muzica de Broadway, compozitii proprii si chiar piese in prima auditie, interpretate in stil-ul Pop Opera care i-a consacrat.
ANASTACIA concerteaza in iunie la Sala Palatului din Bucuresti Superstarul pop, ANASTACIA, insotita de band-ul sau fabulos, revine in Romania in luna iunie pentru un concert incendiar.
Redutabil chitarist, traseul sau pop-rock este jalonat de formatii cum ar fi Curtea Veche nr.
Monica Pop: ... Magda Marincovici) Profesor doctor Monica Pop, managerul Spitalului Clinic de Urgente Oftalmologice, lanseaza pe facebook celor interesati de sanatatea copiilor o propunere pentru care nu ar fi nevoie de sume imense, ci de vointa: ... Monica Pop propune:
Dupa ce a invins cancerul o data, iar acum se lupta a doua oara cu boala care a recidivat in urma cu aproximativ 6 luni, Monica Pop, unul dintre cei mai cunoscuti oftalmologi din Romania, este mai activa ca oricand, cu toate ca medicul care a operat-o i-a sugerat sa o lase ceva mai usor.Boala nu a ingenuncheat-o pe Monica Pop, ci, dimpotriva, parca i-a dat mai mult elan.
google-analytics.com