Cautare

1692 de rezultate pentru "pop maria" (2.79 secunde)
Georgian Pop vorbeste, in telegramele Wikileaks, despre Geoana, Nastase, Basescu, Ponta, Udrea.
Sfanta Maria Magdalena Maria Magdalena, sarbatorita pe 22 iulie, era din semintia lui Neftalim, din Magdala Galileei, un sat situat intre orasele Capernaum si Tiberiada. Maria Magdalena o desfranata?
Virgil Pop, primul parlamentar roman condamnat la puscarie cu executare. ... Este vorba de Virgil Pop, deputat PNL. ... Vigil Pop este deputat PNL.
Desi este purtat de Maica Domnului, semnificatia numelui Maria este alta pentru lingvisti. ... In interpretarea latina, semnificatia numelui Maria este stea de mare". In acceptiunea evreiasca semnificatia numelui Maria este mare a amaraciunilor”.
Ca absolvent al Facutatii de istorie, si caruia profesorul Gheorghe Dumitrascu (Dumnezeu sa-l odihneasca), slobod la gura, ii spusese ceva despre vremurile cand acest oras apartinuse Romaniei si unde Regina Maria construise o frumoasa resedinta de vara, am incercat sa gasesc urmele a ceea ce fusese candva Balcicul.
Inima Reginei Maria vine la Peles in cadrul expozitiei "Casele de vis ale Reginei Maria - Castelul Balcic" Muzeul National Peles anunta deschiderea expozitiei temporare "Casele de vis ale Reginei Maria - Castelul Balcic" in cadrul festivitatii "Noaptea Muzeelor", sambata 18 mai.
Maria Basescu, ca multe neveste de romani, are parte de multe mitocanii din partea sotului-presedinte. ... "Fa!" Traian catre Maria: ... Cu putin inainte, in culise, organizatorii intalnirii se chinuisera sa repare gafa de a fi pus-o pe Maria Basescu langa Elena Udrea, in grupul sustinatorilor presedintelui.
Gheorghe Pop: "In 2004 am ramas acasa, desi am obtinut cel mai mare numar de voturi din judet" Senatorul Gheorghe Pop este candidatul Uniunii Social-Liberale pentru un nou mandat in Senatul Romaniei pe Colegiul nr.2 Jibou - Zalau.
Sotii Alice Gabriela Pop si Ioan Pop participa in acest week-end la targul Piata Taraneasca si Mester(Esti!) organizat in curtea Muzeului National Roman. ... Mestesugul e din partea de nord a tarii, unde exista lana", ne-a spus Alice Gabriela Pop.
Oana-Maria Bogdan este membra in conducerea centrala a PLUS (Autor: ... Undeva la mijloc intre bancul prost al lui Dragos de la Vice Romania si Justine Sacco e Oana-Maria Bogdan. Fosta tehnocrata, intrata in politica odata cu PLUS, Oana-Maria e membra in conducerea centrala a partidului lui tati Ciolos.
Pe Maria Matei - director de productie la Atelierul Marulia am cunoscut-o la Balul revistei Trend din resturantul H20 din Calarasi.
Rebuturile profesionale ale lui Moldovan Procurorul-sef Moldovan si-a facut un titlu de glorie in ultimii ani din arestarea judecatoarelor Mariana Rosca si Elena Pop Blaga de la Tribunalul Bihor pentru luare de mita.
Citind cu atentie aceste pasaje din Raportul Corpului de Control al Primului-ministru din 2009, lucrurile se complica si atat procurorii, cat si ANI, trebuie sa reia cercetarile, caci lucrurile nu mai sunt asa de simple cum au fost tratate pana acum, mai ales in ceea ce priveste activitatea Casei de avocatura GORGHIU, POP SI ASOCIATII in timpul procesului cu Baaklini Said!
Sotii Alice Gabriela Pop si Ioan Pop au participat recent la targul Piata Taraneasca si Mester(Esti!) organizat in curtea Muzeului National Roman. ... Mestesugul e din partea de nord a tarii, unde exista lana", ne-a spus Alice Gabriela Pop.
Sotii Alice Gabriela Pop si Ioan Pop participa in acest week-end la targul Piata Taraneasca si Mester(Esti!) organizat in curtea Muzeului National Roman. ... Mestesugul e din partea de nord a tarii, unde exista lana", ne-a spus Alice Gabriela Pop.
MARIA TANASE, aniversata de Google la 100 de ani de la nastere. Google Doodle pentru MARIA TANASE MARIA TANASE, celebra cantareata de muzica populara, este omagiata de Google la 100 de ani de la nastere. Noul logo al Google o prezinta pe MARIA TANASE in timp ce canta.
Era format din sase reprezentanti ai Partidului National Roman (Vasile Goldis, Aurel Lazar, Teodor Mihali, Stefan Cicio-Pop, Alexandru Vaida-Voevod si Aurel Vlad) si sase social-democrati (Tiron Albani, Ioan Flueras, Enea Grapini, Iosif Jumanca, Iosif Renoiu si Baziliu Surdu), noteaza sursa de mai sus.
Daca, in ultima conferinta de presa, deputatul Claudiu Pop clama sus si tare ca, desi vineri se vor cunoaste numele candidatilor PSD pentru Parlamentul Romaniei, presa va afla numele acestora abia la urmatoarea conferinta de presa, se pare ca reprezentantii PSD s-au razgandit peste noapte.
Astfel, nu mai putin de 14 sefi de inspectorate, sectoare si birouri din toata tara se regasesc acum pe lista neagra a chestorului principal Nelu Pop, seful Politiei Romane de Frontiera.
Am in biblioteca pe care mi-a lasat-o mostenire mama mea, scriitoarea Areta Sandru, 5 carti semnate de Sanziana Pop: ... De fapt, inainte de 1989, mama mea a cunoscut-o pe Sanziana Pop, amandoua au scris si publicat in anii 80 proza, poezie si reportaje in Luceafarul. ... Sanziana Pop:
google-analytics.com