Cautare

48 de rezultate pentru "point" (3.25 secunde)
Pentru a permite pachetelor sa treaca dintr-un backbone in altul, acestea sunt conectate in NAP-uri (Network Access Point).
Nici unul dintre statele membre, releva Le Point, nu ofera functionarilor publici un regim al pensiilor atat de avantajos ca in institutiile europene.
Nici alte fisiere si programe care intra sub incidenta legilor copyright.Check Point VPN-1 Power cu CoreXL îmbunatateste procesoarele off-the-shelf multi-coreCoreXL extinde securitatea dovedita a VPN-1 Power catre noi standarde de viteza si securitate pentru retelele corporate de astazi, informeaza site-ul www.smartnews.ro.
Andrei Zahariuc de la Goana Point, din Iasi, este prezent cu un stand cu bratari din piele, la targul Piata Taraneasca si Mesteresti, organizat in curtea MTR. ... Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine, pacatosul, ne-a spus Andrei Zahariuc, detinatorul brandului Goana Point din Iasi.
Andrei Zahariuc de la Goana Point, din Iasi, creeaza masti din piele de vitel. ... Bratarile variaza ca pret si le-am redus la 50 la suta, ne-a spus Andrei Zahariuc, detinatorul brandului Goana Point din Iasi.
Pe de alta parte, o data cu achizitia companiei IQuum, vom continua sa ne intarim portofoliul de diagnostic molecular cu teste specifice segmentului "point of care".
o mutatie genetica lasa organismul fara aparare in fata virusului gripal O mutatie genetica ar putea fi cauza formelor foarte severe de gripa depistate la copil, sustine un recent studio franco-american, prezentat in editia online Le Point.
Dintre serviciile specializate oferite de ROMEXPO participantilor la manifestarea expozitionala amintim Business Meeting Point, in cadrul caruia sunt facilitate intalniri prestabilite de afaceri. Business Meeting Point va functiona in cadrul Complexului Tenis Club IDU.
https://www.youtube.com/watch?v=E7wXG1chatk Cea de-a treisprezecea editie a Festivalului International de Film de Animatie Anim'est va avea loc in perioada 28 septembrie - 7 octombrie 2018 la Cinemateca Eforie, Cinema Elvire Popesco, Centrul CINETic, Point si Expirat.
Intre ele Le Point, o revista frantuzeasca de dreapta, plina de reclame colorate si de articole cu miez. ... Articolul din Le Point este foarte clar:
Intre ele Le Point, o revista frantuzeasca de dreapta, plina de reclame colorate si de articole cu miez. ... Articolul din Le Point este foarte clar:
De asemenea, Cioroianu a participat, alaturi de presedinte, in toamna lui 2007, la o vizita oficiala la Madrid, ocazie cu care a facut celebrul gest "good point" catre Regele Spaniei, la primirea oficiala.
GRP (acronim de la gross rating point) = procentul de expuneri cumparate ale mesajului la totalul audientei pe canalul media respectiv.
"Bobby" traieste, alaturi de sotia sa cu care este casatorit din 1974, in Eagle Point, Oregon, SUA si este văzut destul de des pe la evenimentele mondene.
In 2006, Parker s-a mutat in Moss Point, la nord de Pascagoula, iar in 2010, a suferit un accident vascular cerebral care l-a limitat fizic.
Potrivit tabloidelor din SUA, cei doi s-au despartit zilele trecute, la o saptamana dupa ce si-au vandut si casa din Bay Point, Biscayne Bay, Miami, pentru 10 milioane de euro.
Nascut intr-o familie care a fost mult timp asociata cu armata si absolvent al Academiei Militare West Point, Twining a ajuns, la sfarsitul carierei sale, presedinte al Statelor Majore Reunite, cea mai inalta functie militara in fortele armate ale SUA, ca si consilier militar principal al unui presedinte al SUA.
Goetz a fost achitat cu usurinta de acuzatiile de atac si tentativa de omor, spune Malcom Gladwell, in lucrarea The Tipping Point.
Gate este termenul utilizat pentru a indica folosirea tractiunii maxime (in cazul lui F-86D aceasta implica folosirea postcombustiei) si deplasarea catre punctul initial [Initial Point] la circa 32.000 picioare [aproximativ 9.700 m, n.m.].
E vreun martor care sa spuna ca eu am spus "Good point" regelui Spaniei? De ce nu mi-ati dat un telefon?
google-analytics.com