Cautare

331 de rezultate pentru "pin" (2.78 secunde)
Asa cum arata un document semnat de echipa de conducere a organizatiei municipale PIN, toate nemultumirile au aparut in urma divergentelor intre reprezentantii PIN, condusi de Dumitru Rascanu, si membrii PIN care s-au alaturat noului presedinte al Organizatiei Judetene a PIN, Viorel Irimia.
Presedintele PSD Bucuresti, Sorin Oprescu, a inceput ofensiva impotriva lui Cozmin Gusa si a anuntat ca le va cere parlamentarilor de la Comisa SRI sa verifice daca PIN este finantat de Serviciile secrete.
Dupa ce, saptamana trecuta, intreaga organizatie municipala a Partidului Initiativa Nationala ba a fost suspendata, ba si-a dat demisia, pentru ca mai apoi sa fuzioneze prin absorbtie cu filiala Judeteana a Partidului Democrat Liberal, fostii colegi ai acestora, ramasi in PIN, au tinut sa clarifice lucrurile.
PIN a intrerupt negocierile cu PSD in vederea formarii unei aliante PSD-PC-PIN, a anuntat, marti, vicepretedintele Lavinia Sandru, precizand ca aceste negocieri au etuat din cauza lui Ion Iliescu.
Vicepresedintele PIN, deputatul Lavinia ßandru, a precizat ieri ca formatiunea sa este gata de "o colaborare cu un PSD reformat", in dorinta de a adera la PES.
Partidul Initiativa Nationala (PIN), a carui sigla electorala este ursul brun, a inceput concursul pentru europarlamentare. ... Sub sloganul "Jos gerontocratia!", liderul PIN Cozmin Gusa isi cauta candidati la alegerile pentru Parlamentul European in toata tara.
Partidul Initiativa Nationala (PIN) ii reproseaza presedintelui Traian Basescu ca a folosit expresia "clasa politica expirata", care este "marca PIN", fara a mentiona sursa si a transmis BEC o adresa in acest sens.
Partidul Initiativa Nationala (PIN) - infiintat la initiativa catorva parlamentari plecati, in frunte cu Cozmin Gusa, din PD - a avut sambata prima Adunare Generala Nationala.
Reprezentantii Partidului Initiativa Nationala (PIN) vor imparti vineri si sambata bucurestenilor 10.000 de puieti de pin pentru a-i planta in Capitala, prima persoana care a primit si plantat un puiet fiind Gabriela Szabo.
PIN a decis sa participe la alegerile pentru Parlamentul European la finalul unei perioade in care isi propusese boicotarea acestora. In campania electorala, formatiunea si-a propus sa promoveze ideea renegocierii Tratatului de aderare a Romaniei la UE, care, in opinia liderilor PIN, a fost "prost negociat".
Liderul PIN, Cosmin Gusa, insista asupra necesitatii reluarii de la zero a procesului electoral in cazul alegerilor europarlamentare. PIN doreste astfel ca partidele care nu si-au depus listele de semnaturi in primavara sa o poata face acum, prin reluarea procedurilor.
Cozmin Gusa, presedintele Partidului Initiativa Nationala (PIN), si-a obligat sambata colegii de partid, lideri si candidati pentru Parlamentul European, la un test inedit.
Presedintele PIN, Cosmin Gusa, a declarat ca va demisiona din functia de lider al partidului, deoarece partidul din care face parte a obtinut doar 2,64 la suta la alegerile pentru PE.
Presedintele PIN, Cozmin Gusa, a declarat ca nu va desfiinta partidul pe care il conduce, chiar daca el se va retrage din politica. Potrivit Amosnews, Gusa afirma ca PIN are numeroase proiecte, pe care doreste sa le dezvolte, insa refuza sa vorbeasca despre ele.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a recunoscut joi ca a avut in cursul zilei de miercuri o discutie exploratorie cu vicepresedintele PIN, Lavinia Sandru, despre posibilitatea unei colaborari electorale intre cele doua formatiuni.
datele de pe banda magnetica a cardului si codul PIN. ... In aceste situatii, bancomatul respectiv mai este "dotat" cu o microcamera de luat vederi (de obicei, mascata cu un abtibild) indreptata spre tastatura, care inregistreaza codul PIN format de client.
va poate fi furat orice cod PIN O bresa de securitate mai putin obisnuita permite raufacatorilor sa se uite la chipul dumneavoastra si sa asculte sunetul tastelor apasate, pentru a vedea ce coduri PIN tastati.
Adunarea Nationala a Liderilor a hotarat, la sedinta lunara intrunita ieri, excluderea deputatului Aurelian Pavelescu din Partidul Initiativa Nationala (PIN), pentru incercarea de a negocia o fuziune cu Partidul lui Gigi Becali.
Presedintele Partidului Initiativa Nationala (PIN), Cozmin Gusa (foto), continua ofensiva impotriva senatorului Gyorgy Frunda si cere discutarea din punct de vedere juridic a incalcarii mandatului sau de parlamentar roman.
PIN considera ca modificarea adusa legii privind Statutul alesilor locali, referitoare la viceprimari si consilierii locali si judeteni, este atat neconstitutionala, intrand in conflict cu Articolul 69 din Constitutia Romaniei, cat si de natura sa genereze abuzuri din partea partidelor politice.
google-analytics.com