Cautare

348 de rezultate pentru "pin up girls" (3.23 secunde)
Inaugurarea filialei a avut loc in cadrul Adunarii Generale Judetene a PIN, care a reunit toti cei 37 de delegati ai partidului. PIN Constanta porneste la drum cu cinci membri:
Presedintele PIN, Cozmin Gusa, sustine ca senatorul independent Ioan Talpes "este inca ofiter activ" si ca vicepresedintele PNL, Teodor Melescanu, a fost, inainte de 1989, "ofiter acoperit".
Vicepresedintele PIN, Lavinia Sandru, a declarat ieri, public, ca presedintele PRM a facut politie politica.
PRM Galati a raaspuns in termeni extrem de violenti la atacurile aduse de Lavinia Sandru, membru al PIN, care a anuntat caa detine documente ce dovedesc faptul caa seful peremistilor, Vadim Tudor, a "turnat" pentru fosta Securitate.
Oana Rotaru, purtatorul de cuvant al PIN Bucuresti, a solicitat RA-APPS sa faca publica lista persoanelor care locuiesc in mod ilegal in imobile de protocol si sa rezilieze aceste contracte.
Presedintele PIN, deputatul Cozmin Gusa, a anutat ieri ca formatiunea sa va boicota alege-rile pentru Parlamentul European din primavara anului viitor, deoarece Europa ii trateaza pe romani ca pe "o natie inferi-oara".
Vicepresedintele PIN Lavinia ßandru a declarat ieri pentru Mediafax ca detine informatii conform carora SIE ii pregateste un dosar premierului Tariceanu.
Solicitarea liderului Organizatiei Femeilor Democrate Mures, Valeria Antonie, adresata Serviciului de Asistenta Sociala pentru a o decadea din drepturile parintesti pe deputatul PIN Lavinia ßandru a generat o reactie-raspuns si din partea PSD.
Deputatul PIN Lavina Sandru a prezentat ieri la Cluj un raport al filialei privind "mafia PD" din jurul lui Emil Boc, in care liderul democrat si primar al municipiului Cluj-Napoca este acuzat ca patroneaza o increngatura de interese din jurul sau.
PIN va trimite parlamentarilor europeni inca un raport anti-UDMR referitor la Universitatea Babes-Bolyai, in replica la declaratia celor trei europarlamentari ai Uniunii, de la PE, privind reinfiintarea universitatii cu predare in limba maghiara.
PIN arata, intr-un comunicat de presa, ca raportul sau contine si concluziile unei discutii intre vicepresedintele PIN, Lavinia Sandru, si rectorul Universitatii "Babes-Bolyai", Nicolae Bocsan.
Criteriul "30+" va sta la baza intocmirii listei PIN pentru alegerile europarlamentare, a anuntat ieri conducerea formatiunii.
Intr-o scrisoare deschisa adresata Presedintelui Romaniei, PIN Bacau reclama faptul ca "termenul de finalizare dat de constructori si administratie, sfarsitul lui 2008, este revoltator".
Gusa a declarat joi intr-o conferinta ca a aflat ca pe forumurile pe care intra yoghinii de la MISA se face propaganda PIN, iar membrii miscarii sunt indemnati sa stranga semnaturi pentru partid.
Presedintele PIN, deputatul Cosmin Gusa, a prezentat un Top 100 al "parlamentarilor expirati", despre care afirma ca "sunt penali" sau "se afla in lupta cu trecutul".
PIN a cerut Birourilor Permanente ale celor doua Camere infiintarea unei comisii parlamentare de ancheta pentru a identifica senatorii si deputatii din provincie care isi deconteaza banii de chirie, desi au proprietati imobiliare in Bucuresti.
PIN a intocmit un "ghid al fraudarii alegerilor" care se adreseaza, potrivit presedintelui PIN, Cozmin Gusa, reprezentantilor mass-media, ONG-urilor si observatorilor la alegeri.
Candidatul PIN la Primaria Capitalei, Cozmin Gusa, s-a intalnit, luni, la sediul partidului, cu liderii PSD Viorel Hrebenciuc si Miron Mitrea. Potrivit celor afirmate de liderul PIN, intalnirea a avut loc la solicitarea repreyentantilor PSD.
Vicepresedintele PIN, Lavinia Sandru il acuza pe Sorin Oprescu, candidatul independent la Primaria Capitalei, de intocmirea ilegala a listelor pentru sustinerea candidaturii.
Liderul PIN, Cozmin Gusa, a declarat joi, intr-o conferinta de presa, ca rezultatul pe care l-a inregistrat la alegerile pentru Primaria Capitalei indica faptul ca inca nu i-a venit timpul si a precizat ca nu intentioneaza sa se inscrie in competitia electorala pentru Presedintie, in anul 2009.
google-analytics.com